STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka83 wrote:Ja za to ostatnio nie mam natchnienia na zakupy:-P Jak idę po coś, to zawsze małej coś kupię:->
Ja już mam buty upatrzone, teraz tylko wybrać się po nie:->
Aniu, ja nie chcę siebie widzieć, jak już będę miała bobasa...a zwłaszcza dziewczynkę.
...chyba wszystkie sklepy wykupię...
A ostatnio jak weszłam do Zary na dział dziecięcy...o matko...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Dea28 wrote:ja też dzisiaj po shopppingu ))
I co kupiłaś kochana ?
Ja zaszalałam i kupiłam: płaszcz (cudny ), dwie koszule, bluzkę z krótkim rękawem prześwitującą , tusz, eyeliner, róż do policzków, 2 lakiery do paznokci... i ... farbę do włosów.
Jutro farbuję, a jeszcze nigdy tego nie robiłam.
Kupiłam taki miodowy / karmelowy kolor z refleksami
Będą jaja...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Anka83 wrote:No to zaszalałaś Lenka@
Jak Ci się kolor nie spodoba, to zmienisz na inny:-)
Masz rację, tylko mam mały stresik...bo to pierwszy raz
Od lat miałam naturalne włosy...
-
Anka83 wrote:Kiedyś musi być ten pierwszy raz:-)
To prawda.
A przed pierwszym razem zawsze jest stres
Będzie dobrze dziewczyny...pochwalę się jutro, jaki skutek przyniosła moja koloryzacja.
-
Widzę, że czwartek pod znakiem zakupów Ja też z moim pojechałam w celu upolowania jakiś kurtek na wiosnę, ale oczywiście tyle łażenia i nic nie kupiliśmy. Siedzę z nim w tym Wrocławiu i powiem Wam, że przyzwyczaiłam się do naszych poznańskich sklepów.
H&M mi tu nie leży, nic nie mogę w nim znaleźć, Reserved zamknięty a mam dwa kupony do wykorzystania ;/ Skończyło się na tesco i F&F dla dzidziola Nie mogłam się oprzeć Mój sobie jeszcze upolował Crocsy w tk maxx i dwa kubeczki dla mnie i tyle
W sumie to mam ochotę kupić sobie kurteczkę taką na cieplejsze dni, kiedy zimowa jest za gruba a skajka lub prochowiec za cienki ale nie mogę się na nic zdecydować ;/ Niby mam chęć kupić nowe ubrania a później tłumaczę sobie, że zaraz mi brzuch urośnie, więc chyba wynoszę to co jeszcze jest w mojej szafie.
Ajj rozpisałam się -
Ja taką kurtkę na teraz kupiłam sobie za 18zł w ciuchlandzie. Jestem z niej bardzo zadowolona i trochę brzucha też jeszcze wejdzie Kupiłam też kilka par spodni dla ciężarnych, bo uważam że szkoda pieniędzy na kupowanie nowych, tylko na kilka miesięcy Jakoś ostatnio szkoda mi kasy na mnie, może dlatego, że u nas krucho a do tego nie mogę się doczekać zasiłku z ZUSu, ciekawe kiedy łaskawie wypłacą...
-
Hejka ja już po wizycie u Gina Zrobił mi usg dowcipne jajniki w porządku macica w porządku co do starań to mówił że poczekamy ze 2 3 cykle i zacznie nas sprawdzać pod każdym kątem powiem szczerze że jestem spokojniejsza kazał mi brać zamiast kwasu foliowego INOFEM zobaczymy co będzie dalej:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:14
agniesja lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs