Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kaka470 wrote:Dziewczyny boję się krecha ładna dziś , a temperatura spadła zaraz jadę na betę zbadam jeszcze tsh i prolaktynę i zastanawiam się nad progesteronem dodaje ostatnie zdjęcie moich II bo ile można
Żeby wszystko było dobrze
https://zapodaj.net/deeabe5948acd.jpg.htmlkaka470 lubi tę wiadomość
-
Kaka kreska jest i widziałam bardzo wiele wykresów ze spadkami w dniu @ właśnie takimi jak Twoja, także spokojnie i odstaw juz termometr, teraz nic Tobie nie pomoże. Leć na betę, powtórz ją i będziesz spokojna.
A jak maż zareagował?kaka470 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z @ lub z bielą bardzo mocno tulę...
Ale dopóki @ nie ma, jest nadzieja, a jak już jest to kolejna szansa przed Wami.
Ja dzisiaj byłam na progu, 20tc, więc nie wiem czy wynik będzie wiarygodny...Jeżeli rzeczywiście to cykl bezowulacyjny to niech już się skończy... -
Kochane jesteście dziękuje pamiętam że w pierwszej ciąży w 13 dniu tez miałam spadek , krew oddana wyniki bety o 15 jeśli chodzi o męża dałam o północy i jakoś tak rozczarowałam się oczywiście cieszył się zaskoczony był troszkę bo jak mi to powiedział jak leżał wannie to tak sobie myślał czy nie jest coś na rzeczy bo nic mu o zbliżającym @ nie mówiłam
-
kaka470 wrote:Kochane jesteście dziękuje pamiętam że w pierwszej ciąży w 13 dniu tez miałam spadek , krew oddana wyniki bety o 15 jeśli chodzi o męża dałam o północy i jakoś tak rozczarowałam się oczywiście cieszył się zaskoczony był troszkę bo jak mi to powiedział jak leżał wannie to tak sobie myślał czy nie jest coś na rzeczy bo nic mu o zbliżającym @ nie mówiłam
Mój mąż pierwszy raz odkąd sie staramy wierzy, że sie udało. Tzn zakłada, że będzie dobrze i liczy, że jestem w ciąży. Pyta kiedy będziemy wiedzieć i dba o mnie bardzo. Mój kochany....Figa8787, wszamanka, AiCha4811, kaka470, Lady Savage, spioch, Jedna_z_Wielu, anciaa, zakocona lubią tę wiadomość
-
Mój kiedyś mi powiedział otwarcie że tak bardzo pragnie tego dziecka że balby się uwierzyć i cieszyć dopóki nie byłoby100% pewności ze ciąża jest (jakaś beta z krwi lub wizyta u gin) dlatego jak wreszcie zobacze pozytyw to oprócz 3ech testów ja męża poinformuje jak bede miala wynik bety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 10:46
dobuska, kaka470, spioch lubią tę wiadomość
-
Ja tez tak to widze i czekam niecierpliwie na twoje testowanie w lutym.
dobuska, spioch lubią tę wiadomość
-
Lola83 wrote:A w ogole testy owulacyjne mi nie wyszlo, wiec przestroga dla innych dziewczyn zeby jednak tak sie nimi nie sugerowaly.
Lola kochana progesteron we wczesnej ciazy nie powie Ci o ciąży. Organizm może jeszcze nie wiedzieć, że ciaza jest. Czekaj do terminu @, ja wierzę z Tobą!Lola83 lubi tę wiadomość
-
no to trzymajcie kciuki. Z trybu nie bylo owulacji, wlaczam sie w tryb pod tytulem w poszukiwaniu pierwszych objawow ciazy hahaha
Ale malo tego proga. Dobrze, ze wyzebralam recepte na dupka od lekarza. Kazal brac od + ta tescie.
Dobuska ja przylaczam sie do Twojej mantry dla plynacej ku macicy fasolki Kibicuje jej mocnoAnulka0407, dobuska lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka