Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Kochana, jak już pójdziesz do lekarza to on na pewno Cię dobrze pokieruje.
    Pewnie zleci Ci jeszcze inne hormony. Często wysoka prolaktyna albo niski progesteron w drugiej fazie cyklu mogą utrudniać zafasolkowanie

Będzie dobrze, zobaczysz :* :)

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

U mnie 8dpo i tempka taka średnia...
    Raczej nie będzie z tego fasolki.

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 wrote:
    Mordeczko, tulę Cię mocno :*

A ja mam dobre wieści - torbieli nie ma :) Co prawda na prawym jajniku największy pęcherzyk ma ok. 17 mm, ale to podobno normalne :)
    Bardzo się cieszę, bo pewnie będziemy mogli w kolejnym cyklu dalej działać :)

Asiula, bardzo się cieszę :*

Asiula86 lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już koniec @ :) trochę krótki i dziwny czasem krwisty czasem brązowy ehh
    Nie mogę się doczekać tej wizyty

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    U mnie już koniec @ :) trochę krótki i dziwny czasem krwisty czasem brązowy ehh
    Nie mogę się doczekać tej wizyty

Dobrze, że już po małpie!
    Kiedy masz wizytę?

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero 13.03 ale przeleci :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    na razie tylko robiłam tsh ft3 i ft4 innych jeszcze nie robiłam a dlaczego pytasz?
    Bo takie badania są bardzo ważne podczas starań, szczególnie jak się ma nieregularne cykle i dziwne krwawienia (albo zbyt mocne, albo zbyt słabe, bardziej przypominające plamienia niż krwawienia). Mam nadzieję, że Twój gin da Ci skierowanie przede wszystkim na badanie progesteronu i prolaktyny oraz kilka innych :)

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam taką nadzieję że mi pomoże:)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I najlepiej ponoć powiedzieć, że się rok staracie. Ja do mojego gina powiedziałam, że miałam nie w tym celu umówioną wizytę (pozytywny test) tylko chciałam żeby mi coś doradził, bo staramy się 4 miesiące.. Odpowiedział mi na to, że się nie staramy tylko dobrze się bawimy :p Tiaaa a chciałam sobie wszystkie badania porobić, żeby wiedzieć na czym stoję

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mu tak powiem że staramy się ponad rok i zobaczymy co mi powie.
    Ooooj jak mi smutno płakać mi się cały czas chce po mężu też widać że coś go męczy :(

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogadajcie sobie szczerze, co wam leży na serduchach. Myślę, że dobrze Wam zrobi taka rozmowa.

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam się porannie kochane! Ja też wczoraj miałam ciężki dzień...cały czas czułam jak mi łzy do oczu napływają...Na domiar złego wczoraj się mocno wkurzałam, bo jedna z dziewczym z pracy, chcąc się wybielić przed szefem nakłamała na mnie...

• Lenka@ Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Do tego...ten cykl spisuję na straty. Temperatura średnia...

• Anka83 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również mówię dzień dobry :-)
    Lenka@, takimi osobami nie warto sie przejmować. Idzie wiosna i może być tylko lepiej :-)

Lenka@ lubi tę wiadomość

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, co za cipka :/ A jak to wyszło na jaw? Udało się wyprostować?
    PS. Nie przejmuj się temperaturą, ja w dzień pozytywnego testu miałam duuużo niższą od Twojej :)

Lenka@ lubi tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenk@ jaka franca z tej koleżanki :/
    Mi już przeszło z mężem popłakaliśmy sobie wieczorem także jest już ok :)

Lenka@ lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczyszczająca moc płaczu... znam to :)

Miłego weekendu dziewczynki!

Lenka@ lubi tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wyszło na jaw bo mój dyrektor zawołał mojego przełożonego na rozmowę...więc mi później powiedział. Wkurwiłam się...przygotowałam argumenty mailowe na poparcie, że mówię prawdę...i poszłam do dyrektora bezpośrednio...hehehehe!!! Dziękuję dziewczynki za wsparcie, jesteście kochane !!!!

agniesja lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dobrze zrobiłaś

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Bardzo dobrze zrobiłaś

Dzięki Mordeczka. Wiem, że nie mam sobie nic do zarzucenia...
    Przykro mi tylko, że niektórzy ludzie uczestniczą w wyścigu szczurów...i niestety się zatracili całkowicie. Takie uroki Korpo...ale nie mam zamiaru w tym uczestniczyć...mam inne priorytety w życiu.

A i na siebie jestem zła, bo teraz najważniejszy okres...i powinnam być spokojna i zrelaksowana...

‹‹ 79 80 81 82 83 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ