STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
dziękuję dziewczyny
przepis mam taki, że piłam zioła, ale tylko przez 2 cykle i jakoś przed owulacją o ziołach zapomniałam, ale zaczęłam łykać ovarin.
Kupiłam żel conceive i nie mierzyłam temperatury, nie obserwowałam się, nic nic nic. Troche już myślałam ze to nie jest mój czas i stwierdziłam że trudno, będzie to będzie.
Boje się pierońsko bo w sierpniu miałam ciążę biochemiczną i myślę, że teraz może być tak samo...;/Natalia91!, anusiak5 lubią tę wiadomość
-
aaa no i oczywiście wysyłam &^%^!$@$##%^#*(!))!(@*&&!^!%!%!$$@$@$$#$^!*@&^#%$ !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 12:39
SMag, Marryy, _Hania, bondzik007, Almond lubią tę wiadomość
-
Szimi wrote:dziękuję dziewczyny
przepis mam taki, że piłam zioła, ale tylko przez 2 cykle i jakoś przed owulacją o ziołach zapomniałam, ale zaczęłam łykać ovarin.
Kupiłam żel conceive i nie mierzyłam temperatury, nie obserwowałam się, nic nic nic. Troche już myślałam ze to nie jest mój czas i stwierdziłam że trudno, będzie to będzie.
Boje się pierońsko bo w sierpniu miałam ciążę biochemiczną i myślę, że teraz może być tak samo...;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 12:42
Szimi lubi tę wiadomość
ignite -
Szimi będę trzymać mocno kciuki żeby wszystko było dobrze ! Wszystkie napewno będziemy trzymać kciuki :*
W piątek powtórzysz betę i napewno pięknie przyrosnie :*
Pięknie nam się miesiąc zakończyłignite, Szimi lubią tę wiadomość
-
Szimi super wiadomość! Gratuluję Kochana! Dzięki za wiruski
Masz piękny progesteron, wszystko się uda, zobaczysz !
Piękne zakończenie tego wątku, oby luty przyniósł nam znowu dużo zieleni
Szimi, dorot lubią tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
dorot wrote:A ja byłam wczoraj na monitoringu..pęcherzyk 18mm.. w czwarte lub w piątek mam przyjechać na ponowny monitoring...zobaczyć co się będzie działo.. jestem przeziębiona i ta moje temperatura taka wysoka..
To bardzo ładny ten pęcherzyk, na dniach pewnie peknie -
dorot wrote:Hej Smag..to jutro szukać Was na lutowym testowaniu??
Zapraszamy
I trzymam kciuki za pęcherzyk :* -
Dziewczyny a tak odbiegając od tematu to jakie macie odczucia związane z owulacją? Jedni mówią, że kobieta pięknieje, jest radosna, ma lepszą cerę, inni, że ma większą ochotę na przytulanie a jeszcze inne kobiety twierdzą, że czują się nieatrakcyjnie w tym czasie, jak to jest u Was? Zauważacie zmiany tego typu?4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Szimi wrote:Beta 46,05 progesteron 38,82 !
Szimi lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Karolcia27 wrote:Dziewczyny a tak odbiegając od tematu to jakie macie odczucia związane z owulacją? Jedni mówią, że kobieta pięknieje, jest radosna, ma lepszą cerę, inni, że ma większą ochotę na przytulanie a jeszcze inne kobiety twierdzą, że czują się nieatrakcyjnie w tym czasie, jak to jest u Was? Zauważacie zmiany tego typu?
ja mam, ze sie tak brzydko wyraze chcice
no i duzo energiiOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte