STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
dziękuję dziewczyny
przepis mam taki, że piłam zioła, ale tylko przez 2 cykle i jakoś przed owulacją o ziołach zapomniałam, ale zaczęłam łykać ovarin.
Kupiłam żel conceive i nie mierzyłam temperatury, nie obserwowałam się, nic nic nic. Troche już myślałam ze to nie jest mój czas i stwierdziłam że trudno, będzie to będzie.
Boje się pierońsko bo w sierpniu miałam ciążę biochemiczną i myślę, że teraz może być tak samo...;/Natalia91!, anusiak5 lubią tę wiadomość
-
aaa no i oczywiście wysyłam &^%^!$@$##%^#*(!))!(@*&&!^!%!%!$$@$@$$#$^!*@&^#%$ !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 12:39
SMag, Marryy, _Hania, bondzik007, Almond lubią tę wiadomość
-
Szimi wrote:dziękuję dziewczyny
przepis mam taki, że piłam zioła, ale tylko przez 2 cykle i jakoś przed owulacją o ziołach zapomniałam, ale zaczęłam łykać ovarin.
Kupiłam żel conceive i nie mierzyłam temperatury, nie obserwowałam się, nic nic nic. Troche już myślałam ze to nie jest mój czas i stwierdziłam że trudno, będzie to będzie.
Boje się pierońsko bo w sierpniu miałam ciążę biochemiczną i myślę, że teraz może być tak samo...;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 12:42
Szimi lubi tę wiadomość
ignite -
Szimi będę trzymać mocno kciuki żeby wszystko było dobrze ! Wszystkie napewno będziemy trzymać kciuki :*
W piątek powtórzysz betę i napewno pięknie przyrosnie :*
Pięknie nam się miesiąc zakończyłignite, Szimi lubią tę wiadomość
-
Szimi super wiadomość! Gratuluję Kochana! Dzięki za wiruski
Masz piękny progesteron, wszystko się uda, zobaczysz!
Piękne zakończenie tego wątku, oby luty przyniósł nam znowu dużo zieleni
Szimi, dorot lubią tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
dorot wrote:A ja byłam wczoraj na monitoringu..pęcherzyk 18mm..
w czwarte lub w piątek mam przyjechać na ponowny monitoring...zobaczyć co się będzie działo..
jestem przeziębiona i ta moje temperatura taka wysoka..
To bardzo ładny ten pęcherzyk, na dniach pewnie peknie -
dorot wrote:Hej Smag..to jutro szukać Was na lutowym testowaniu??
Zapraszamy
I trzymam kciuki za pęcherzyk :* -
Dziewczyny a tak odbiegając od tematu to jakie macie odczucia związane z owulacją? Jedni mówią, że kobieta pięknieje, jest radosna, ma lepszą cerę, inni, że ma większą ochotę na przytulanie a jeszcze inne kobiety twierdzą, że czują się nieatrakcyjnie w tym czasie, jak to jest u Was? Zauważacie zmiany tego typu?4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Szimi wrote:Beta 46,05 progesteron 38,82 !
)
Szimi lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Karolcia27 wrote:Dziewczyny a tak odbiegając od tematu to jakie macie odczucia związane z owulacją? Jedni mówią, że kobieta pięknieje, jest radosna, ma lepszą cerę, inni, że ma większą ochotę na przytulanie a jeszcze inne kobiety twierdzą, że czują się nieatrakcyjnie w tym czasie, jak to jest u Was? Zauważacie zmiany tego typu?
ja mam, ze sie tak brzydko wyraze chcice
no i duzo energiiOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte