STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co tam dziewczynki? Mam nadzieję, że pogoda wpływa pozytywnie na nastroje i wszystkie optymistycznie patrzymy w przyszłość
Jeeeej jak się wiosennie zrobiło, aż się chce wyjść z domu W niedzielę udało mi się pospacerować po plaży w Kołobrzegu i zaczerpnąć trochę słoneczka i jodu Chyba już 3 rok z rzędu udaje mi się spędzać dzień kobiet na gofrach z moim P. To tak przy okazji odwiedzin tesciow i znajomychLenka@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mordeczka wrote:Moka a rodzinka już wie że będziesz mamusią ?
Wiedzą oczywiście przyszli dziadkowie (dowiedzieli się po pierwszej wizycie, w dzień babci) prababcia i bracia. Dalszej rodzinki nie informowałam - niedługo sami zobaczą, bo ciężko już się ukryć.
Poza tym nasi przyjaciele najbliżsi no i mój P. jako dumny tata już chyba wszystkich swoich kumpli poinformował haha
Edit: belly informuje dziś:
Jesteś w 14 tygodniu ciąży
(13 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 4
Trymestr: 2
Wskakuję na level 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 10:07
Amelia San, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoka89 wrote:Wiedzą oczywiście przyszli dziadkowie (dowiedzieli się po pierwszej wizycie, w dzień babci) prababcia i bracia. Dalszej rodzinki nie informowałam - niedługo sami zobaczą, bo ciężko już się ukryć.
Poza tym nasi przyjaciele najbliżsi no i mój P. jako dumny tata już chyba wszystkich swoich kumpli poinformował haha
Edit: belly informuje dziś:
Jesteś w 14 tygodniu ciąży
(13 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 4
Trymestr: 2
Wskakuję na level 2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka83 wrote:Witam kochane:-) Zaczynam nowy cykl, @ niestety przyszła dzisiaj:-/ Ale przynajmniej podjęłam decyzję o zabiegu skleroterapii...
Po zabiegu życzę owocnych starańAnka83 lubi tę wiadomość