STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Jak miałybyście ochotę poczytać, komentować i się udzielać to zapraszam na mój nowo stworzony blog, który każdego dnia będzie się rozszerzał Na razie początek i wstępny zarys pomysłu na niego mamapelnapomyslow.simplesite.com
Także urodzona w styczniu 28.01 -
Kochana, Agniesja ma rację...płacz oczyszcza. Poboli, a potem poczujesz spokój. Każda małpa jest bolesna, wiem to...ale pomyśl o tym, jak bardzo szczęśliwa będziesz jak już się uda...agniesja lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczko, tulę Cię mocno :*
A ja mam dobre wieści - torbieli nie ma Co prawda na prawym jajniku największy pęcherzyk ma ok. 17 mm, ale to podobno normalne
Bardzo się cieszę, bo pewnie będziemy mogli w kolejnym cyklu dalej działaćLenka@ lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5 -
Lenka@ wrote:Kochana, Agniesja ma rację...płacz oczyszcza. Poboli, a potem poczujesz spokój. Każda małpa jest bolesna, wiem to...ale pomyśl o tym, jak bardzo szczęśliwa będziesz jak już się uda...
Dziękuję Wam bardzo:*:*:* co ja bym bez Was zrobiła:)Lenka@ lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Wczoraj było ciężko, bo rozciągało mnie na wszystkie strony. Ciągnięcie w pachwinach i w ogóle.. Przeleżałam pół dnia ;P
Nie pracuję, w październiku, po dwóch tygodniach po powrocie z podróży poślubnej mój pracodawca postanowił mnie zwolnić bez podania przyczyny. Tak więc miły prezent z ich strony z okazji ślubu ;P
Gdybym pracowała, to na pewno nie miałabym problemu z otrzymaniem L4 (a musiałabym je mieć, praca w sklepie z odzieżą, gdzie dostawy towaru po kilka kartonów prawie codziennie) bo doktorek pytał już od pierwszej wizyty o moją pracę.
Za tydzień wizyta! Już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że będą same pozytywne wiadomości
Poćwiczyć też by się przydało, bo plecy bolą od siedzenia ;/
Jak zdróweczko? -
Mdłości powoli mijają i wracam do żywych Co za ulga! Nie mogę się tylko doczekać, kiedy zacznę znowu jeść to co przed ciążą a mam na myśli zdrowsze jedzonko. Muszę też ograniczyć słodycze, ale coś czuję że nie będzie łatwo
No muszę Ci powiedzieć, że bardzo kiepski prezent ślubny dostałaś od pracodawcy Ja mam usg w poniedziałek i też już odliczam dni Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, i u Ciebie i u mnie
Jak tam Mordeczko dzisiejsze samopoczucie? Mam nadzieję, że zdecydowanie lepsze -
Tak już lepiej:) bóle już przechodzą także jest ok no i 1 lub 2 dni @ i koniec tylko jakaś dziwna jest ta @ w tym cyklu więcej go jest na papierze niż na podpasce (sorki za szczególy) no i jest sporo rozciągliwego przezroczystego śluzu z nitkami krwiGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
agniesja wrote:No to faktycznie dziwnie. A robiłaś badania hormonów? Cieszę się, że już lepiej się czujesz Nowy cykl, nowe nadziejeGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs