X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mnie ostatnio aż za dobrze wychodzą zakupy.
    Jeszcze muszę butki jakieś fajne kupić...ale gdzie ? :)

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to ostatnio nie mam natchnienia na zakupy:-P Jak idę po coś, to zawsze małej coś kupię:->
    Ja już mam buty upatrzone, teraz tylko wybrać się po nie:->

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka83 wrote:
    Ja za to ostatnio nie mam natchnienia na zakupy:-P Jak idę po coś, to zawsze małej coś kupię:->
    Ja już mam buty upatrzone, teraz tylko wybrać się po nie:->

Aniu, ja nie chcę siebie widzieć, jak już będę miała bobasa...a zwłaszcza dziewczynkę.
    ...chyba wszystkie sklepy wykupię... :)
    A ostatnio jak weszłam do Zary na dział dziecięcy...o matko...:) :D

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio stwierdziłam, że jestem uzależniona od kupowania rzeczy dla Julki:-> chyba muszę się leczyć:-P Ale te wszystkie rzeczy są takie słodkie, że aż żal nie kupić:-P

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też dzisiaj po shopppingu :)))

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się jutro po pracy wybieram:->

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    ja też dzisiaj po shopppingu :)))

I co kupiłaś kochana :)?

Ja zaszalałam i kupiłam: płaszcz (cudny :) ), dwie koszule, bluzkę z krótkim rękawem prześwitującą :D, tusz, eyeliner, róż do policzków, 2 lakiery do paznokci... i ... farbę do włosów.

Jutro farbuję, a jeszcze nigdy tego nie robiłam.
    Kupiłam taki miodowy / karmelowy kolor z refleksami :D
    Będą jaja...

• Anka83 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zaszalałaś Lenka@:-)
    Jak Ci się kolor nie spodoba, to zmienisz na inny:-)

Lenka@ lubi tę wiadomość

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka83 wrote:
    No to zaszalałaś Lenka@:-)
    Jak Ci się kolor nie spodoba, to zmienisz na inny:-)

Masz rację, tylko mam mały stresik...bo to pierwszy raz :)
    Od lat miałam naturalne włosy...

• Anka83 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś musi być ten pierwszy raz:-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka83 wrote:
    Kiedyś musi być ten pierwszy raz:-)

To prawda.
    A przed pierwszym razem zawsze jest stres :)

Będzie dobrze dziewczyny...pochwalę się jutro, jaki skutek przyniosła moja koloryzacja.

• Anka83 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi być dobrze:-) W takim razie czekamy jutro na relacje:-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że czwartek pod znakiem zakupów ;) Ja też z moim pojechałam w celu upolowania jakiś kurtek na wiosnę, ale oczywiście tyle łażenia i nic nie kupiliśmy. Siedzę z nim w tym Wrocławiu i powiem Wam, że przyzwyczaiłam się do naszych poznańskich sklepów.
    H&M mi tu nie leży, nic nie mogę w nim znaleźć, Reserved zamknięty a mam dwa kupony do wykorzystania ;/ Skończyło się na tesco i F&F dla dzidziola :P Nie mogłam się oprzeć :) Mój sobie jeszcze upolował Crocsy w tk maxx i dwa kubeczki dla mnie i tyle ;)

W sumie to mam ochotę kupić sobie kurteczkę taką na cieplejsze dni, kiedy zimowa jest za gruba a skajka lub prochowiec za cienki ale nie mogę się na nic zdecydować ;/ Niby mam chęć kupić nowe ubrania a później tłumaczę sobie, że zaraz mi brzuch urośnie, więc chyba wynoszę to co jeszcze jest w mojej szafie.

Ajj rozpisałam się :P

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc
    Dziewczynki
    u mnie pada... brzydko ponuro..

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja taką kurtkę na teraz kupiłam sobie za 18zł w ciuchlandzie. Jestem z niej bardzo zadowolona i trochę brzucha też jeszcze wejdzie :) Kupiłam też kilka par spodni dla ciężarnych, bo uważam że szkoda pieniędzy na kupowanie nowych, tylko na kilka miesięcy :) Jakoś ostatnio szkoda mi kasy na mnie, może dlatego, że u nas krucho a do tego nie mogę się doczekać zasiłku z ZUSu, ciekawe kiedy łaskawie wypłacą... :/

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja już po wizycie u Gina :) Zrobił mi usg dowcipne jajniki w porządku macica w porządku co do starań to mówił że poczekamy ze 2 3 cykle i zacznie nas sprawdzać pod każdym kątem powiem szczerze że jestem spokojniejsza kazał mi brać zamiast kwasu foliowego INOFEM :) zobaczymy co będzie dalej:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:14

agniesja lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka - fajnie, że już po, będziesz spokojniejsza ;) Luzuj majtasy i do dzieła ;)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mordeczka bardzo się cieszę że już po wizycie i że wszystko ok. Teraz to już będzie tylko lepiej kochana!

• Lenka@ Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

A ja siedzę z farbą na głowie hehe...jeszcze 5 min i prawda wyjdzie na jaw...

agniesja lubi tę wiadomość

• dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak farba??:D

Lenka@ lubi tę wiadomość

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
‹‹ 91 92 93 94 95 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ