STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:udało mi się dostać dziś do ginki na USG !!!
no więc fasolki nie ma ale okazało się ze wszystko się poprzesuwało , za parę godzin może być owulka bo są piękne pęcherzyki które lada moment mogą pęknąć a potem mówi że '" no to do dzieła " mam przyjść za tydzień zobaczyć czy pękły i to mnie napawa optymizmem ,dzięki za kciuki dziewczynki a teraz dalej proszę trzymać żeby pękły i się udało....
endometrium w normie -10 mm
a ginka aż zadowolona była ze takie piękne pęcherzyki i ze to na pewno na owu ...tylko żeby pękły !!!
No to Samira stosunkowo udanej nocy życze
-
Samira ale jazda, to dzialajcie. Będę trzymać kciuki!👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka laseczki
ja właśnie zaczęłam plamic, więc tak jak się spodziewałam, @ jutro przyjdzie i zaczynam cykl z CLO...
Ale przynajmniej ta cholerna gorączka już całkiem spadła i lepiej się czuje. Tylko ta pogoda taka do du*y... -
mindusia wrote:Ja to w sumie nie wiem czy powinnam się udzielać w styczniowych staraniach czy już w lutowych. Do @ pozostał około tydz. czekam na dalszy rozwój sytuacji
ja mam podobnie, termin @ za pare dniEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
agula wrote:mindusia wrote:Ja to w sumie nie wiem czy powinnam się udzielać w styczniowych staraniach czy już w lutowych. Do @ pozostał około tydz. czekam na dalszy rozwój sytuacji
ja mam podobnie, termin @ za pare dni
agula ty masz widze @ 2 dni przede mną ja prawdopodobnie będe mieć gdzieś w tych dniach 7-8 luty zobaczymy może przyjść wcześniej albo się spóźnić, różnie już z tym bywałoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2013, 10:17
-
ann2224 wrote:ja w srode byłam na monitoringu i położna powiedziała mi że w piatek lub sobote powinnam miec owulacje wczoraj test owulacyjny negatywny a dzisiaj + ciekawe czy cos z tego bedzie ale wykres nie zaznaczył mi jeszcze owulacji co o tym myslicie?
ann2224 ja bym bardziej ufała temu co gin mówiła skoro mówiła że owulka będzie w pt lub sb to tak widocznie będzie. Testami owulacyjnymi bym się tak znowu nie sugerowała. Widać nie w każdym przypadku te testy działają w moim nie zadziałały, dlatego też przestałam je używać, pokazywały owulke wtedy a okazywało się ze była innego dnia. Nie wiem od czego to zalezy