X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARANIA
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARANIA

Oceń ten wątek:
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Meginka wrote:
    jestem już jestem :) miałam nadzieję że już to choróbsko da mi spokój, a teraz mi się podwyższyła temp na 38 stopni. Mindusia a Ty jaki masz ładny wykresik :)

często wieczorem tempka się w chorobie podwyższa (ale tak tez organizm walczy z wirusami czy bakteriami) ) a teraz znów dożo chorych będzie przy tej pogodzie ...

ja już cały tydzień walczę z tym paskudztwem i mam już dość, strasznie słaba jestem.A to wszystko przez to, że w sobotę byłam na przyjęciu w nieogrzewanej remizie, tylko jakieś dmuchawy były, i co chwila ktoś drzwi otwierał, a mróz był, no i tak to się skończyło, 80 % gości chora...

samira lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    samira wrote:
    Meginka wrote:
    jestem już jestem :) miałam nadzieję że już to choróbsko da mi spokój, a teraz mi się podwyższyła temp na 38 stopni. Mindusia a Ty jaki masz ładny wykresik :)

często wieczorem tempka się w chorobie podwyższa (ale tak tez organizm walczy z wirusami czy bakteriami) ) a teraz znów dożo chorych będzie przy tej pogodzie ...

ja już cały tydzień walczę z tym paskudztwem i mam już dość, strasznie słaba jestem.A to wszystko przez to, że w sobotę byłam na przyjęciu w nieogrzewanej remizie, tylko jakieś dmuchawy były, i co chwila ktoś drzwi otwierał, a mróz był, no i tak to się skończyło, 80 % gości chora...

zawiała cię ,przeciąg był po prostu ...ja muszę zagrać w dx-balla ,to mnie odstresowuje :P

• agula Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej meginka witaj, ciesze sie, ze juz zdrowa jestes :)

wpadlam na chwile zobaczyc co sie dzieje tutaj :) przespalam cale popoludnie dzisiaj, w ogole od jakis 2 dni jestem tak zmeczona, do d**y jakas ;P pozdrawiam Was dziewczynki :)

aniczka, samira, Meginka lubią tę wiadomość

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
    Za 6 miesiecy staranka :)
  • Mała Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agula wrote:
    hej meginka witaj, ciesze sie, ze juz zdrowa jestes :)

wpadlam na chwile zobaczyc co sie dzieje tutaj :) przespalam cale popoludnie dzisiaj, w ogole od jakis 2 dni jestem tak zmeczona, do d**y jakas ;P pozdrawiam Was dziewczynki :)

Witam w klubie :-) No masakra albo od pogody albo bije mi w "dekiel" :-)

Meginka lubi tę wiadomość

• Mała Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dziewczynki śpicie już :-( To Ja też zaraz uciekam. Spokojnej nocki :-)

samira lubi tę wiadomość

• aniczka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz ide spac mam dola kupilam dzisiaj koszule i jest mi zaciasna w biodrach czuje sie jak gruby mops kur...a piepszona niedoczynnosc

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczynki dostałam chyba @ :( jak na razie mam lekko brązowe plamienie , którego wcześniej NIGDY nie miałam przed @ a na papierze toaletowym jasno czerwona krew ??? Co to ma być? Podbrzusze mnie nie boli a zawsze bolało tak, że aż słabo mi się robiło..... Temperatura spadła, więc pewno się rozkręca małpa jedna wredna nooo :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 08:00

samira lubi tę wiadomość

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni, skoro nigdy wcześniej tak nie miałaś to może to jest (przez każdą z nas oczekiwane) plamienie implantacyjne. Dopóki prawdziwa @ nie przyjdzie, są szanse :)

A ja myślałam że już się wyleczyłam a tu dupa, temp trochę podwyższona, kicham prycham i ogólnie do bani. Wczoraj niepotrzebnie wstałam już z łóżka, mogłam się jeszcze wygrzać. Ale dziś cwana ze mnie bestia, przytargałam biurko z kompem do łóżka- dobrze że ma kółka :) I przynajmniej nie będę się nudzić tylko z Wami na bieżąco gadać hehe :)
    Miłego dnia :)

gocha04, samira lubią tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni_c wrote:
    Hejka dziewczynki dostałam chyba @ :( jak na razie mam lekko brązowe plamienie , którego wcześniej NIGDY nie miałam przed @ a na papierze toaletowym jasno czerwona krew ??? Co to ma być? Podbrzusze mnie nie boli a zawsze bolało tak, że aż słabo mi się robiło..... Temperatura spadła, więc pewno się rozkręca małpa jedna wredna nooo :/

Hej :-) Pomału pomału, raczej się rozkręca @ ale, ale może...:-)
    Ja miałam identycznie w listopadzie jak @ przyszła, wogóle co miesiąc inaczej się @ zaczyna u mnie ostatnio jakoś :-)

samira lubi tę wiadomość

• Mała Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    samira wrote:
    Meginka wrote:

Tak sobie patrzyłam na wykresik :-) Zaczęłyśmy tak samo, ale mi przewiduje na 7.02...eh prawie tydzień :-) Powodzenia :-)

samira lubi tę wiadomość

• Asia26 Znajoma

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak samo jak ja:D

oar83e3kj60etfgi.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia26 wrote:
    To tak samo jak ja:D

Na 7.02?? No tak serduszkowanie na maxa :-) Tylko pozazdrościć kondycji ;-p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 08:21

• Asia26 Znajoma

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D Pierwszy miesiąc starania się, jeszcze jest siła na starania;P

oar83e3kj60etfgi.png
  • Asia26 Znajoma

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj m mi nie odpuszcza;P

gocha04, samira lubią tę wiadomość

oar83e3kj60etfgi.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia26 wrote:
    Moj m mi nie odpuszcza;P

No to dobrze :-P Obu do przodu :-)

• Asia26 Znajoma

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas zacząć odliczanie :D bądźmy dobrej wiary:P

oar83e3kj60etfgi.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia26 wrote:

No no każda jest :-) Byle do przodu :-)

Dziewczynki a tu się nie pochwaliłam...mam 36,6 normalnie w szoku jestem :-P

Tea pewnie tylko dziś :-) Ale już aż tak na tą tempkę nie patrzę, co ma być to będzie :-)

90cf747de3aa410208f6f1b5fa8a7bde.png

Meginka lubi tę wiadomość

• Meginka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej a czemu niektóre dziewczyny mają zaznaczoną owu przerywaną linią a niektóre ciągłą? od czego to zależy??

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała wrote:
    Asia26 wrote:

Tea pewnie tylko dziś :-) Ale już aż tak na tą tempkę nie patrzę, co ma być to będzie :-)

no wykresik się pnie ładnie do góry, oby tak dalej :)

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    Mała wrote:
    Asia26 wrote:

no wykresik się pnie ładnie do góry, oby tak dalej :)

Aha... poczekajmy do jutra, zaraz będzie 36,5... się uczepiło :-) Hehe :-)
    No i już :-) Zmykam narazie bo i na obiadek muszę naszykować, i mała mnie męczy, żeby w angry birds z nią grać. No masakra :-)

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ