Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia wrote:A widzisz u siebie jakieś objawy? Masz już dzieci, więc może jesteś wyczulona na jakieś sygnały ze swojego organizmu.
No i mierzyłam dziś tempke z ciekawoci bo zawsze dzień przed @ albo kilka godzin spada mi ponizej 37,a dziś jeszcze 37,3 więc dziś @ nie bedzie, zobaczymy jak jutro i pojutrze niby dziś 13dpo więc mogłabym jutro testować, ale poczekam.
edit: ah i jeszcze zgaga, od urodzenia córki nie miałam ani raz, nawet po świątecznych obrzarstwach, a w tym tygodniu 3 razy mięte musiałam pić, bo paliło. U mnie biorę to za objaw ciąży, bo tableki na zgage towarzyszyły mi całe obie ciąże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 14:04
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
sloneczkowa mama wrote:Jak dla mnie robienie testu 10-11 dpo to kompletna głupota ale ja jestem głupia i test zrobilam i tak. Ale koniec jakiegokolwiek testowania przynajmniej do niedzieli.mam nadzieję że zdążę do tego czasu zobaczyć @ mniej boli niż negatyw
edit. zanotowałaś też niby 2 dni po owu bardzo silny ból podbrzusza, to mogłoby znaczać, że owulka jednak była później, niż wyznaczył to program, wtedy ew plamienie/zagnieżdżenie byłoby w 9po a dziś możesz mieć dopiero 10 dpo. Nie pozostaje nic, tylko czekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 13:54
-
Anna Stesia wrote:Existenz - może cykl bezowulacyjny? Miałaś inne objawy owulacji?10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:jak dla mnie, to wczoraj mogłobyć dopiero zagnieżdzenie u Ciebie i jeśli tak było to teraz tempka powinna iść lekko do góry. Zobaczysz jutro, jeśli nie spadnie to jest szansa.
edit. zanotowałaś też niby 2 dni po owu bardzo silny ból podbrzusza, to mogłoby znaczać, że owulka jednak była później, niż wyznaczył to program, wtedy ew plamienie/zagnieżdżenie byłoby w 9po a dziś możesz mieć dopiero 10 dpo. Nie pozostaje nic, tylko czekać.justyna14 lubi tę wiadomość
-
agawera wrote:Z serii pewnie głupie pytanie czy istnieje jakiś sposób na sprawdzenie w którym dniu cyklu teraz jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 14:06
-
justyna14 wrote:dni cyklu liczysz następująco: np wczoraj dostałaś okresu, to to był twój pierwszy dzień cyklu, dziś jest drugi i tak kolejno, aż do kolejnej @, ona znów rozpocznie kolejny cykl.
To w tym cyklu raczej nie wyjdzie bo @ trwał ok 3 tygodni w wg lekarza powinien @ być 10 a tu ani wtedy ani słuchu ani żadnego symptonu -
Anciaa. Moja lekarka powiedziala, ze lepiej zrobic prog pozniej niz wczesniej. 7dpo u Ciebie powinno jednak byc ok, jezeli owu masz w miare dobrze wyliczona
Existence. Dziwne. Albo testy trefne (masz te niebieskie?) albo owu nie bylo. Tak jak dziewczyny pisza, przyjrzyj sie czy innych objawow owu nie mialas.
A moze bedzie dlugi cykl i owu przed Toba.
Agawera. Tylko jezeli znasz date ostatniej @
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
agawera wrote:To w tym cyklu raczej nie wyjdzie bo @ trwał ok 3 tygodni w wg lekarza powinien @ być 10 a tu ani wtedy ani słuchu ani żadnego symptonu
-
Anna Stesia wrote:Dzięki ! Najbardziej nie mogę zrozumieć, czemu jestem takim głuptakiem. Wiem, że takie testowanie nie jest miarodajne, ale za chwile jakieś licho kusi i człek nawet sie nie obejrzy, jak odmierza kropelki na test. A potem robi smutną minkę. To tak jakbym wylazła na mróz z gołym tyłkiem a potem była zdziwiona, że mam zapalenie przydatków.
A biochemiczną miałaś w poprzednim cyklu?
Nie jestes gluptakiem jestes zupelnie normalna ostatecznie w koncu sie dowiesz czy jestes w ciazy, czy nie.
Tak, w poprzednim. A wiem to dzieki temu, ze zatestowalam 10 dpo! I bardzo jestem z tego zadowolona!Anna Stesia lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Madziulla wrote:ja biore dostinex na prolaktyne i mnie bjawy ustąpiły po ponad miesiacu niestety dopiero.. ale u kazdej jest to inaczej. dlugo bierzez bromka?
od wczoraj -
agawera wrote:13 grudzień cykle 28 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 14:33
-
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:jeśli 28 dniowe, to dziś powinnaś dostać @. Rozumiem, że staracie się o dziecko? Jeśli dziś nie będzie, to jutro test powinien dać Ci już 100% odpowiedź, czy to ciąża czy nie.
Wcale nie musi być 100 % odpowiedzi dzień po @... mojej koleżance test wyszedł dopiero 2 tygodnie po spodziewanej @...Annie1981 lubi tę wiadomość