STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:Nigdy się nie poddamy w końcu walczymy o swoje upragnione szczęście:*
Ojjj tak...
Lecę spać kochane...fajnie, że się forum dziś ruszyło :*
Mordeczka, Tobie życzę we wtorek dwóch pięknych kreseczek.
Asiula, Tobie z kolei życzę, żeby wszystko się u Ciebie unormowało...żeby HSG było niebolesne...i żeby zaraz po tym fasola się u Ciebie na dobre zagościła
A Tobie Aniu życzę...żeby nie było takiej dużej różnicy wieku między Twoimi dzieciaczkami
Asiula86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Hej U Mordeczki chyba coś się święci Oby oby!
Ja dzisiaj w nocy oglądałam rozdania Oscarów. Wstałam o 2:25 i do 4-tej szukałam w necie transmisji W końcu udało mi się obejrzeć 2 godziny relacji, ale co jakiś czas urywało połączenie i jeszcze bardziej się denerwowałam. Postanowiłam sobie, że to ostatni raz, bo więcej mnie to nerwów kosztuje niż mam z tego przyjemności. No chyba, że będę miała canal+ w tv
Poza tym mdłości męczą mnie od samego rana Od wymiotów miałam 4-dniowy odpoczynek a dzisiaj znowu. Najchętniej nie wychodziłabym z łóżka, a niedługo muszę jechać do lekarza Ehhhhhh, ciężki dzień. -
Agniesja...jak ja bym chciała tak mieć mdłości w związku z fasolką... Piękny okres teraz masz...a chyba najcudowniejszy to będzie jak fasolka zacznie się ruszać w Twoim brzuszku...agniesja lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Agniesja...jak ja bym chciała tak mieć mdłości w związku z fasolką... Piękny okres teraz masz...a chyba najcudowniejszy to będzie jak fasolka zacznie się ruszać w Twoim brzuszku...