X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe testerki 2017
Odpowiedz

Styczniowe testerki 2017

Oceń ten wątek:
  • tris30 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JAK TO ZROBIĆ ŻEBY CHOCIAŻ PRZEZ JEDEN MIESIĄC NIE MYŚLEĆ O TYM CZY @ PRZYJDZIE CZY TEŻ NIE ...
    OBIECAŁAM sobie, że jak nie będę teraz w ciąży to zapisuje się do ff i będę ćwiczyła i biegała do momentu aż wyładuję i rozładuję moje wszystkie smutki i boleści !

30lat ,49 c.s, Aniołek 7tydz.2008, niedoczynność tarczycy - letrox 75, hsg - niedrożny jajowód, AMH 2.8, IUI, CLO

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie znów plamienie, nie wiem co jest, czy okres rekordowo szybko przyjdzie czy co ? chyba muszę sobie hormony sprawdzić.

relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... głupio mi bardzo... zła jestem na chłopa od wczoraj warcze na niego jakby to on był winny całego zła dookoła . Aż mi wstyd dziewczyny :( przeciez to nie jego wina. A on jest na tyle wyrozumiały że ja na niego krzyczę i o wszystko mam pretensje a on przychodzi i mimo wszystko przytula i mówi ,, że rozumie już mój humor że będzie Dobrze " i jak go nie kochać ? Wczoraj myślałam że jest głupi bo debilne pytania mi zadawał ale chyba potrzebował czasu żeby ochłonąć tez i dzisiaj mnie uspokaja. Nie probuje za bardzo pocieszać bo wie że to chyba jeszcze gorsze ale jakiś jest taki inny ...

Annie1981 lubi tę wiadomość

• Pchelkaaa Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero teraz mam trochę sił zeby Was nadrobić. Ja cały dzień tak źle się czuje, tak mnie mdli i cięcie po cc piecze i ciągnie. Masakra. Cały dzień przelezalam o suchej bułce i wodzie.

Wydaje mi się że przy drugim dziecku lepiej jakoś, łatwiej o szybciej czas leci. Ja nawet nie myślę o testowaniu z mąż mnie namawia na test w weekend ale nie widzę sensu. Co ma być to będzie, niczego nie przyspiesze, a te rozkminy o objawach, analizowanie wykresu kilkadziesiąt razy dziennie to tylko dodatkowy stres. Także dziewczyny głowa do góry ;)

Któraś pisała że zrobiła test w 10dpo i wyszła blada kreska co później okazało się cb. U mnie taka sama sytuacja. W listopadzie zatestowalam wyszedł bladziocha po dwóch dniach ponownie test i znowu bladziocha po kolejnych dwóch test i czysto, po południu krwawienie, pojechałam na IP zrobili badanie btcg- 103. A później już tylko spadała :( czasami lepiej zrobić wcześniej, przynajmniej ja tak uważam że lepiej wiedzieć o ewentualnej cb czy wczesnym poronieniu.

Kimmy, wszamanka lubią tę wiadomość

km5s4z17bhx29iyi.png
    zud3ugpj1x4j4oxc.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tris30 wrote:
    JAK TO ZROBIĆ ŻEBY CHOCIAŻ PRZEZ JEDEN MIESIĄC NIE MYŚLEĆ O TYM CZY @ PRZYJDZIE CZY TEŻ NIE ...
    OBIECAŁAM sobie, że jak nie będę teraz w ciąży to zapisuje się do ff i będę ćwiczyła i biegała do momentu aż wyładuję i rozładuję moje wszystkie smutki i boleści !

polecam zatrudnic się do biedronki :3 gwarantuje że nie będziesz miałą czasu na myślenie o tym xD a jak będziesz miała czas, to nie bedziesz mieć siły XD

spioch lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaaa wrote:

Wydaje mi się że przy drugim dziecku lepiej jakoś, łatwiej o szybciej czas leci. Ja nawet nie myślę o testowaniu z mąż mnie namawia na test w weekend ale nie widzę sensu. Co ma być to będzie, niczego nie przyspiesze, a te rozkminy o objawach, analizowanie wykresu kilkadziesiąt razy dziennie to tylko dodatkowy stres. Także dziewczyny głowa do góry ;)

.

Tu też się z Tobą zgadzam, ja przy Zuzi panikowałam strasznie, ryczałam jakbym się co najmniej 20 lat starała a nie 2 miesiące, teraz ze spokojem, będzie to będzie, jak nie to będzie w następnym miesiącu :)

Pchelkaaa lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • tris30 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    polecam zatrudnic się do biedronki :3 gwarantuje że nie będziesz miałą czasu na myślenie o tym xD a jak będziesz miała czas, to nie bedziesz mieć siły XD
    od piątku wracam do siebie do pracy po dość dlugim L4 ale i tak pewnie będę myślała nawet będąc bardzo zmęczona :(

30lat ,49 c.s, Aniołek 7tydz.2008, niedoczynność tarczycy - letrox 75, hsg - niedrożny jajowód, AMH 2.8, IUI, CLO

• tris30 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a z tego co obiło mi sie o uszy to praca w biedronce jest bardzo przyjemna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wróciłam z pracy i myśle sobie "OOo nie. Nie będę dzisiaj smęcić cały dzień czekając na ten okres" i upiekłam mężowi jego ulubione muffinki czekoladowe. Czas trochę zleciał i zrobilam mu przyjemność ❤️ podzieliłabym sie z wami także zapraszam na kawke ;-)

Lady Savage, evve, Fruska, kaka470, anciaa, wszamanka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tris30 wrote:
    Też bym chciała żeby w końcu nie przyszła
    okres miałam 15.12 owu 26.12 a cykle mam co 34 dni potwierdzone monitoringiem
    generalnie podbrzusze boli mocniej niż w dniu kiedy dostaje okres, piersi bardzo urosły i oczywiscie robiam test wiem, ze za wczesnie ale nie moglam sie powstrzymac... oczywiscie 1kreska
    Czyli jesteś 16 dni po owulacji potwierdzonej monitoringiem. Dziwne. Już powinnaś mieć @ lub dwie kreski. Powtórz test za dwa dni i jak nie będzie @ lub dwóch kreseczek zgłoś się do swojego gina aby się upewnić czy nie ma żadnych torbieli. One blokują @

• tris30 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia1989 wrote:
    Czyli jesteś 16 dni po owulacji potwierdzonej monitoringiem. Dziwne. Już powinnaś mieć @ lub dwie kreski. Powtórz test za dwa dni i jak nie będzie @ lub dwóch kreseczek zgłoś się do swojego gina aby się upewnić czy nie ma żadnych torbieli. One blokują @
    zrobie test tak jak inne dziewczyny, które tu piszą 13 w piątek.
    wczoraj na tescie druga kreska ledwo widoczna byla ale po 6 godzinach takze nie wazny wynik, nie nakrecam już się, tylko ten ból podbrzusza mnie przeraza

• dobuska Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2021, 14:33

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tris30 wrote:
    a z tego co obiło mi sie o uszy to praca w biedronce jest bardzo przyjemna :)

tak jak nie ma akcji "gang świeżaków" ani " akcji kalendarz za darmo" xD

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tris30 wrote:
    zrobie test tak jak inne dziewczyny, które tu piszą 13 w piątek.
    wczoraj na tescie druga kreska ledwo widoczna byla ale po 6 godzinach takze nie wazny wynik, nie nakrecam już się, tylko ten ból podbrzusza mnie przeraza
    U Was 49 sc?

• Anulka0407 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fruska wrote:
    Moja beta z dzis to 67.7 mlU/ml :-) powoli dochodzi do mnie ze sie udalo. Przyrost o 159% :-)

A wiec kochane łapcie ode mnie wirusski ###&&&$$$@!!! <3

Jak moge to bede sie tu udzielac :-*

Wielkie gratulacje!!! <3 <3 <3

No i oczywiście łapię wiruski :)

Mama 3 dziewczynek: Iza 15 lat, Iga 12 lat i Maja
    Maja ur.31.10.2017r (CC)waga: 3150g dł:53cm
    201710314965.png
  • Anulka0407 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    tak jak nie ma akcji "gang świeżaków" ani " akcji kalendarz za darmo" xD

No to teraz chwila oddechu ;) Ja też już miałam dość, bo młodsza córka (ma już 11 lat!) tylko do Biedry chciała chodzić po zakupy. A jak brakowało do naklejki to tylko było - "mamo to tylko 5 złotych, dokupmy coś" Więc ja też się cieszę :)

Lady Savage trzymam kciuki za TEN cykl, ja póki co nie nastawiam się bo M na antybiotyku i nie do życia choć po cichu mam nadzieję, że przed owu wydobrzeje ;)

Mama 3 dziewczynek: Iza 15 lat, Iga 12 lat i Maja
    Maja ur.31.10.2017r (CC)waga: 3150g dł:53cm
    201710314965.png
  • tris30 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    U Was 49 sc?
    tak :( ogolnie w ciagu 8 lat zabezpieczałam się 1,5 roku przed slubem a tak bez zabezpieczenie caly czas. Lecze się od 5 lat a w Invikcie w Gdańsku 1,5 roku.

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fruska gratulacje!!!!!!!!! piekny przyrost :) spokojnych kolejnych 8 msc ciaży i zdrowego maleństwa życzę :*

Fruska lubi tę wiadomość

relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • K01 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey - mozna dołączyć?

u nas 1cs

agawera, Gosia1989, Kimmy, Anulka0407 lubią tę wiadomość

201801181756.png

02.2017 - (*) 7tc - cp, usunięty jajowód
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, K01, miło Cię gościć na pokładzie :)

‹‹ 130 131 132 133 134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ