Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję dziewczyny ale szalejecie z ciażami
U mnie wczoraj i dziś inne godziny mierzenia. Na początku skorygowalam sama temp wczorajsza jakbym mierzyła ja o normalnej godzinie, Ale dziś stwierdziłam że nie wiem czy zrobiłam to dobrze i wpisałam jakie były. Wczoraj mierzyłam 2 godz wcześniej, a dziś godzinę wcześniej niz normalnie. Szyjka wysoko. Wczoraj bardzo źle się czułam. Żołądek mnie bolał, biegunka. Dziś dobrze, Ale jakoś mi bulga i jeździ. Kuje mnie nad spojeniem lonowym. Dziś 27 dc. 13 dpo. Teoretycznie 2 dni do @, Ale że karmię piersią to sama nie wiem kiedy @ może zawitać.Pola
Hania -
nick nieaktualnybaassiia wrote:Hej dziewczyny przyszlam zagladnac jak tam testowanie serdecznie gratuluje nowych fasolek i czekam na pazdziernikowkach bo to juz chyba po 20 stycznia wiekszosc na pazdziernik wskoczy
ja jesli sie udalo bede sie lapac na pazdziernikbaassiia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Smeg. Gratuluje! Szkoda, ze nie bedziesz ze mna na wrzesniowkach. Powodzenia
Fruska. Super, ze tak dobrze sie czujesz, ja tez nie narzekam, chociaz pewnie jeszcze wszystko przed nami Mam nadzieje, ze mdlosci beda jak najmniejsze, bo pracuje a w UK nie daja zwolnienFruska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Zrobiłam przed chwilą test owulacyjny. Od razu wyszły 2 grube kreseczki chociaż jestem w 11 dni cyklu , a temperatura ostatnio wacha się miedzy 36,3 /36,4. Więc jeżeli test nie kłamie to może jutro temperatura powinna skoczyć... Tylko zastanawiam się jak to jest właśnie po skoku temperatury i dalszym robieniu testów. Powinny później już wychodzić negatywne czy czy dalej pozytywne i do jakiego czasu by się to utrzymywało ?