Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Wiesz różowe nie są ale drugą kreskę pokazują (słabsza) a do owulacji mam jeszcze ze 4-5 dni
Mam identycznie od czwartku do soboty liczę na ovu. Trzymam kciuki10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Niesia serdecznie ci gratuluje!! Ja tez takie chce kreseczki:-) ja zapewne tez zatestuje wczesniej bo mnie kusi wiec moze w niedziele to czekanie jest najgorsze po owu jesli chodzi o testy owu to ja mam te rozowe tez i chyba jest wszystko dobrze z nimi. Innych nie stosowalam wiec nie mam porównania.
-
Anulka 9 dni to za krotko. Żeby mogło dojść do zapłodnienia trzeba min 10-11 dni. Też miałam krótkie cykle i ok 8-9 dni po owulacji przychodziła @ ale lekarz kazał brać luteine 3 dni po owulacji przez 10 dni. I udało się w pierwszym cyklu brania luteiny.
Jesteś pod kontrolą ginekologa?Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Dobuska, Pchelkaaa- 11.01 idę na wizytę do gina i pokaże mu ostatnie 2 wykresy. To dopiero mój 2 cykl gdzie mierzę temp, robię testy i wogóle robię obserwację.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 14:49
-
sloneczkowa mama wrote:Dziewczyny mam w domu siemie jak bym dziś wypiła 23 dc to coś się stanie?
Dobuska. Zgadzam sie, tak nie powinno byc. Mi tez testy sie roznechaly i nie jestem z tego zadowolona.dobuska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
dobuska wrote:No ja przestałam testować przy całkiem mocnej kresce, bo czułam, że owulacja właśnie w trakcie, a pewnie wyszłyby spóźnione. ehhh:(
Daj Boże! I daj Boże, żeby mój groszek już wędrował do macicy:)
No super by bylo gdyby nam sie razem udalo
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyJeśli chodzi o śluz to również polecam siemię lniane. W tym miesiącu jedynie śluz mnie zawiódł ale nie znam przyczyn.
Polecam to żółte mielone jeśli ktoś Nie ma gadżetów do mielenia. Rowniez robi sie glutek w szklance oraz tam na dole ja pilam je zazwyczaj do owulacji. Widzę ze wy pijecie cały cykl. Chyba tez sie przestawie na cały cykl.
Ktoś tu tez pidl o ziołach ojca sroki. Pije je do owulacji juz 3 cykl i na razie nie pomogły. Czuje często jajniki ale nie wiem szczerze czy to efekt ziół czy moja głowaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 15:08
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja od kolejnego cyklu też zaczynam pić siemie lniane, a właściwie to już zaczęłam i jak dla mnie chrupanie ziarenek jest fajne . Zaczynam też przygodę z wiesiołkiem - już kupiony - a mąż dostaje go od wczoraj Podobno też dobrze robi Czy pomoże... zobaczymy no i na pewno wizyta u gina żeby faza lutealna była dłuższa... Dzięki za wszystkie rady, jesteście nieocenione Zanim tu trafiłam to po prostu ciemnota...aż wstyd się przyznać
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulka0407 a pijesz cale nasiona siemia? Ja slyszalam ze nie wolno. Ze powinno się zmielic lub wypić samego glutka (bez nasion). Nasiona mogą się przyklejac do ścian jelit...
Ja tez jutro robię badania i wybieram sie do gina. I jak myślicie iść jeszcze przed okresem zeby w nowym cyklu już pomógł czy iść po okresie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 15:26
-
spioch wrote:Anulka0407 a pijesz cale nasiona siemia? Ja slyszalam ze nie wolno. Ze powinno się zmielic lub wypić samego glutka (bez nasion). Nasiona mogą się przyklejac do ścian jelit...
Ja tez jutro robię badania i wybieram sie do gina. I jak myślicie iść jeszcze przed okresem zeby w nowym cyklu już pomógł czy iść po okresie?spioch lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale miałam dziś zapieprz w pracy, 50% personelu jest chore, no dzisiaj na zmianę rano przyszły 2 osoby, ja i kieroniczka, 2 oaoby na cały sklep biedronka, i starałyśmy się jak mogłysmy, ale oczywiście ludzie w nosie to mają, ach nie będę Wam mędzić. Bardzo się cieszę że mogłam pierwszego dzidziusia wstawić w listę i życzę sobie oraz Wam więcej takich dzidziusiów
-
Hej
Dziewczyny czy biorąc ovarin można wspomagać się dodatkowo wiesiołkiem?mam problemy z brakiem śluzu rozciągliwego.Olej z wiesiołka ma już w składzie witaminy B6 iB12,więc czy przyjmowanie dwóch preparatów na raz nie spowoduje nadmiernego gromadzenia tych witamin?czy nadmiar jest metabolizowany i wydalany z moczem?
Nesia gratulacje!!!!!!!!ożywiłaś naszą listę,to dobra zapowiedź styczniowa:-DD -
spioch wrote:Anulka0407 a pijesz cale nasiona siemia? Ja slyszalam ze nie wolno. Ze powinno się zmielic lub wypić samego glutka (bez nasion). Nasiona mogą się przyklejac do ścian jelit...
Ja tez jutro robię badania i wybieram sie do gina. I jak myślicie iść jeszcze przed okresem zeby w nowym cyklu już pomógł czy iść po okresie?
Całe nasiona, tzn. sama je rozgryzam...A może źle robię? -
nick nieaktualny