STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana, jak już pójdziesz do lekarza to on na pewno Cię dobrze pokieruje.
Pewnie zleci Ci jeszcze inne hormony. Często wysoka prolaktyna albo niski progesteron w drugiej fazie cyklu mogą utrudniać zafasolkowanie
Będzie dobrze, zobaczysz :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Asiula86 wrote:Mordeczko, tulę Cię mocno :*
A ja mam dobre wieści - torbieli nie ma Co prawda na prawym jajniku największy pęcherzyk ma ok. 17 mm, ale to podobno normalne
Bardzo się cieszę, bo pewnie będziemy mogli w kolejnym cyklu dalej działać
Asiula, bardzo się cieszę :*Asiula86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:U mnie już koniec @ trochę krótki i dziwny czasem krwisty czasem brązowy ehh
Nie mogę się doczekać tej wizyty
Dobrze, że już po małpie!
Kiedy masz wizytę?Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:na razie tylko robiłam tsh ft3 i ft4 innych jeszcze nie robiłam a dlaczego pytasz?
-
I najlepiej ponoć powiedzieć, że się rok staracie. Ja do mojego gina powiedziałam, że miałam nie w tym celu umówioną wizytę (pozytywny test) tylko chciałam żeby mi coś doradził, bo staramy się 4 miesiące.. Odpowiedział mi na to, że się nie staramy tylko dobrze się bawimy :p Tiaaa a chciałam sobie wszystkie badania porobić, żeby wiedzieć na czym stoję
-
Witam się porannie kochane! Ja też wczoraj miałam ciężki dzień...cały czas czułam jak mi łzy do oczu napływają...Na domiar złego wczoraj się mocno wkurzałam, bo jedna z dziewczym z pracy, chcąc się wybielić przed szefem nakłamała na mnie...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Wyszło na jaw bo mój dyrektor zawołał mojego przełożonego na rozmowę...więc mi później powiedział. Wkurwiłam się...przygotowałam argumenty mailowe na poparcie, że mówię prawdę...i poszłam do dyrektora bezpośrednio...hehehehe!!! Dziękuję dziewczynki za wsparcie, jesteście kochane !!!!agniesja lubi tę wiadomość
-
Mordeczka wrote:Bardzo dobrze zrobiłaś
Dzięki Mordeczka. Wiem, że nie mam sobie nic do zarzucenia...
Przykro mi tylko, że niektórzy ludzie uczestniczą w wyścigu szczurów...i niestety się zatracili całkowicie. Takie uroki Korpo...ale nie mam zamiaru w tym uczestniczyć...mam inne priorytety w życiu.
A i na siebie jestem zła, bo teraz najważniejszy okres...i powinnam być spokojna i zrelaksowana...