Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc.
Ja dzisiaj bylam upuscic krwi na bete mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze to was zawirusuje ciazowo
Ja tego zelu tez uzywalam w aplikatorach to byl 2cs z nim ale czy dzieki temu sie udalo to sie nie dowiem
Pozdrawiam serdecznieGosia1989, spioch lubią tę wiadomość
-
Fruska wrote:Czesc.
Ja dzisiaj bylam upuscic krwi na bete mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze to was zawirusuje ciazowo
Ja tego zelu tez uzywalam w aplikatorach to byl 2cs z nim ale czy dzieki temu sie udalo to sie nie dowiem
Pozdrawiam serdecznie -
sloneczkowa mama wrote:Dziś 31 dc okres za dwa dni chyba.
Wczoraj ginekolog raczej nadziei we mnie nie zasial więc wyglądam na @. Już się z tym pogodziłam
a jakie endometrium Ci wyszło?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm myślę sloneczkowa mama ze skoro masz jednego szkraba to ja bym poświęciła jej mnóstwo uwagi której potem braknie przy drugim dzidziusiu. Oderwała myśli od starań zajela głowę. Myślę ze takie nastawienie mocne na dziecko nie pomaga. Wiem ze to trudno mówić bo sama mam wzloty i upadki. Dwa dni temu lezalam juz w łóżku z mężem i łzy leciały mi ciurkiem bo czulam ze sie nie udało. Znowu. No cóż trzeba walczyć dalej. My jesteśmy jeszcze we dwójkę wiec ciężko mi oderwać myśli i zająć sie czymś ale gdybym miała juz dzidzie to staralabym sie oderwać myśli i poświęciła jej więcej czasu niż dotąd
sloneczkowa mama, Pchelkaaa, marciaa, Lola83, Lady Savage, dobuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oficjalnie możecie mi @ wpisać. Dziękuję.
-
nick nieaktualnyspioch wrote:Hmm myślę sloneczkowa mama ze skoro masz jednego szkraba to ja bym poświęciła jej mnóstwo uwagi której potem braknie przy drugim dzidziusiu. Oderwała myśli od starań zajela głowę. Myślę ze takie nastawienie mocne na dziecko nie pomaga. Wiem ze to trudno mówić bo sama mam wzloty i upadki. Dwa dni temu lezalam juz w łóżku z mężem i łzy leciały mi ciurkiem bo czulam ze sie nie udało. Znowu. No cóż trzeba walczyć dalej. My jesteśmy jeszcze we dwójkę wiec ciężko mi oderwać myśli i zająć sie czymś ale gdybym miała juz dzidzie to staralabym sie oderwać myśli i poświęciła jej więcej czasu niż dotąd
niestety to tak nie działa. nie da sie albo ja nie umiem -
nick nieaktualny
-
Hopeless, nie lubię
Sloneczkowa, dziewczyny mają rację. Do tego nie nakrecalabym się za wcześnie bo wtedy nasza psychika sama płata figle i podsuwa nam "objawy". Wiem że nie jest łatwo wyczekiwac terminu jak się stara ale trochę luzu jest potrzebne -
marciaa wrote:Hopeless, nie lubię
Sloneczkowa, dziewczyny mają rację. Do tego nie nakrecalabym się za wcześnie bo wtedy nasza psychika sama płata figle i podsuwa nam "objawy". Wiem że nie jest łatwo wyczekiwac terminu jak się stara ale trochę luzu jest potrzebne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny