Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
aleksandrazz wrote:Dziewczyny ja nie wytrzymałam i mam raczej bladziocha 11 albo 10 dpo. Jest sens iść na bete5? Może bym poszła przed seminarium
Testy mogą jeszcze nie dawać wiarygodnego wyniku, jest za wcześnie. A na betę bym poszla, daje wiarygodny wynik już przy niskich wartościach, a testu mają czułość od 25.Ania -
aleksandrazz - leć na bete bo coś tu cienko z tymi ciążami... dopiero 4 a mamy już 12 dzień stycznia! A każda by się chciała przyczynić do podniesienia statystyk
-
sloneczkowa mama wrote:Gnaj na tą bete koniecznie
Ok w takim razie od przyszłego cyklu mierzę jak Bóg przykazał z budzikiem
Dokładnie! Ja jak wstaję do pracy to pierwszy budzik mam na 4:30 i jak zaczęłam obserwację cyklu, to taką godzinę wybrałam na mierzenie. I w sobotę/niedzielę, też mam budzik na tą samą godzinę, przebudzam się, mierzę i idę dalej spać
W poradni rodzinnej kiedys mi powiedzieli, że pół godziny to +/- 0,05 stopnia, więc można jeszcze spróbować wyrównywać temperatury, ale nie wiem, czy jest to miarodajne...Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Ja czytalam, ze jest taka szkola korygowania temperatur, ale raczej sie jej nie poleca, bo nie jest rzetelna.
Tak sobie mysle, ze u kazdej tempka inaczej rosnie, wiec nie mozna przykladac szablonu.Emily89 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
AnaR wrote:mam pytanie, czy ktoras z was pije moze len/siemie??
jak je robicie?
Ja piję siemię, ale w ziarenkach, nie to mielone.
3 łyżeczki siemienia zalewam wodą trochę ponad poziom ziarenek. Po jakimś czasie dodaję trochę soku z cytryny (bo jakoś smak mi nie podchodzi) i wypijam ("zjadam") to. Ja robię to raz dziennie, rano, na czczo.smeg lubi tę wiadomość
-
AnaR wrote:mam pytanie, czy ktoras z was pije moze len/siemie??
jak je robicie?
Ja też piję siemię lniane w ziarenkach. Robię tak jak Emily89 tylko nic nie dodaję. Ziarenka rozgryzamsmeg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny