STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniesja, wszystko będzie dobrze! A maleństwo słodkie
Lenka, głowa do góry!!!! Każdy ma gorsze i lepsze dni!
A ja dziś rozpoczęłam nowy cykl i będziemy działać z HSG i inseminacją Lekarz rozwiał moje wszelkie wątpliwości i jestem pełna nadzieiagniesja, Lenka@ lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5 -
agniesja - cudoo My idziemy podglądać dzidziola w piątek, także liczę na taki piękny widok
ps.miałaś robioną przezierność karkową? Usg przez brzuch czy nadal dowcipnie?
Do reszty dziewczynek! Z całego serca wierzę, że w niedalekiej przyszłości i Wy będziecie miały swój mały cud! Trzymam za Was kciuki ;*agniesja, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Tak, badał przyzierność, wyszło 1,07 mm, więc na szczęście wszystko w porządku Jestem o wiele bardziej spokojna i bardzo szczęśliwa Badanie miałam dowcipnie i podkładał mi poduszkę pod pośladki, żeby było lepiej widać Naprawdę super widok i żałuję, że mój mąż nie mógł się zjawić. Jak mu zaczęłam opowiadać wrażenia i jak się dzieciątko ruszało, powiedział że zrobi wszystko żeby być następnym razem
Moka, będę trzymać kciuki za Twoją wizytę! Trochę Ci zazdroszczę, że jesteś przedMordeczka lubi tę wiadomość
-
Asiula86 wrote:Agniesja, wszystko będzie dobrze! A maleństwo słodkie
Lenka, głowa do góry!!!! Każdy ma gorsze i lepsze dni!
A ja dziś rozpoczęłam nowy cykl i będziemy działać z HSG i inseminacją Lekarz rozwiał moje wszelkie wątpliwości i jestem pełna nadziei
Asiula...bardzo się cieszę, że masz plan działania !!!
Trzymam mocno kciuki
I w końcu, które HSG będziesz miała?
Asiula86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
A naszym "fasoliną" forumowym życzę pięknie "rosnących" wizyt...i mało stresu
Niech nam się te brzuszki mnożą.
Ja już raczej pogodziłam się z tym, że to nie ten cykl niestety...
W czwartek powinnam dostać małpę
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka, to koniecznie musisz zrobić progesteron.
Być może coś się wtedy wyjaśni...zresztą, masz już umówioną wizytę u lekarza...więc wszystko będziesz wiedziała
Ja już nadziei nie mam. Zastanawiam się, co mam dalej robić...gdzie szukać przyczyny.
W poniedziałek mam kolejną wizytę u lekarza, liczę, że coś się wyjaśni...
-
Mordeczka wrote:A nie proponował Wam lekarz in vitro ? Czy jeszcze się nie kwalifikujecie ?
No chyba będę musiała zrobić
Ale ja nie chcę in vitro, skoro wszystko u nas jest książkowe.
Bynajmniej nie teraz. Może gdybym była chora...albo mój M...
Czekam na cud...wiem, głupie, ale mam nadzieję, że kiedyś się uda. :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 19:01