Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
srebrzysta wrote:nikt mi nie odpowie ? nie miałyście takiego daleko promieniującego bólu z jajnika o który pytałam?
-
Ale produkujecie postów
Ja nie wiem jak to będzie w tym cyklu... W sumie pierwszy gdy mierze temp. Od pocZątku cyklu. Ovu prognozuje mi @ 15.01 ale moja stała apka 19.01 i teraz nie wiem kiedy i czy w ogóle testowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co starość jest paskudna. Mamy w domu dziadka męża ponad 90 lat chłop. On się męczy żona jego się męczy jego córką a moja teściowa się męczy.. gada od rzeczy mózg już nie pracuje.. masakra jest po nocach nie śpimy bo wojuje dziadek heh...
-
nick nieaktualnyCarPer wrote:Lady mozesz mnie skreślić z listy juz testowałam dwa razy i negatyw, dzis temp spadła znacząco czyli @ juz w drodze tak jak sie spodziewałam. Ide na lutowki . Jest juz jakis watek ???
Aleksandrazz gratulacje drugiej kreseczki!CarPer lubi tę wiadomość
-
Sloneczkowa ja mam sąsiada 91 lat. Mezczyzna jest niesamowity. Codziennie idzie z psem na spacer porzucać mu pilke. WsYsyc z nim rozmawiają, dyskutują podczas tych spacerów bo jest tak pozytywna osoba.. Facet sie super trzyma. Zaprosił pol ulicy na swoje 90 urodziny, nas równiez. Niesamowite przyjęcie.
Nie wim co on robi ze jest w takiej formie w tym wieku, on sam mowi ze to przez miłość do psow. Kocha psy i nigdy nie był bez psa. Jego bardzo stara psica musiała zostac uśpiona w lipcu tego roku. Dziadek mowi ze ze względu na wiek juz nie chciał brać psa... przepłakał 3 dni jak dziecko i poszedł do schroniska wziąc 7 letniego owczarka bo sam by umarł z tęsknoty. Teraz ma nowego psa. Bo bez psa nie umie żyć. .
Ja tez bez psa nie wyobrazam sobie życia. A właściwie to bez dwoch psowsloneczkowa mama, agawera, wszamanka, dobuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarPer wrote:Sloneczkowa ja mam sąsiada 91 lat. Mezczyzna jest niesamowity. Codziennie idzie z psem na spacer porzucać mu pilke. WsYsyc z nim rozmawiają, dyskutują podczas tych spacerów bo jest tak pozytywna osoba.. Facet sie super trzyma. Zaprosił pol ulicy na swoje 90 urodziny, nas równiez. Niesamowite przyjęcie.
Nie wim co on robi ze jest w takiej formie w tym wieku, on sam mowi ze to przez miłość do psow. Kocha psy i nigdy nie był bez psa. Jego bardzo stara psica musiała zostac uśpiona w lipcu tego roku. Dziadek mowi ze ze względu na wiek juz nie chciał brać psa... przepłakał 3 dni jak dziecko i poszedł do schroniska wziąc 7 letniego owczarka bo sam by umarł z tęsknoty. Teraz ma nowego psa. Bo bez psa nie umie żyć. .
Ja tez bez psa nie wyobrazam sobie życia. A właściwie to bez dwoch psow -
Gosia1989 wrote:Tule Carter:-( luty będzie Twój :-*
Dziekuje Gosia!!! Troche zaczelam juz wątpić . Jeszcze ostatnio czytałam jakas spowiedź kobiety ktora odpuściła po drugim nieudanym IVF i tak mnie to troche zdolowalo. No nic moze nie jest mi pisane miec dzieci.
A jak Ty sie czujesz? Masz juz jakies objawy? Masz jakas wizyte u lekarza?Gosia1989 lubi tę wiadomość
-
Nie umiem dodawać zdjęcia z telefonu. Właśnie upuscilam krew wyniki koło 16. W sumie objawy to plamienie 6 dpo jednorazowe, opryszczka mi wyskoczyła przedwczoraj a w poprzedniej ciąży miałam je co chwila, zaparcia i klucia w podbrzuszu. Piersi nie czuje Ale ja mam 70A e poprzedniej ciąży też nic z ich strony nie odczuwalam
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
agawera wrote:K01 jakiej apki używasz
Na ovu tempki mierze.Od ponad miesiąca ale dopiero ten cykl od początku.
Ovu mi prognozuje cykl 27dniowy a sok a wg statystyki 31. Nie pamiętam abym kiedykolwiek miała cykl 27 dni. Częściej właśnie 29-31 i się zastanawiam czy jest sens testować oś niedzieli i się nastawiacbczy czekać spokojnie do terminu pozniejszego -
nick nieaktualny