Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
roszupnka wrote:witam wszystkich w ten mroźny wieczór. Ja juz po owulacji. Obolała jak po bitwie i koszmarnie boli mnie głowa. Wiem że to za wczśnie ale jak każda baba sobie wkrecam ze może coś wije sie powoli w moim brzuszku z moich obliczeń wynika, że @ powinna przyjść 24go... Chyba zakwitnę do tego czasu.
Moja @ powinna przyjść 13.01, test chcę zrobić w sobotę jeśli dotrwam i po drodze nie zjawi się @. W sumie najgorsze są te ostatnie dni i wtedy tak się dłużą że można zakwitnąć -
Gosia1989 wrote:Mi po clo jeszcze nigdy nie przyszła @, bo zachodziłam. Ból podbrzusza jest normalny przy clo, nie musisz się nim przejmować. No chyba, że robią Ci się torbiele? Masz monitoring cyklu? Miesiączka powinna pojawić się 14 dni po owulacji. Mnie bardziej podbrzusza bolało 4 dni przed @ i przypuszczam że to było zagnieżdżenie. Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę i owulację? Była ona potwierdzona monitoringiem??
Też bym chciała żeby w końcu nie przyszła
okres miałam 15.12 owu 26.12 a cykle mam co 34 dni potwierdzone monitoringiem
generalnie podbrzusze boli mocniej niż w dniu kiedy dostaje okres, piersi bardzo urosły i oczywiscie robiam test wiem, ze za wczesnie ale nie moglam sie powstrzymac... oczywiscie 1kreska30lat ,49 c.s, Aniołek 7tydz.2008, niedoczynność tarczycy - letrox 75, hsg - niedrożny jajowód, AMH 2.8, IUI, CLO
-
Ewka90 wrote:Moja @ powinna przyjść 13.01, test chcę zrobić w sobotę jeśli dotrwam i po drodze nie zjawi się @. W sumie najgorsze są te ostatnie dni i wtedy tak się dłużą że można zakwitnąć
Chciałabym być już na tym etapie. Jak na razie to wsłuchuje się w swój organizm. Nawet ból głowy podciągam pod objaw zapłodnienia. ;/ wczoraj strasznie bolały mnie jajniki.dziś ogólnie mi słabo. -
Ania :) wrote:Ja tez jestem po Clo i po pierwszym razie @ spoznila misie 9 dni, dwa kolejne razy juz byla w terminie...
Ania to strasznie dlugi cykl mialaś czy coś Cie bolało do @30lat ,49 c.s, Aniołek 7tydz.2008, niedoczynność tarczycy - letrox 75, hsg - niedrożny jajowód, AMH 2.8, IUI, CLO
-
tris30 wrote:Ania to strasznie dlugi cykl mialaś czy coś Cie bolało do @
Pierwszy raz mialam tak dlugi cykl, zawsze mialam regularne 28 dni, zrobilam wtedy bete i wyszla 7,niestety na drugi dzien przyszla @. A mialam wtedy okropny bol podbrzusza i lewego jajnika, utrzymywal sie ponad tydzien i bardzo bolaly mnie piersi.Ania -
Ania :) wrote:Pierwszy raz mialam tak dlugi cykl, zawsze mialam regularne 28 dni, zrobilam wtedy bete i wyszla 7,niestety na drugi dzien przyszla @. A mialam wtedy okropny bol podbrzusza i lewego jajnika, utrzymywal sie ponad tydzien i bardzo bolaly mnie piersi.
Aha to ja mam tak samo tylko ciekawe czy mi @ w terminie przyjdzie30lat ,49 c.s, Aniołek 7tydz.2008, niedoczynność tarczycy - letrox 75, hsg - niedrożny jajowód, AMH 2.8, IUI, CLO
-
roszupnka wrote:Chciałabym być już na tym etapie. Jak na razie to wsłuchuje się w swój organizm. Nawet ból głowy podciągam pod objaw zapłodnienia. ;/ wczoraj strasznie bolały mnie jajniki.dziś ogólnie mi słabo.
Najpierw też nie mogłam się doczekać, ale teraz jest spina bo objawy bardziej miesiączkowe niż ciążowe, po owu jest fajniej bo ma się tylko same pozytywne myśli, wręcz euforie że to TEN cykl będzie:) -
Ewka90 wrote:Najpierw też nie mogłam się doczekać, ale teraz jest spina bo objawy bardziej miesiączkowe niż ciążowe, po owu jest fajniej bo ma się tylko same pozytywne myśli, wręcz euforie że to TEN cykl będzie:)
Ja w zeszłym miesiącu tak miałam. Aż tu nagle, nawet wczesniej niż powinna przyszła krwawa merryLady Savage lubi tę wiadomość
-
Ewka90 wrote:Najpierw też nie mogłam się doczekać, ale teraz jest spina bo objawy bardziej miesiączkowe niż ciążowe, po owu jest fajniej bo ma się tylko same pozytywne myśli, wręcz euforie że to TEN cykl będzie:)
Oj strasznie podly humor Cie dopadl i pesymistyczne podejscie... Ewka glowa do gory, rozumiem co czujesz, bo jak do mnie za kazdym razem przychodzila @ to byl placz i zgrzytanie zebami... teraz tez czuje, ze bedzie dupa, alepowiedzialam sobie, ze do konca nastawiam sie pozytywnie...Ania -
roszupnka wrote:ale objawy miesiączkowe to też ciążowe
Ja w zeszłym miesiącu tak miałam. Aż tu nagle, nawet wczesniej niż powinna przyszła krwawa merry
Tak ale każda zna swój organizm i wie jakie objawy zwiastują wredną @. No cóż trzeba czekać cierpliwie i mieć nadzieję póki @ nie ma -
Ewka90 wrote:Tak ale każda zna swój organizm i wie jakie objawy zwiastują wredną @. No cóż trzeba czekać cierpliwie i mieć nadzieję póki @ nie ma
czyli ja mam jeszcze dwa długie tygodnie a ty głowa do góry. 13 piątek wcale nie będzie taki pechowy:) Tak jak Ania powiedziała - pozytywne myslenieAnia :), Ewka90 lubią tę wiadomość
-
Ania :) wrote:Oj strasznie podly humor Cie dopadl i pesymistyczne podejscie... Ewka glowa do gory, rozumiem co czujesz, bo jak do mnie za kazdym razem przychodzila @ to byl placz i zgrzytanie zebami... teraz tez czuje, ze bedzie dupa, alepowiedzialam sobie, ze do konca nastawiam sie pozytywnie...
Nie jest tak źle:) pierwsze nieudane cykle to był płacz, teraz jest smutek ale wiem że w końcu się uda i to nam wszystkim tu obecnym:) po prostu patrzę na objawy realistycznie i wolę się pozytywnie zaskoczyć niż robić sobie złudne nadzieję tyle -
tak właśnie sobie policzyłam, że wczorajszy test robiłam 15dpo ale owu była predzej ze względu na CLO czy w takim razie nie powinnam dostać @ szybciej niż w normalnym cyklu nie stymulowanym ?30lat ,49 c.s, Aniołek 7tydz.2008, niedoczynność tarczycy - letrox 75, hsg - niedrożny jajowód, AMH 2.8, IUI, CLO
-
kaka470 wrote:Ale jestem zła odebrałam dziś wyniki tsh i prolaktynę i znów tsh poszło w górę
19.10
tsh 4,18
prolaktyna 523,3
30.11
tsh 2,5
prolaktyna 279,8
09.01
tsh 2,93
prolaktyna 257,3
Chyba nie ma sensu działać przy dniach płodnych jak takie tshkaka470 lubi tę wiadomość