Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie brak dalszego wzrostu tempki, zatrzymała sie, OF przesunal owulke na 14 dc, poczekam jeszcze do jutra jak sytuacja i następne mierzenie za 4-5 dni zeby mieć swiety spokój
Annie trzymam kciukasy, tule wszystkie negatywy:-| :-* :-* :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 08:56
Annie1981, spioch lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAiCha4811 wrote:U mnie brak dalszego wzrostu tempki, zatrzymała sie, OF przesunal owulke na 14 dc, poczekam jeszcze do jutra jak sytuacja i następne mierzenie za 4-5 dni zeby mieć swiety spokój
Annie trzymam kciukasy, tule wszystkie negatywy:-| :-* :-* :-* -
U mnie dziś pozytyw z sikanca
smeg, shelby*, mika1987, Lola83, kaka470, spioch, CarPer, kania85, AJA_S, wszamanka, dobuska, zakocona, Migracja, Pchelkaaa, Kimmy, stay, Lady Savage, Anulka0407, Existenz lubią tę wiadomość
Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
Dziewczyny ale pędzicie - nie mam mozliwości w tygodniu nadrabiać tylu postów
OF zmienił mi statystyke - po wpisaniu dzisiejszej tempki - wcześniej @ przewidywał na jutro (17 dc - 15.01) a teraz na 31dc - 19.01...
chyba się wstrzymam z tym testowaniem...
a teraz idę nadrobic troche Waszych postów -
nick nieaktualnymarciaa wrote:Na inne miejsce? Nie można zmieniać miejsca pomiaru w trakcie jednego cyklu
-
-Monika- wrote:Wiem że nie można, ale ja już jestem po owulacji, w tym cyklu i tak mi się nie udało, chcę po prostu zobaczyc jak mają się temperatury waginalnie w drugiej fazie cyklu. W buzi strasznie mi skaczą - nie podoba mi się takie coś.
No niestety w buzi nie jest to najlepsza metoda pomiaru -
nick nieaktualny
-
Eh, dzięki Marcia. Może rzeczywiście nie ma się czym martwić. Chociaż zastanawia mnie to czemu nie jest tak jak zawsze w 2 fazie, czyli nie jest mi zimno. Zamiast tego uderzenia gorąca i ból szyjki.
-
Dziewczyny, sorki, że dopiero teraz, ale robię już któryś test pod rząd
Mój mówi, że takie słabe kreski się nie liczą
Wszystkie testy HCG, trochę już wyschnięte:
Najmłodsza_staraczka, Gosia1989, kaka470, anciaa, spioch, CarPer, kania85, Lady Savage, evve, baassiia, Lola83, marciaa, Fruska, AJA_S, wszamanka, dobuska, smeg, zakocona, Migracja, aria40, Kesjaa, Kimmy, insulinka, Tynastka, Anulka0407, Pikselka, santoocha, Madziulla lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Dziewczyny, sorki, że dopiero teraz, ale robię już któryś test pod rząd
Mój mówi, że takie słabe kreski się nie liczą
Wszystkie testy HCG, trochę już wyschnięte:
ANNIE!!!
SUPER!
Ale mi się ryjek cieszy !!!!
Moje gratulacje kochanie !
Będziesz mamą!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 10:11
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.