Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przejmuj się nimi po prostu dążysz do swego.
    Bądź spokojna i nie przejmuj się niczym :*

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mam nadzieję, że ten mój stres nie wpłynął jakoś znacząco na mój cykl...
    Dobrze, że weekend, troszkę odpocznę psychicznie.

Dobrze Mordeczko, że tak "oczyściliście się" razem z mężem :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 15:52

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu musielismy to zrobić czułam że gaśnie między nami ale jest dużo lepiej:) Teraz czekamy do wizyty mąż jeszcze pójdzie dzień przed moją wizytą na badanie nasienia zobaczymy czy coś się poprawiło po androvicie

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczynki!

Weszłam dziś całkiem przypadkiem na wykres ZakręconaOna...i co??
    Od wczoraj widnieje na niej zielona kropka.
    Czekamy, aż sama się pochwali... Kolejne serducho na naszym forum :*

Gratuluję ZakręconaOna :*

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    No ma ma :) teraz jest bardziej aktywna na wątku młode staraczki po 20 :)
    Pochwali się na pewno :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jak dzisiejsze humorki?

Ja dziś kolejny dzień mam straszny...jestem nerwowa, wstałam lewą nogą, tempka dalej nisko...a cyce bolą jak oszalałe...
    To bardzo dziwne, bo zawsze w tym dniu miałam jedną z wyższych temperatur... :(

Nie wiem co się dzieje...wszystko mnie dziś denerwuje...ehhh

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hormony buzują hormony :)
    A u mnie humorek ok @ już nie ma i jest super :)
    Tempka jeszcze skoczy :)
    kiedy testujesz ?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Szacuję, że małpę dostanę czwartek-piątek...
    Mordeczko, ten cykl jest jakiś mega dziwny...nie poznaję swojej temperatury.

My kobiety to mamy przerąbane :)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kobieta zmienną jest :) Jeszcze nie wszystko stracone :)

Lenka@ lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem , melduje się i proszę o wybacznie za brak odzewu ! <3
    Chwale się chwale ale nie za głośno narazie ;*

Lenka@, agniesja lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Jestem , melduje się i proszę o wybacznie za brak odzewu ! <3
    Chwale się chwale ale nie za głośno narazie ;*

Jeszcze raz gratuluję kochana :*
    Życzę wszystkiego dobrego i magicznych 9 miesięcy :) :*

• Lenka@ Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Czy mogę wpisać Cię na listę zafasolkowanych serduszek :)?

Jak się w ogóle czujesz??
    Podejrzewałaś, że jesteś w ciąży? Czy ten cykl był jakiś inny :)??

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wpiszesz mnie po wizycie u ginekologa dopiero ok ?
    Wiesz wole nie zapeszac niczego chociaż wiem , ze juz będzie tylko coraz lekkiej , wierze w to bo ta ciąża to cud !!! Nic nie podejrzewała bo byłam w Polsce wyobraź sobie u rodzinki i w 9 DC poszlam do ginekologa na skontrolowanie jajników , powiedziała , ze będzie cykl bezowulacyjny tak generalnie jak zawsze gdy jestem bez leków stymulacyjnych bo w tym cyklu tez byłam bez cło , wrocilam do siebie do UK bodajrze na 19/20 DC i tak po prostu się kochalismy wiesz no bez starań bo wiedzieliśmy ze w tym miesiącu nic z tego bo leków nie ma , przednowulacja parę dni zaczęła brać luteine tak jak lekarka kazała żeby @ wywolac i tak bralam 10 dni i czekalam na @ a tu tydzień od odstawienia minął cisza , bóle okresowe całkowicie przeszly ale Ja nadal czekalam aż w końcu moje dziewczyny żebym zatestowala i 12 dni po odstawieniu luteiny zrobilam test i odrazy piękne duże krechy grube mi wyskoczyła czyli wczoraj o 4 rano haha , tak się rozplakalam ! Na poczatku myslalam ze mam omamy jakieś haha , dziś rano powto4zylam test i wyszła ciazowa kreska grubsza niż ta testowa hahaha . to jest cud , pierwsza moja owuklacja naturalna i zaszlam w ciążę !!!! Ten cykl całkowicie bym dopuszczony :). A czuje się całkiem dobrze , mam mega parcie na pomarańcze , truskawki i mięso ... Dziś wypilam dwa koktajle po pol litra i tak mnie wydelo , stwierdzilam dzisiaj ze chyba dość szybko brzuch zacznie mi rosnąć bo mam dość twarde podbrzusze i takie jakby wypukłe jakby opuchniete hehe . biodra troszkę mnie cmia momentami ale to podobno normalne bio się tak wszystko poszerza , dzisiaj mnie ociupine jajnik lewy CMI ale to delikatnie co jakiś czas , dzwonilam dzisiaj do swojej ginki do polski była w szoku hahaha kazała duphaston brać ze wzgledu na poprzednie poronienie . A podejrzewac nic nie podejrzewalam:) moje dziewczyny do mnie ze na bank w ciąży jestem , raz wymiotowalam

Lenka@ lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje :)

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Taka sama sytuacja jak u mnie, też miał być cykl bezowulacyjny :) Gratuluję ZakręconaOna! Rośnijcie zdrowo i daj znać, jak będziesz już po wizycie :)

Lenka, powtórzę się, ale ból cycków to naprawdę bardzo dobry znak :) Trzymam kciuki Kochana i staraj się nie przejmować temperaturą :)

Lenka@ lubi tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Ha! Taka sama sytuacja jak u mnie, też miał być cykl bezowulacyjny :) Gratuluję ZakręconaOna! Rośnijcie zdrowo i daj znać, jak będziesz już po wizycie :)

Lenka, powtórzę się, ale ból cycków to naprawdę bardzo dobry znak :) Trzymam kciuki Kochana i staraj się nie przejmować temperaturą :)
    Też tak miałaś ? haha nieźle co ? normalnie cud nad cudami! ;)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom, tak było i u mnie :) Był monitoring, stwierdzony cykl bezowulacyjny i lekkie PCO. Od nowego cyklu miałam brać CLO, więc bez kitu cud i chyba nie bez powodu przyjęło się, że najczęściej zachodzi się wtedy, kiedy się para nie stara :) Każdej staraczce przydałby się taki cykl ;)

Lenka@ lubi tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Nom, tak było i u mnie :) Był monitoring, stwierdzony cykl bezowulacyjny i lekkie PCO. Od nowego cyklu miałam brać CLO, więc bez kitu cud i chyba nie bez powodu przyjęło się, że najczęściej zachodzi się wtedy, kiedy się para nie stara :) Każdej staraczce przydałby się taki cykl ;)
    sytuacja wypisz wymaluj jak u mnie ;)

agniesja lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko , że Ja CLO brałam przed teraz zajsciem i nic mi nie pomagało 2 miesiace brak owulki chyba był a jak była to nie pykało

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Oj dziewczyny, to Wy macie prawdziwe cuda w brzuszku :)
    Bardzo się cieszę...z serduszkiem przy Twoim nicku ZakręconaOna poczekam, tak jak sobie życzysz :)

‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ