Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Smeg, gratulacje ! Na kiedy TP?
Moja taka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/263154116885.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 13:14
Madziulla, Gosia1989, kaka470, Fruska, smeg, Annie1981, wszamanka, Anulka0407, Pchelkaaa, anciaa, Migracja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Swan mi się wydaje że Ty byłaś wciąży-stąd ten progesteron istąd był pozytyw na sikańcu(testy w tą stronę się nie mylą)
-
nick nieaktualnyWyniki wzorowe, morfologia bardzo dobra. Mój miał 3% i nie mieliśmy z tym problemów:-) możesz jeszcze dopytać się na wątku o badaniu nasienia.
kania85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykania85 wrote:Swan mi się wydaje że Ty byłaś wciąży-stąd ten progesteron istąd był pozytyw na sikańcu(testy w tą stronę się nie mylą)
myla sie w ta strone ja mialam falszywie pozytywny a beta tego samego dnia negatywna!
ale baardzo zadko sie myla w ta strone.
Swan ja bym poszla na bete na Twoim miejscu!! nie opcji zebys po miesiaczce miala taki progesteron bez ciazy... jesli bedzie pozytywna to powtorz po dwoch dniach...bo moze to poronienie -
nick nieaktualnySwan wrote:Jednostki to ng/ml. Nie jestem w ciazy, nie ma takiej opcji. Ale moze mam za duzo tego progesteronu? Ide za tydzien do dr, moze torbiel mam jakas albo cos.
czemu jestes taka pewna ze nie ma ciazy...i sie bronisz przed ta beta tylko sie zadreczasz co Ci jest zadajesz tysiace pytan...wynik bety powie Ci wszystko. -
nick nieaktualnySwan wrote:Dobra, pojade na ta bete.
moze i bedzie negatywna nie wiadomo. ale ten prog jest podejrzanie wysoki. moze teraz jest test jest negatywny bo beta spada. ciezko tu prognozowac ale ja bym poszla na bete. bo to napawde dziwne. i wtedy bym sie z ginem skonsultowala