Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyspioch wrote:Jesli do niedzieli nie dostane okresu to chyba będę testować drugi raz chociaż czuje sie bardzo na okres. Chciałabym żeby juz sie zjawił bo chce zacząć od nowa. Zobaczcie mój wykres. Może jutro spadnie temp...
-
nick nieaktualnyaria40 wrote:Wykres bardzo ładny. Zawsze masz takie długie cykle? Trzymam kciuki
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:no ładny masz ten wykresik moze się okaze ze razem bedziemy testować chociaz u mnie to raczej nie ale za Ciebie mocno trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
Właśnie się dowiedziałam, że mogę lecieć służbowo do USA na początku lutego na tydzień - strasznie się cieszę, bo to Kalifornia i Arizona, wygrzeję się, ale akurat przepadną mi wszystkie płodne dni w przyszłym cyklu. Tym bardziej przydałoby się, żebym już teraz zaciążyła
Gdańsk, 31 l., kp -
nick nieaktualny
-
ja pije siemię lniane...mielę ziarenka zalewam wodą i dodaje troche syropu aby miało lepszy smak, podobno siemię w ziarenkach nie robi takiej roboty jak to mielone, bo nie jest tak wchłaniane i jest w całości wydalane z organizmu...
I lepje jest kupić w ziarenkach i sobie samemu mielić, ja mielę w blenderzeAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Śpioch, ładny masz ten wykres, może pierwszy test był za wcześnie, ja bym obstawiala że gdzieś tam się czai zielony kropek
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaseczki która z was ma plamienia przed okresem? Mam pytanie odnośnie intenstwnosci tych plamien i czasu przed @. We wtorek miałam plamienie ale tylko na papierze widziałam takie wiecie wielkości glowki od szpilki i brązowe zawsze jak miałam kiedykolwiek plamienie to było brązowe mocniejsze i w dniu okresu. A jak to u Was wygląda? Dwa dni minęły od tego czasu plamienie się już nie powtorzylo czysto jest a @ jeszcze nie ma. Na zagniezdzenie to się nie nastawiam tylko się zastanawiam czym to spowodowane jest skoro zawsze plamie w ten sam dzień co @ przychodzi a tu dwa dni cisza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:No tylko u mnie ciąża raczej wykluczona. Byłam u ginekologa tego samego dnia ciazy nie widział macica była prawidłowa.
-
nick nieaktualnyagawera wrote:A może za wcześnie i na usg nic nie było widać dobry ma sprzęt
Pytam bo wy tu mówicie że macie plamienia przed @ może ja źle sobie przyjęłam że plamienie przed @ to go dużo i jest brązowe a może ono właśnie tak wygląda kropelki na kilka dni przed @? -
Przed seminarium nie zdążę zrobić bety, dopiero po poludniu. Powiem wam ze to nie taki bladzioch bo gołym okiem widać dwie krechy ☺ Masakra nie mogę w to uwierzyć o pierwsze dziecko starałam się półtora roku a teraz w drugim cyklu bladzioch. Chociaż zobaczymy co beta pokaże
wszamanka, spioch, agawera, Anulka0407, Gosia1989, Annie1981, Lady Savage, anciaa lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka