STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieję, że ten mój stres nie wpłynął jakoś znacząco na mój cykl...
Dobrze, że weekend, troszkę odpocznę psychicznie.
Dobrze Mordeczko, że tak "oczyściliście się" razem z mężem :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 15:52
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
W końcu musielismy to zrobić czułam że gaśnie między nami ale jest dużo lepiej:) Teraz czekamy do wizyty mąż jeszcze pójdzie dzień przed moją wizytą na badanie nasienia zobaczymy czy coś się poprawiło po androvicieGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Cześć dziewczynki!
Weszłam dziś całkiem przypadkiem na wykres ZakręconaOna...i co??
Od wczoraj widnieje na niej zielona kropka.
Czekamy, aż sama się pochwali... Kolejne serducho na naszym forum :*
Gratuluję ZakręconaOna :*
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Jak dzisiejsze humorki?
Ja dziś kolejny dzień mam straszny...jestem nerwowa, wstałam lewą nogą, tempka dalej nisko...a cyce bolą jak oszalałe...
To bardzo dziwne, bo zawsze w tym dniu miałam jedną z wyższych temperatur...
Nie wiem co się dzieje...wszystko mnie dziś denerwuje...ehhh
-
Szacuję, że małpę dostanę czwartek-piątek...
Mordeczko, ten cykl jest jakiś mega dziwny...nie poznaję swojej temperatury.
My kobiety to mamy przerąbane
-
ZakręconaOna wrote:Jestem , melduje się i proszę o wybacznie za brak odzewu !
Chwale się chwale ale nie za głośno narazie ;*
Jeszcze raz gratuluję kochana :*
Życzę wszystkiego dobrego i magicznych 9 miesięcy :*
-
Czy mogę wpisać Cię na listę zafasolkowanych serduszek ?
Jak się w ogóle czujesz??
Podejrzewałaś, że jesteś w ciąży? Czy ten cykl był jakiś inny ??
-
Kochana wpiszesz mnie po wizycie u ginekologa dopiero ok ?
Wiesz wole nie zapeszac niczego chociaż wiem , ze juz będzie tylko coraz lekkiej , wierze w to bo ta ciąża to cud !!! Nic nie podejrzewała bo byłam w Polsce wyobraź sobie u rodzinki i w 9 DC poszlam do ginekologa na skontrolowanie jajników , powiedziała , ze będzie cykl bezowulacyjny tak generalnie jak zawsze gdy jestem bez leków stymulacyjnych bo w tym cyklu tez byłam bez cło , wrocilam do siebie do UK bodajrze na 19/20 DC i tak po prostu się kochalismy wiesz no bez starań bo wiedzieliśmy ze w tym miesiącu nic z tego bo leków nie ma , przednowulacja parę dni zaczęła brać luteine tak jak lekarka kazała żeby @ wywolac i tak bralam 10 dni i czekalam na @ a tu tydzień od odstawienia minął cisza , bóle okresowe całkowicie przeszly ale Ja nadal czekalam aż w końcu moje dziewczyny żebym zatestowala i 12 dni po odstawieniu luteiny zrobilam test i odrazy piękne duże krechy grube mi wyskoczyła czyli wczoraj o 4 rano haha , tak się rozplakalam ! Na poczatku myslalam ze mam omamy jakieś haha , dziś rano powto4zylam test i wyszła ciazowa kreska grubsza niż ta testowa hahaha . to jest cud , pierwsza moja owuklacja naturalna i zaszlam w ciążę !!!! Ten cykl całkowicie bym dopuszczony . A czuje się całkiem dobrze , mam mega parcie na pomarańcze , truskawki i mięso ... Dziś wypilam dwa koktajle po pol litra i tak mnie wydelo , stwierdzilam dzisiaj ze chyba dość szybko brzuch zacznie mi rosnąć bo mam dość twarde podbrzusze i takie jakby wypukłe jakby opuchniete hehe . biodra troszkę mnie cmia momentami ale to podobno normalne bio się tak wszystko poszerza , dzisiaj mnie ociupine jajnik lewy CMI ale to delikatnie co jakiś czas , dzwonilam dzisiaj do swojej ginki do polski była w szoku hahaha kazała duphaston brać ze wzgledu na poprzednie poronienie . A podejrzewac nic nie podejrzewalam:) moje dziewczyny do mnie ze na bank w ciąży jestem , raz wymiotowalamLenka@ lubi tę wiadomość
-
Ha! Taka sama sytuacja jak u mnie, też miał być cykl bezowulacyjny Gratuluję ZakręconaOna! Rośnijcie zdrowo i daj znać, jak będziesz już po wizycie
Lenka, powtórzę się, ale ból cycków to naprawdę bardzo dobry znak Trzymam kciuki Kochana i staraj się nie przejmować temperaturąLenka@ lubi tę wiadomość
-
agniesja wrote:Ha! Taka sama sytuacja jak u mnie, też miał być cykl bezowulacyjny Gratuluję ZakręconaOna! Rośnijcie zdrowo i daj znać, jak będziesz już po wizycie
Lenka, powtórzę się, ale ból cycków to naprawdę bardzo dobry znak Trzymam kciuki Kochana i staraj się nie przejmować temperaturą -
Nom, tak było i u mnie Był monitoring, stwierdzony cykl bezowulacyjny i lekkie PCO. Od nowego cyklu miałam brać CLO, więc bez kitu cud i chyba nie bez powodu przyjęło się, że najczęściej zachodzi się wtedy, kiedy się para nie stara Każdej staraczce przydałby się taki cykl
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
agniesja wrote:Nom, tak było i u mnie Był monitoring, stwierdzony cykl bezowulacyjny i lekkie PCO. Od nowego cyklu miałam brać CLO, więc bez kitu cud i chyba nie bez powodu przyjęło się, że najczęściej zachodzi się wtedy, kiedy się para nie stara Każdej staraczce przydałby się taki cykl
agniesja lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny, to Wy macie prawdziwe cuda w brzuszku
Bardzo się cieszę...z serduszkiem przy Twoim nicku ZakręconaOna poczekam, tak jak sobie życzysz