STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie niestety dalej nic...tempka nie skacze w górę, czuję już takie dziwne bóle "okresowe"...także czekam niestety na przyjście małpy ;/
Na dodatek jeszcze jakaś infekcja okolic intymnych mnie złapała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 18:10
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
rah wrote:O Lenka! Infekcja?? Moje dwie znajome w ostatnich tyg miały infekcje i skończyło sie ( raczej zaczęło) ciąża!!!
Tylko, że tempka jest do bani...i ciągle spada.
I dziś to już ewidentnie czułam się okresowo ;/
A infekcja też może wskazywać zbliżającą się miesiączkę...w środę mam wizytę, więc się okaże...
Jestem dziś mega zła, bo dowiedziałam się, że laska przyjmująca narkotyki i mega pijąca, od razu zaszła...gdzie tu logika
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:Takim laską niestety za szybko się udaję
Tylko gdzie tu logika i sprawiedliwość kochana
Ja bym temu dziecku tyle miłości dała...i wiem, że czułabym się spełniona...
-
To jest własnie strasznie chore , ze tak nie dbające osoby o siebie zachodzą w ciaze i krzywdza te dzieci w jakis sposob bo wiekszosc pije , cpa w ciazy nawet ... a osoby zdrowe , starajace sie musza czekac i wiele złego przezywac . Nie ma sprawiedliwosci
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:To jest własnie strasznie chore , ze tak nie dbające osoby o siebie zachodzą w ciaze i krzywdza te dzieci w jakis sposob bo wiekszosc pije , cpa w ciazy nawet ... a osoby zdrowe , starajace sie musza czekac i wiele złego przezywac . Nie ma sprawiedliwosci
Dokładnie. Wciąż zastanawiam się, doszukuję się sensu...ale go nie widzę...
Widzę jedynie wielki bezsens...i czuję ból w serduchu.
Przepraszam dziewczynki, chyba musiałam wyrzucić z siebie wszystko, z tej bezsilności...
-
agniesja wrote:A ja chciałam się Wam Kochane pochwalić moim prawie 6 cm maleństwem Ciąża starsza o 3 dni, serduszko pięknie bije, koziołki fikał Przecudowny widok
agniesja lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs