STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:Meginka wrote:jestem już jestem miałam nadzieję że już to choróbsko da mi spokój, a teraz mi się podwyższyła temp na 38 stopni. Mindusia a Ty jaki masz ładny wykresik
często wieczorem tempka się w chorobie podwyższa (ale tak tez organizm walczy z wirusami czy bakteriami) ) a teraz znów dożo chorych będzie przy tej pogodzie ...
ja już cały tydzień walczę z tym paskudztwem i mam już dość, strasznie słaba jestem.A to wszystko przez to, że w sobotę byłam na przyjęciu w nieogrzewanej remizie, tylko jakieś dmuchawy były, i co chwila ktoś drzwi otwierał, a mróz był, no i tak to się skończyło, 80 % gości chora...samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:samira wrote:Meginka wrote:jestem już jestem miałam nadzieję że już to choróbsko da mi spokój, a teraz mi się podwyższyła temp na 38 stopni. Mindusia a Ty jaki masz ładny wykresik
często wieczorem tempka się w chorobie podwyższa (ale tak tez organizm walczy z wirusami czy bakteriami) ) a teraz znów dożo chorych będzie przy tej pogodzie ...
ja już cały tydzień walczę z tym paskudztwem i mam już dość, strasznie słaba jestem.A to wszystko przez to, że w sobotę byłam na przyjęciu w nieogrzewanej remizie, tylko jakieś dmuchawy były, i co chwila ktoś drzwi otwierał, a mróz był, no i tak to się skończyło, 80 % gości chora...
zawiała cię ,przeciąg był po prostu ...ja muszę zagrać w dx-balla ,to mnie odstresowuje -
hej meginka witaj, ciesze sie, ze juz zdrowa jestes
wpadlam na chwile zobaczyc co sie dzieje tutaj przespalam cale popoludnie dzisiaj, w ogole od jakis 2 dni jestem tak zmeczona, do d**y jakas ;P pozdrawiam Was dziewczynkianiczka, samira, Meginka lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
agula wrote:hej meginka witaj, ciesze sie, ze juz zdrowa jestes
wpadlam na chwile zobaczyc co sie dzieje tutaj przespalam cale popoludnie dzisiaj, w ogole od jakis 2 dni jestem tak zmeczona, do d**y jakas ;P pozdrawiam Was dziewczynki
Witam w klubie No masakra albo od pogody albo bije mi w "dekiel"Meginka lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczynki dostałam chyba @ jak na razie mam lekko brązowe plamienie , którego wcześniej NIGDY nie miałam przed @ a na papierze toaletowym jasno czerwona krew ??? Co to ma być? Podbrzusze mnie nie boli a zawsze bolało tak, że aż słabo mi się robiło..... Temperatura spadła, więc pewno się rozkręca małpa jedna wredna nooo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 08:00
samira lubi tę wiadomość
-
moni, skoro nigdy wcześniej tak nie miałaś to może to jest (przez każdą z nas oczekiwane) plamienie implantacyjne. Dopóki prawdziwa @ nie przyjdzie, są szanse
A ja myślałam że już się wyleczyłam a tu dupa, temp trochę podwyższona, kicham prycham i ogólnie do bani. Wczoraj niepotrzebnie wstałam już z łóżka, mogłam się jeszcze wygrzać. Ale dziś cwana ze mnie bestia, przytargałam biurko z kompem do łóżka- dobrze że ma kółka I przynajmniej nie będę się nudzić tylko z Wami na bieżąco gadać hehe
Miłego dniagocha04, samira lubią tę wiadomość
-
moni_c wrote:Hejka dziewczynki dostałam chyba @ jak na razie mam lekko brązowe plamienie , którego wcześniej NIGDY nie miałam przed @ a na papierze toaletowym jasno czerwona krew ??? Co to ma być? Podbrzusze mnie nie boli a zawsze bolało tak, że aż słabo mi się robiło..... Temperatura spadła, więc pewno się rozkręca małpa jedna wredna nooo
Hej Pomału pomału, raczej się rozkręca @ ale, ale może...
Ja miałam identycznie w listopadzie jak @ przyszła, wogóle co miesiąc inaczej się @ zaczyna u mnie ostatnio jakośsamira lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:samira wrote:Meginka wrote:jestem już jestem miałam nadzieję że już to choróbsko da mi spokój, a teraz mi się podwyższyła temp na 38 stopni. Mindusia a Ty jaki masz ładny wykresik
ja już cały tydzień walczę z tym paskudztwem i mam już dość, strasznie słaba jestem.A to wszystko przez to, że w sobotę byłam na przyjęciu w nieogrzewanej remizie, tylko jakieś dmuchawy były, i co chwila ktoś drzwi otwierał, a mróz był, no i tak to się skończyło, 80 % gości chora...
Tak sobie patrzyłam na wykresik Zaczęłyśmy tak samo, ale mi przewiduje na 7.02...eh prawie tydzień Powodzeniasamira lubi tę wiadomość
-
Mała wrote:
no wykresik się pnie ładnie do góry, oby tak dalej -
Meginka wrote:Mała wrote:
no wykresik się pnie ładnie do góry, oby tak dalej
Aha... poczekajmy do jutra, zaraz będzie 36,5... się uczepiło Hehe
No i już Zmykam narazie bo i na obiadek muszę naszykować, i mała mnie męczy, żeby w angry birds z nią grać. No masakrasamira lubi tę wiadomość