Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
JAK TO ZROBIĆ ŻEBY CHOCIAŻ PRZEZ JEDEN MIESIĄC NIE MYŚLEĆ O TYM CZY @ PRZYJDZIE CZY TEŻ NIE ...
OBIECAŁAM sobie, że jak nie będę teraz w ciąży to zapisuje się do ff i będę ćwiczyła i biegała do momentu aż wyładuję i rozładuję moje wszystkie smutki i boleści !30lat ,49 c.s, Aniołek 7tydz.2008, niedoczynność tarczycy - letrox 75, hsg - niedrożny jajowód, AMH 2.8, IUI, CLO
-
nick nieaktualnyWiecie co... głupio mi bardzo... zła jestem na chłopa od wczoraj warcze na niego jakby to on był winny całego zła dookoła . Aż mi wstyd dziewczyny przeciez to nie jego wina. A on jest na tyle wyrozumiały że ja na niego krzyczę i o wszystko mam pretensje a on przychodzi i mimo wszystko przytula i mówi ,, że rozumie już mój humor że będzie Dobrze " i jak go nie kochać ? Wczoraj myślałam że jest głupi bo debilne pytania mi zadawał ale chyba potrzebował czasu żeby ochłonąć tez i dzisiaj mnie uspokaja. Nie probuje za bardzo pocieszać bo wie że to chyba jeszcze gorsze ale jakiś jest taki inny ...
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Dopiero teraz mam trochę sił zeby Was nadrobić. Ja cały dzień tak źle się czuje, tak mnie mdli i cięcie po cc piecze i ciągnie. Masakra. Cały dzień przelezalam o suchej bułce i wodzie.
Wydaje mi się że przy drugim dziecku lepiej jakoś, łatwiej o szybciej czas leci. Ja nawet nie myślę o testowaniu z mąż mnie namawia na test w weekend ale nie widzę sensu. Co ma być to będzie, niczego nie przyspiesze, a te rozkminy o objawach, analizowanie wykresu kilkadziesiąt razy dziennie to tylko dodatkowy stres. Także dziewczyny głowa do góry
Któraś pisała że zrobiła test w 10dpo i wyszła blada kreska co później okazało się cb. U mnie taka sama sytuacja. W listopadzie zatestowalam wyszedł bladziocha po dwóch dniach ponownie test i znowu bladziocha po kolejnych dwóch test i czysto, po południu krwawienie, pojechałam na IP zrobili badanie btcg- 103. A później już tylko spadała czasami lepiej zrobić wcześniej, przynajmniej ja tak uważam że lepiej wiedzieć o ewentualnej cb czy wczesnym poronieniu.Kimmy, wszamanka lubią tę wiadomość
-
tris30 wrote:JAK TO ZROBIĆ ŻEBY CHOCIAŻ PRZEZ JEDEN MIESIĄC NIE MYŚLEĆ O TYM CZY @ PRZYJDZIE CZY TEŻ NIE ...
OBIECAŁAM sobie, że jak nie będę teraz w ciąży to zapisuje się do ff i będę ćwiczyła i biegała do momentu aż wyładuję i rozładuję moje wszystkie smutki i boleści !
polecam zatrudnic się do biedronki gwarantuje że nie będziesz miałą czasu na myślenie o tym xD a jak będziesz miała czas, to nie bedziesz mieć siłyspioch lubi tę wiadomość
-
Pchelkaaa wrote:
Wydaje mi się że przy drugim dziecku lepiej jakoś, łatwiej o szybciej czas leci. Ja nawet nie myślę o testowaniu z mąż mnie namawia na test w weekend ale nie widzę sensu. Co ma być to będzie, niczego nie przyspiesze, a te rozkminy o objawach, analizowanie wykresu kilkadziesiąt razy dziennie to tylko dodatkowy stres. Także dziewczyny głowa do góry
.
Tu też się z Tobą zgadzam, ja przy Zuzi panikowałam strasznie, ryczałam jakbym się co najmniej 20 lat starała a nie 2 miesiące, teraz ze spokojem, będzie to będzie, jak nie to będzie w następnym miesiącuPchelkaaa lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:polecam zatrudnic się do biedronki gwarantuje że nie będziesz miałą czasu na myślenie o tym xD a jak będziesz miała czas, to nie bedziesz mieć siły30lat ,49 c.s, Aniołek 7tydz.2008, niedoczynność tarczycy - letrox 75, hsg - niedrożny jajowód, AMH 2.8, IUI, CLO
-
nick nieaktualnyA ja wróciłam z pracy i myśle sobie "OOo nie. Nie będę dzisiaj smęcić cały dzień czekając na ten okres" i upiekłam mężowi jego ulubione muffinki czekoladowe. Czas trochę zleciał i zrobilam mu przyjemność ❤️ podzieliłabym sie z wami także zapraszam na kawke
Lady Savage, evve, Fruska, kaka470, anciaa, wszamanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytris30 wrote:Też bym chciała żeby w końcu nie przyszła
okres miałam 15.12 owu 26.12 a cykle mam co 34 dni potwierdzone monitoringiem
generalnie podbrzusze boli mocniej niż w dniu kiedy dostaje okres, piersi bardzo urosły i oczywiscie robiam test wiem, ze za wczesnie ale nie moglam sie powstrzymac... oczywiscie 1kreska -
Gosia1989 wrote:Czyli jesteś 16 dni po owulacji potwierdzonej monitoringiem. Dziwne. Już powinnaś mieć @ lub dwie kreski. Powtórz test za dwa dni i jak nie będzie @ lub dwóch kreseczek zgłoś się do swojego gina aby się upewnić czy nie ma żadnych torbieli. One blokują @
wczoraj na tescie druga kreska ledwo widoczna byla ale po 6 godzinach takze nie wazny wynik, nie nakrecam już się, tylko ten ból podbrzusza mnie przeraza30lat ,49 c.s, Aniołek 7tydz.2008, niedoczynność tarczycy - letrox 75, hsg - niedrożny jajowód, AMH 2.8, IUI, CLO
-
nick nieaktualnytris30 wrote:zrobie test tak jak inne dziewczyny, które tu piszą 13 w piątek.
wczoraj na tescie druga kreska ledwo widoczna byla ale po 6 godzinach takze nie wazny wynik, nie nakrecam już się, tylko ten ból podbrzusza mnie przeraza -
Fruska wrote:Moja beta z dzis to 67.7 mlU/ml powoli dochodzi do mnie ze sie udalo. Przyrost o 159%
A wiec kochane łapcie ode mnie wirusski ###&&&$$$@!!!
Jak moge to bede sie tu udzielac :-*
Wielkie gratulacje!!!
No i oczywiście łapię wiruski -
Lady Savage wrote:tak jak nie ma akcji "gang świeżaków" ani " akcji kalendarz za darmo" xD
No to teraz chwila oddechu Ja też już miałam dość, bo młodsza córka (ma już 11 lat!) tylko do Biedry chciała chodzić po zakupy. A jak brakowało do naklejki to tylko było - "mamo to tylko 5 złotych, dokupmy coś" Więc ja też się cieszę
Lady Savage trzymam kciuki za TEN cykl, ja póki co nie nastawiam się bo M na antybiotyku i nie do życia choć po cichu mam nadzieję, że przed owu wydobrzeje -
-Monika- wrote:U Was 49 sc?
30lat ,49 c.s, Aniołek 7tydz.2008, niedoczynność tarczycy - letrox 75, hsg - niedrożny jajowód, AMH 2.8, IUI, CLO