Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:A ktory masz dzis dzien cyklu i jak dlugie masz cykle ? Ostatnio jakies plamki mialas wiec moze nie wszystko stracone
Dziś 31 dc okres za dwa dni chyba.
Wczoraj ginekolog raczej nadziei we mnie nie zasial więc wyglądam na @. Już się z tym pogodziłam -
dziś rano taka sama sytuacja z testami owu. Domowe lab. pasek testowy aż czarny, jeszcze czegoś podobnego nie widziałam. A allegro nic. Tempka niska. To dla mnie dziwne, bo mam cykle 26dniowe, a już jest 17 dzień cyklu. No nic zobaczymy efekty za ok 10 dni
Słoneczko, jeszcze może być różnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 07:51
-
hej. Ja wyczekuje na @, niech przyjdzie w terminie (tzn jutro), szybko się skończy i niech pozwoli zaciążyć w kolejnym cyklu na to liczę heh. Przyłaź wredoto ale tylko do Mnie, do pozostałych staraczek wróć za minimum rok !!
sloneczkowa mama, Gosia1989, dobuska lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Ovarin mam brać i tsh zrobić i ft4
-
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:mi tez kazał zacząć brac ten oVarin cały czas aż do 7 tyg. ciąży ( dobre! ;)ciekawe kiedy to nastąpi!) do tej pory brałam Vita Miner Prenatal i chyba go odstawie bo w kazdym z tych suplementów jest 100% i więcej zalecanej dawki wit.B,D, ,kwasu 400 itd to nie chce przecholować. Podobno ten Ovarin bardzo dobrze wpływa na pęcherzyki, hormony itd. Ktos coś wie więcej na temat tego cudownego specyfiku? skład na kolana nie powala oprócz tego że jest tam to co infolicu chyba tylko w mniejszej dawce: inozytol 1100 mg. Słoneczkowa mama ja dostałam zapas na miesiąc od lekarza a ile to kosztuje? gdzie kupiłaś?
Ja wcześniej piłam inofolic i po tym owulka mi ruszyła. 70 zł w aptece dałam. -
nick nieaktualny
-
U mnie, odpukać, temperatura ruszyła w górę, więc może to jednak nie będzie stracony cykl Ale nie oszczędzam się na urlopie, chodzę do sauny, piję grzańce i mam zakwasy na całym ciele od wysiłku na stoku Przynajmniej głowa mi trochę odpocznie. Powinnam jeszcze przestać siedzieć na OF, ale jakoś się uzależniłam
Gosia1989, Lady Savage, dobuska lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytheagnes87 wrote:kurcze....ja już nie rozumiem tych temperatur...wiem że na pewno miałam owulację bo miałam monitoring...a te temperatury po owulacji jakieś takie niskie...i dziś jeszcze poszła temp w dół...tak wierzyłam w ten cykl ale chyba nici z niego