STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak widać każda z Nas przeżywa gdy widzi kobietę w ciąży lub z wózkiem myśli sobie: czy mi w ogóle przyjdzie cieszyć się z dzieciątka. ? Czy mi to jest pisane że będę kiedyś mamą swoich dzieci...
Ja takie myśli mam za każdym razem kiedy widzę kobietę w ciąży lub z wózkiem..Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dlaczego one mogą a ja nie (
Jestem dziś załamana, mój wykres świruje albo raczej mój organizm. Lekkie plamienia 2 dni, dzisiaj rano lekkie plamienie i odrobina krwi. Okres powinnam mieć za tydzień a nie już nie wiem o co chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 16:10
-
Hej!
Witam nowe dziewczyny: agniesja, Another, inezka
W STYCZNIU URODZONE: !!!
tygrys73
Asiula86
Buziulka
Mordeczka
Lenka@
polska_dziewczyna
bosa
moka89
Iwonaa11
futuremama
rah
agniesja
Another
inezka
agniesja lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Another wrote:Tylko nie wiem czy będę się tu udzielać, bo jeśli wszyscy mają taki temperament jak ja (a obstawiam, że większość koziorożców tak) to gorąąąąąco tu pewnie
Hahaha...kochana, ja jestem z 17 tego i jestem typowym "koziorożcem"
Głowa do góry, musi się coś dziać.
Styczniowce są kooochaannneee :*Mordeczka, inezka lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Kochane, co do ciężarnych to wszędzie je widzę...
I beczeć mi się chce za każdym razem, kiedy sobie pomyślę ile nieudanych prób mam już za sobą...
moka, a miałaś już tak kiedyś?
Może to inny objaw :* Trzeba wierzyć...
Ja się boję nakręcać, że ta tempka u mnie w tym cyklu jest jakaś dziwna.
Tyle razy się już zawiodłam...
-
moka, na razie nie chcę zapeszać.
Dziś jest 7dpo, udostępnię jak będzie 11dpo
Ale Twoja tempka jest na prawdę niczego sobie...nie kusi Cię, żeby zrobić test ? U Ciebie już jest chyba 11dpo ?
-
Widzę, że chyba każda z nas już zaczyna podejrzewać kolejny nieudany cykl...
Ja już chyba weteranką jestem...
13 cykl starań...ehh, fajnie by było trafić w "trzynastkę"
Moka, może zagnieżdżenie było późno i beta też nie jest wiarygodna na ten moment...?
Mordeczko, a Ty po czym czujesz, że małpiszon przyjdzie niebawem?Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Widzę, że chyba każda z nas już zaczyna podejrzewać kolejny nieudany cykl...
Ja już chyba weteranką jestem...
13 cykl starań...ehh, fajnie by było trafić w "trzynastkę"
Moka, może zagnieżdżenie było późno i beta też nie jest wiarygodna na ten moment...?
Mordeczko, a Ty po czym czujesz, że małpiszon przyjdzie niebawem?
Jajniki zaczynają dawać swoje odczucia. Chociaż do @ jeszcze kilka dniGabrysia 5.02.2016 ❤
nick nieaktualny
-
No wlaśnie aż żal patrzeć i słuchać o tym że Twoi znajomi będą mieli dziecko.
Aż cię ściska od środka i masz ochotę płakać bo ktoś spodziewa się nowego członka rodziny a ty nieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 17:30
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Dziewczynki...u mnie, to tylko my zostaliśmy bezdzietni
Przykre to strasznie, tym bardziej, że tak walczymy i pragniemy dziecka
Ciągle zadaję sobie pytanie: dlaczego akurat my... ?
Ehhh...
-
Lenka mam tak samo jak Ty...
Kurcze jak mi się marzy powiedzieć w Święta Bożego Narodzenia mojemu mężowi że mam dla niego wyjątkowy prezent i wręczyć mu maleńkie buciki które będą oznaką tego że będziemy mieli dzidziusia..
Ale kiedy to nastąpi eeehGabrysia 5.02.2016 ❤
Witam wszystkie staraczki
Jestem z 20 stycznia także też do was dołączę o dzidziusia staram się od roku jutro testuję ponieważ powinnam dostać @ ale jakoś się nie zanosi czuję takie ciągnięcie w brzuchu a wczoraj co kilka godzin na chwilę ćmiło mi w podbrzuszu na @ :p jutro oczekiwany dzień bo właśnie jutro powinnam dostać @
zobaczymy czy może się udało
Trzymam za nas wszystkie kciuki i PozdrawiamMordeczka, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Cześć Truskaffeczka
Trzymamy kciuki za jutrzejszy dzień :*
W STYCZNIU URODZONE: !!!
tygrys73
Asiula86
Buziulka
Mordeczka
Lenka@
polska_dziewczyna
bosa
moka89
Iwonaa11
futuremama
rah
agniesja
Another
inezka
Truskaffeczka
-
Mordeczka wrote:Lenka mam tak samo jak Ty...
Kurcze jak mi się marzy powiedzieć w Święta Bożego Narodzenia mojemu mężowi że mam dla niego wyjątkowy prezent i wręczyć mu maleńkie buciki które będą oznaką tego że będziemy mieli dzidziusia..
Ale kiedy to nastąpi eeeh
Mordeczko...a mnie się marzy namalowanie szminką na brzuchu, a właściwie niemalże na łonie, wielki uśmiech Mina mojego M...zapewne byłaby bezcenna...ehhh
A buciki...buciki, chciałabym moim rodzicom i teściowej w pudełeczku w wigilie położyć...
Wiem, że bardzo pragną naszej fasolki...
Mordeczka lubi tę wiadomość