STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
maja2024 wrote:agaciaz wrote:hej
ja dzisiaj pierwszy raz w życiu robiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny:D Tylko męża będę musiała obudzić, bo zasnął ze zmęczenia.
Dziewczyny, które boli brzuch- ja w pierwszej ciąży też miałam takie bóle i byłam pewna że dostanę @ i nawet tampon sobie założyłam jadąc na studia a tu niespodzianka. Także nie załamywać się tylko czekać
Bardzo byśmy chciały ale co z tego wyjdzie to się okaże:)
niech się okaże , że fasolka !Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2013, 19:20
samira, nila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:maja2024 wrote:gocha04 wrote:maja2024 wrote:gocha04 wrote:Maja z tą moją temp to różnie bywa,nanią bym nie liczyła chociaż nie pogniewam się jak będzie to oznaczało... II... ale liczę że do końca tego tygodnia może u którejś się pojaki fasola, żeby wtedy chuchnąć na nasze wykresy:)
A @ oczekujesz 14.01 ja dzień wcześniej więc zobaczymy może ktoś będzie chuchał
Maja no ja mam nadzieję, że będziesz chuchać
to chuchajmy obie na pewno się wtedy którejś uda:0 mnie dziś bolał brzuch tzn. takie skurcze jakbym miała bolało to ta wredna @ oh jak ja nie cierpię @
dziewczyny ja po poronieniu straciłam bóle menstruacyjne, bóle piersi przed okresem...nic zero odczuć ....teraz jak jestem na duphastonie - po 10 dniach robię betę jak jest negatywna , modlę się, żeby nadeszła szybko @ i rozpoczęła nowy cykl....
ale to chyba lepsze ,jak bóle ...mnie przed @ piersi mnie bolą,są nadwrażliwe ,brzuch się powiększa i bez kija nie podchodź,boli jeszcze podbrzusze...(umiarkowanie) ale tak było zawsze choć teraz jest lżej.. a moze jeszcze ni masz tego cyklu straconego...иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:иιєиσямαℓиα wrote:maja2024 wrote:gocha04 wrote:maja2024 wrote:gocha04 wrote:Maja z tą moją temp to różnie bywa,nanią bym nie liczyła chociaż nie pogniewam się jak będzie to oznaczało... II... ale liczę że do końca tego tygodnia może u którejś się pojaki fasola, żeby wtedy chuchnąć na nasze wykresy:)
A @ oczekujesz 14.01 ja dzień wcześniej więc zobaczymy może ktoś będzie chuchał
Maja no ja mam nadzieję, że będziesz chuchać
to chuchajmy obie na pewno się wtedy którejś uda:0 mnie dziś bolał brzuch tzn. takie skurcze jakbym miała bolało to ta wredna @ oh jak ja nie cierpię @
dziewczyny ja po poronieniu straciłam bóle menstruacyjne, bóle piersi przed okresem...nic zero odczuć ....teraz jak jestem na duphastonie - po 10 dniach robię betę jak jest negatywna , modlę się, żeby nadeszła szybko @ i rozpoczęła nowy cykl....
ale to chyba lepsze ,jak bóle ...mnie przed @ piersi mnie bolą,są nadwrażliwe ,brzuch się powiększa i bez kija nie podchodź,boli jeszcze podbrzusze...(umiarkowanie) ale tak było zawsze choć teraz jest lżej.. a moze jeszcze ni masz tego cyklu straconego...
nie mam straconego cyklu taką mam nadzieję , jeszcze się nawet nie postaraliśmy, nie było owulacji to mój 8dc dopiero. Na razie nie ma przytulanek, bo M ma badanie nasienia jutro i nie można współżyć min.2 dnia, max 4 dnisamira, nila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samira, ale jak mnie prze @ bolały piersi i jak w maju zaszłam w ciążę, to (.)(.) mnie jeszcze bardziej zaczęły boleć, nie dało się ich dotknąć, były bolesne i gorące - wiedziałam na 100% że jestem w ciąży jeszcze nie robiąc żadnego testu, coś było nie tak - inaczej niż zwykle , test to była tylko proforma . Teraz nie mam takich dolegliwości ze strony (.)(.) i od razu zamartwiam się, że guzik nam wyszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2013, 19:46
nila lubi tę wiadomość
-
samira wrote:a wiem wykres widziałam ,a współżyć podobno facet nie może 7dni przed badaniem ...
w dwóch miejscach mężowi powiedzieli, że min 2 dni max 4 (w jednym labie), w drugiem ,że max.4.
Zobaczymy jutro jak tam jego armianila lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:samira wrote:a wiem wykres widziałam ,a współżyć podobno facet nie może 7dni przed badaniem ...
w dwóch miejscach mężowi powiedzieli, że min 2 dni max 4 (w jednym labie), w drugiem ,że max.4.
Zobaczymy jutro jak tam jego armia
oby była kompletna i w milionach jak Armia Klonów w "Gwiezdnych Wojnach"иιєиσямαℓиα, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:Samira, ale jak mnie prze @ bolały piersi i jak w maju zaszłam w ciążę, to (.)(.) mnie jeszcze bardziej zaczęły boleć, nie dało się ich dotknąć, były bolesne i gorące - wiedziałam na 100% że jestem w ciąży jeszcze nie robiąc żadnego testu, coś było nie tak - inaczej niż zwykle , test to była tylko proforma . Teraz nie mam takich dolegliwości ze strony (.)(.) i od razu zamartwiam się, że guzik nam wyszło
problem w tym ze i na fasolkę i na @ objawy podobne... -
samira wrote:иιєиσямαℓиα wrote:samira wrote:a wiem wykres widziałam ,a współżyć podobno facet nie może 7dni przed badaniem ...
Zobaczymy jutro jak tam jego armia
oby była kompletna i w milionach jak Armia Klonów w "Gwiezdnych Wojnach"
Dokładnie niech tak będzie:)samira, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
Mała wrote:Meginka wrote:Mała, oby wyszedł pozytyw:)
No negatyw, ale jestem juz dobrej myśli kolejny cykl starań
Mam pytanko, zastanawiam sie nad testem Afrodyta jakieś sugestie?? Bo te psakowe...ja jakos nie umie nic z nich wywnioskować...
a jakie stosujesz testy?
Ja też się zastnawiałam nad afrodytą, ale ostatecznie się rozmysliłam ...samira, nila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała wrote:Meginka wrote:Mała, oby wyszedł pozytyw:)
No negatyw, ale jestem juz dobrej myśli kolejny cykl starań
Mam pytanko, zastanawiam sie nad testem Afrodyta jakieś sugestie?? Bo te psakowe...ja jakos nie umie nic z nich wywnioskować...
dobre są kasetkowe na allegro,a tamte to byle co może zakłócić wynik...иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dzięki za pocieszonki i przytulanki, jestescie takie kochane :*:* wszystkie Dziś mam troszke doła, dlatego tak mnie mało słychac na forum, ale jutro obiecuje poprawę
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Dziewczyny, dzięki za pocieszonki i przytulanki, jestescie takie kochane :*:* wszystkie Dziś mam troszke doła, dlatego tak mnie mało słychac na forum, ale jutro obiecuje poprawę
a po to tu jesteśmy co by się spierać ale i stawiać do pionu :*иιєиσямαℓиα, Meginka, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Meginka wrote:Dziewczyny, dzięki za pocieszonki i przytulanki, jestescie takie kochane :*:* wszystkie Dziś mam troszke doła, dlatego tak mnie mało słychac na forum, ale jutro obiecuje poprawę
domyślam się. Głaskam po główce i przytulam do serduszka
Trzymaj się :*, mobilizuj i regeneruj siłki na nowy cykl!!samira, Meginka lubią tę wiadomość
-
dzięki:) fajne z Was babki No na pewno musze zebrac siły na nstępny cykl, nie poddam sie tak łatwo i ten bocian w końcu przyleci
иιєиσямαℓиα, samira, agula, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Meginka wrote:dzięki:) fajne z Was babki No na pewno musze zebrac siły na nstępny cykl, nie poddam sie tak łatwo i ten bocian w końcu przyleci
tak trzymaj
A ja już zaciskam kciukasy !
Za bociana !Meginka lubi tę wiadomość