STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Kochana Im bliżej, tym bardziej się stresuję czy wszystko będzie ok.
Byłam dzisiaj u lekarza, powiedział że z moim wysokim ciśnieniem raczej na pewno nie wrócę do pracy, więc poinformowałam o tym pracodawcę. Jemu to na rękę, bo wyczytali gdzieś, że kobieta w ciąży może pracować przy kompie tylko 4h dziennie a u nas innej pracy niż przy kompie to nie ma. Ucieszył się, życzył nam zdrówka i napisał, żebym pokazała się z maluszkiem w biurze -
To miło ze strony pracodawcy. U mnie niestety w korpo kobiety w ciąży nie są mile widziane... Generalnie czadem niewiadomo czy będzie do czego wracać...ale przewartościowałam się całkowicie...i fasolka jest dla mnie najważniejsza!Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Dziękuję :* mam taką nadzieję A jeżeli chodzi o pracodawcę (właściwie to mam ich trzech), to nie są Polakami, tylko dwóch Austriaków i jeden Niemiec a do tego przez prawie 7 m-cy byłam ich jedynym pracownikiem w Polsce, więc chyba mają do mnie sentyment Boję się tylko jednego, bo w maju przyszłego roku kończy mi się umowa i nie wiem co zrobią ze mną... Polak na pewno nie przedłużyłby, ale nasz księgowy i dziewczyna z HR mówią, że moja ciąża ich nic nie kosztuje i z ich podejściem do ludzi pewnie przedłużą. Mam nadzieję, że będzie dobrze i jakoś się ułoży do tego czasu