STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
czerwiec0506 wrote:Kawka zrobiona... siedze w pracy i staram sie uczyc jutro egzaminy na uczelni ale co chwila wynajduje jakieś wątki w necie na temat zajścia w ciąże nie otrafie się skupić na niczym innym tez tak macie???
w pracy non stop przy kompie przychodze do domu i robie to samo... uzależniłam się :D
mam podobnie, teraz w mojej głowie siedzi tylko jedno i obawiam się, że wkońcu moja psycha się zablokuje i nic z tego nie będzie.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Treblinka wrote:mauysia gratulacje
dziewczyny dmuchamy i chuchamy na Was
to ja łapię! Dziękuję👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
A ja czekam na ovulke i ogólnie czuje sie do du.. bola mnie jsjniki podbrzusze kreci mi sie w głowie i mam mdłości a do tego położna po monitoringu kazała od jutra podjac starania ale z takim samopoczuciem to mi sie akuray chce chyba zwymiotowac i pójśc spac:(
-
gocha04 wrote:czerwiec0506 wrote:gocha04 wrote:Ann to fajowo ci endo przyrosło, a pęcherzyk rośne i rośnie:) Teraz przerwa i za 2 dni znowu bzykanko heh
Kleopatra jak samopoczucie?
Czerwiec pamiętaj, że wiesiołka tylko do owulki można brać, bo wywołuje skurcze macicy.
Mała może w notatkach sobie zapisz jak cię bolało.
Dziś rano zrobiłam sobie test owu (tak dla sprawdzenia, bo zawsze robię między 17-18) i nadal -. I te temp takie upłaszczone jakby bezowulacyjnie miało być w tym cyklu.
Tak, tak już sie naczytałam na ten temat ale dzięki za info.
A jak długie masz cykle??? ja jeszcze nie uzywałam testów owulacyjnych ale zamierzam kupic nawet nie wiedziałam ze na allegro takie tanie sa...
cykle mam 29-30dniowe, na ovu jestem od 3 cykli i poprzednio skoki były, a teraz płaszczka.
No płaszcza jak praktycznie u mnie -
ann2224 wrote:A ja czekam na ovulke i ogólnie czuje sie do du.. bola mnie jsjniki podbrzusze kreci mi sie w głowie i mam mdłości a do tego położna po monitoringu kazała od jutra podjac starania ale z takim samopoczuciem to mi sie akuray chce chyba zwymiotowac i pójśc spac:(
ann2224 pewnie to skutek uboczny działania tych leków. Idż do lekarza i powiedz jakie masz objawy, moze niech ci coś innego przepisze, bo nie ma sensu żebyś się tak męczyła -
mindusia wrote:ann2224 wrote:A ja czekam na ovulke i ogólnie czuje sie do du.. bola mnie jsjniki podbrzusze kreci mi sie w głowie i mam mdłości a do tego położna po monitoringu kazała od jutra podjac starania ale z takim samopoczuciem to mi sie akuray chce chyba zwymiotowac i pójśc spac:(
ann2224 pewnie to skutek uboczny działania tych leków. Idż do lekarza i powiedz jakie masz objawy, moze niech ci coś innego przepisze, bo nie ma sensu żebyś się tak męczyła
złe samopoczucie zaczeło sie kilka dni po ostatniej clo i teraz musze przeczekac do nastepnej @ chyba że sie uda:)i już nie przyjdzie ale do tego to muszę sie zmobilizowac jutro i pojutrze:)może lampka wina pomoże:)samira lubi tę wiadomość
-
ann2224 wrote:mindusia wrote:ann2224 wrote:A ja czekam na ovulke i ogólnie czuje sie do du.. bola mnie jsjniki podbrzusze kreci mi sie w głowie i mam mdłości a do tego położna po monitoringu kazała od jutra podjac starania ale z takim samopoczuciem to mi sie akuray chce chyba zwymiotowac i pójśc spac:(
ann2224 pewnie to skutek uboczny działania tych leków. Idż do lekarza i powiedz jakie masz objawy, moze niech ci coś innego przepisze, bo nie ma sensu żebyś się tak męczyła
złe samopoczucie zaczeło sie kilka dni po ostatniej clo i teraz musze przeczekac do nastepnej @ chyba że sie uda:)i już nie przyjdzie ale do tego to muszę sie zmobilizowac jutro i pojutrze:)może lampka wina pomoże:)
Kurcze a może jesteś przed Ovu...samira lubi tę wiadomość
-
Mała wrote:ann2224 wrote:mindusia wrote:ann2224 wrote:A ja czekam na ovulke i ogólnie czuje sie do du.. bola mnie jsjniki podbrzusze kreci mi sie w głowie i mam mdłości a do tego położna po monitoringu kazała od jutra podjac starania ale z takim samopoczuciem to mi sie akuray chce chyba zwymiotowac i pójśc spac:(
złe samopoczucie zaczeło sie kilka dni po ostatniej clo i teraz musze przeczekac do nastepnej @ chyba że sie uda:)i już nie przyjdzie ale do tego to muszę sie zmobilizowac jutro i pojutrze:)może lampka wina pomoże:)
Kurcze a może jesteś przed Ovu...
no niby tak wczoraj miałam monitoring pęcherzyk 17 i end 9 w 12 dniu ale nigdy tak nie miałam chyba że to przez clo
-
Mała wrote:
wsumie to ja tez tak amam właśnie leze przed kompem i z nudów umieram a ty Mała wykresik masz fajny:)ciekawe jaki u mnie w tym cyklu bedzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2013, 14:45
samira lubi tę wiadomość
-
ann2224 wrote:Mała wrote:
wsumie to ja tez tak amam właśnie leze przed kompem i z nudów umieram a ty Mała wykresik masz fajny:)ciekawe jaki u mnie w tym cyklu bedzie?
AAAAAAAAAAAAAAAAA mam nadzieję, że poważnie należę do tych z niższą temperaturka ogółem, bo na 37 to w życiu nie mam co liczyć, i jakoś mnie to martwić zaczyna.
ann2224 od kiedy się starasz? Pytam z ciekawości, ja po 1-czy 2 miesiącu pójścia na całość bez zabezpieczenia miałam dosłownie tak sama (myślę o dniach płodnych + ovulce) bóle jajników i takie mdłości, że myślałam, ze jestem ale nienormalna Ale po obserwacjach doszłam do tego , bo teraz już jest ok
Wydaje mi się, że na dniach wykres Ci ovu wyznaczy na 100% któryś dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2013, 14:54
samira lubi tę wiadomość
-
Raz miałam ovulke wyznaczoną na wykresie 14 dc, potem 15 teraz chyba 18... A jakoś mi się wydaje że była 15-17. A i tak głową muru nie przebije, jak już pisałam mam nadzieję, że jakiś 1 malutki "terrorysta zaatakował"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2013, 14:53
samira lubi tę wiadomość