Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka0407 wrote:No to teraz chwila oddechu Ja też już miałam dość, bo młodsza córka (ma już 11 lat!) tylko do Biedry chciała chodzić po zakupy. A jak brakowało do naklejki to tylko było - "mamo to tylko 5 złotych, dokupmy coś" Więc ja też się cieszę
Lady Savage trzymam kciuki za TEN cykl, ja póki co nie nastawiam się bo M na antybiotyku i nie do życia choć po cichu mam nadzieję, że przed owu wydobrzeje
Dziś opieprzyłam kobietę w kolejce w biedrze, stoi z a mną i marudzi, że jak ta kasjerka wolno kasuje, że ma kogoś załować, (4 kasy, a ona chce 5 by otwarły bo jej się śpieszy), i jedzie po tej kasjerce, jak się odwróciłam, i powiedziałam: jakby Pani zapierdała 6 godzin, dzwigając towary, kasując, dziwgając toary kasując też by Pani kasowała tak długo, a nawet śmiem twierdzić, że jeszcze gorzej, i wolniej.
Za grosz ludzie nie mają szacunku do innych ;/ nie lubię, ja rozumiem że sie kobieta śpieszy, też się śpieszyłam na ten sam autobus, ale no nie da się wszystkiego przeskoczyć. Jak jej nie pasowało mogła zakupy zostawić i iść.tris30, Anna Stesia, dobuska lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Dziś opieprzyłam kobietę w kolejce w biedrze, stoi z a mną i marudzi, że jak ta kasjerka wolno kasuje, że ma kogoś załować, (4 kasy, a ona chce 5 by otwarły bo jej się śpieszy), i jedzie po tej kasjerce, jak się odwróciłam, i powiedziałam: jakby Pani zapierdała 6 godzin, dzwigając towary, kasując, dziwgając toary kasując też by Pani kasowała tak długo, a nawet śmiem twierdzić, że jeszcze gorzej, i wolniej.
Za grosz ludzie nie mają szacunku do innych ;/ nie lubię, ja rozumiem że sie kobieta śpieszy, też się śpieszyłam na ten sam autobus, ale no nie da się wszystkiego przeskoczyć. Jak jej nie pasowało mogła zakupy zostawić i iść.30lat ,49 c.s, Aniołek 7tydz.2008, niedoczynność tarczycy - letrox 75, hsg - niedrożny jajowód, AMH 2.8, IUI, CLO
-
Hej, u mnie 27 dc, byłam dziś u ortopedy i powiedział, ze nie jest w stanie mi na razie pomóc, jak nie jestem w stanie go zapewnić, że nie jestem w ciąży... chodziło o zlecenie rehabilitacji. ech cała wyprawa po nic.
No i nie powstrzymałam się dziś i wetknęłam palucha, szyjka twarda, ale nie testuje jutro. Obawiam się, że z racji wyjazdów cykl mi się może wydłużyć. Czekam do niedzieli (15.01).14.04.2018 Théo -
Dziewczyny nie nadążam Lady przykro mi, mnie tez czasem wkurza takie gadanie i nie szanowanie.
Ja w tym cyklu pierwszy raz pójdę prawidłowo na proga bo nigdy nie bylam w odpowiednim terminie. Chęć wiedzy czy była owulka czy nic sie nie psuje u mnie jest duża. Zobaczymy jaki poziom.
A następna owulke będę podglądać u nowej gin i mam nadzieje związane z tym spotkaniem. Musze sobie wykresy wydrukowac i inne info.
-
Lady Savage wrote:Dziś opieprzyłam kobietę w kolejce w biedrze, stoi z a mną i marudzi, że jak ta kasjerka wolno kasuje, że ma kogoś załować, (4 kasy, a ona chce 5 by otwarły bo jej się śpieszy), i jedzie po tej kasjerce, jak się odwróciłam, i powiedziałam: jakby Pani zapierdała 6 godzin, dzwigając towary, kasując, dziwgając toary kasując też by Pani kasowała tak długo, a nawet śmiem twierdzić, że jeszcze gorzej, i wolniej.
Za grosz ludzie nie mają szacunku do innych ;/ nie lubię, ja rozumiem że sie kobieta śpieszy, też się śpieszyłam na ten sam autobus, ale no nie da się wszystkiego przeskoczyć. Jak jej nie pasowało mogła zakupy zostawić i iść.
Bo rzadko kiedy człowiek ma zrozumienie dla drugiego człowieka - że ten, kto jest na kasie może się gorzej czuje, nie przespał nocy, ma kłopoty rodzinne. Ludzie są czasami tak zapatrzeni w koniec swojego nosa, skupieni tylko na sobie, że do głowy im nie przyjdzie, że ten naprzeciwko to też człowiek, a nie maszyna. Wspaniale, Lady, że zareagowałaś. -
Hopelessssss bardzo mi przykro, jesteśmy z Tobą.
Lady czy mogę Cię poprosić abyś zmieniła moj nick na liście bo wkradla się literówka jak to mówimy u mnie w pracy thank you from the mountain xDWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 22:27
-
I jeszcze raz mi przykro ze ludzie stali sie tak samolubni, ja czasem tez sie łapie że jestem opryskliwa gdy jestem zmęczona i zdenerwowana, ale bardzo sie staram żeby właśnie takie Bogu ducha winne osoby tego nie odczuly
-
Lady Savage wrote:Ciągle nie wiem co z Meli92, Morinath Princesską, Monia 91 czy pojawiły się może na lutowym wątku?
W najblizszym czasie testuje Mi-lejdi, Zgredek, Caper i Mika1987 [/QUOT
nie ma dziewczyn na lutowym -
Wpadłam przed pracą powiedzieć : DZIŚ JEST BARDZO PIĘKNY DZIEŃ NA POZYTYWNE TESTY CIĄŻOWE I NA ZACHODZENIE W CIĄŻĘ
spioch, Gosia1989, kaka470, wszamanka, Annie1981, Anulka0407, dobuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa może mało progesteronu w tym cyklu? U mnie tez nagle susza, nawet w dni płodne, teraz mam ok 2 dpo i dalej