Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kesjaa wrote:Nie tak wcale szybko. 10cs.
AJA. Przykro mi, tulę
Lady Savage. To wielka ulga, że z wypłaty Ci nie potrącą. Nie taka Biedronka zła Ja kiedyś pracowałam na kasie w Tesco to jak mi brakowało 100zł to mi potrącili.
Fruska. Dobuska. Pikselka. Dziękuję kochane za kciuki
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981, spioch trzymam kciuki :*
Aja tulę :*Annie1981 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Zaczynam popadać w paranoję pracuje w hipermarkecie i musiałam zbierać kosze spod kas po jednej randce zaczęło mnie poleć podbrzusze a po chwili krocze co chwilę biegałem do łazienki sprawdzać co na wkładce psychicznie nie wytrzymam chyba do 18.01-20.01 Niby to tylko tydzień
-
Witam się, znowu przed pracą, ale potem mam 5 dni wolnego , dziś też jest wspaniały dzień na pozytywne testy ciążowe i zachodzenie w ciąże.
Ja powiem że wkęcam się w tym cyklu z nowu na maksa , taka stara, a jak dziecko, a cycki bolą mnie straszne.Gosia1989, dobuska lubią tę wiadomość
-
Kania z tego co dziewczyny robiły to w 20dc beta wynosiła ok 20. Ale dla mnie nie to ile będzie a czy w ogóle będzie, żebym wiedziała co dalej robić.
Lady napewno się udało
Ewka, Annie, Aneta, floreczka, śpioch, trzymam kciuki za dzisiejsze dwie kreski!Gosia1989, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduje test negatywny. Na pewno w ciazy nie jestem czekam na ta @ wredna. Temp dzisiaj spadła trochę wiec może jutro spadnie i przyjdzie. Znacie jakieś sposoby na wywołanie @ oprócz luteiny bo nie mam w domu?
Chciałabym wszystkim dziewczynom bardzo podziękować za wsparcie, za to ze trzymacie kciuki za mnie. Jesteście niezastąpione! Będę walczyć z wami do końca! Zafasolkowanym bardzo gratuluje i życzę spokojnej ciąży a walczącym kibicuje i mocno trzymam kciuki. Razem nam sie uda na pewno!!!! ❤️dobuska, Gosia1989, anciaa, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
spioch wrote:Melduje test negatywny. Na pewno w ciazy nie jestem czekam na ta @ wredna. Temp dzisiaj spadła trochę wiec może jutro spadnie i przyjdzie. Znacie jakieś sposoby na wywołanie @ oprócz luteiny bo nie mam w domu?
Chciałabym wszystkim dziewczynom bardzo podziękować za wsparcie, za to ze trzymacie kciuki za mnie. Jesteście niezastąpione! Będę walczyć z wami do końca! Zafasolkowanym bardzo gratuluje i życzę spokojnej ciąży a walczącym kibicuje i mocno trzymam kciuki. Razem nam sie uda na pewno!!!! ❤️
Ohh spioch,byłam pewna że plusik będzie,ale nic to i trzeba czekać...ja będę Ci kibicować w lutym,@ przyłaźspioch, smeg lubią tę wiadomość
-
Annie już testowała?bo kciuki bolą(^__^)
spioch, Gosia1989, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:A co się stało ze słoneczkową, tyle się udzielała ?
I jeszcze pytanie: gdzieś tu czytałam na temat ovarin ( nie wiem czy prawidłowo napisałam ), i moje pytanie na co to i czy to na receptę ?
Sa też inne suple z tym myo inozytolem, ka teraz stosuję inofem na przemian z miovarian (ok 55 zl za dwa miesiące w apteka-melissa.pl)
Ja jeszcze nie mialam pcos ale jiz mialam trochę brzydkie jajniki po clo i postanowilam na własną rękę brac inofem, czytalam o inozytolu ze jest to substancja występująca naturalnie w komórkach zwierzat i roslin nazywana witaminą szczęścia poniewaz zmniejsza objawy pms i poprawia nastroj, jest tez właśnie przepisywana babeczkom na zlagodzenie pms no i zaczelam brać, od tamtej pory mam wreszcie regularne owulacje komtrolowane przez gin
Mozesz zapytać swojego lekarza ale jesli masz regularne owulacje to myślę ze nie ma potzreby abys brala taki suolement szczegolnie ze tani nie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 08:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny