Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • Paula_30 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1000 wrote:
    Byłoby cudownie gdyby sie udało :) mnie tez coś kuje trochę z jednej trochę z drugiej strony. Do tego to ciągniecie. Ale właśnie nic a nic nie bolą mnie piersi, a ostatnie cykle to praktycznie od owulacji... zaraz minie 48 h od zastrzyku i zaczynam się zastanawiać czy oby na pewno owulacja już u mnie była. Śluzu zauważyłam minimalne ilości, a w tym prawym jajniki, w którym był pęcherzyk, cały czas coś czuje.... zupełnie jakby nadal tam był i sobie rósł ;) cóż, jutro mam monitoring wiec wszystko się okaże... :)
    napisz jutro co Ci lekarz powie na lutowym testowaniu albo pod moim wykresem, bo jestem ciekawa:-) ja zrobilam sobie zastrzyk w niedziele a w poniedzialke bylam na usg i lekarz powiedzial,ze pecherzyk musial przed chwila peknac bo jest tylko slad po nim i ze tam sie zaraz zacznie wytwarzac ciałko żółte. Wiec ja wiem,ze u mnie pekł:) Tylko mam takie wodnisto żółte upławy, jak sprawdzilam w poprzeenich miesiacach to mam tak zawsze wiec u mnie chyba nic z tego :-/

jej odbicie lubi tę wiadomość

860i3e5edambhnvb.png
  • SMag Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja byłam u koleżanki , urodziła miesiąc temu synka... Mały jest przesłodki i przekonany <3 zakochałam się ! Jak go trzymałam na rękach to ogarnęło mnie takie uczucie że ciężko to opisać...
    Chyba jeszcze bardziej zapragnęłam zostać mamą..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 19:22

Paula_30 lubi tę wiadomość

LISTA STARACZEK

• ams Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SMag wrote:
    Dziewczyny ja byłam u koleżanki , urodziła miesiąc temu synka... Mały jest przesłodki i przekonany <3 zakochałam się ! Jak go trzymałam na rękach to ogarnęło mnie takie uczucie że ciężko to opisać...
    Chyba jeszcze bardziej zapragnęłam zostać mamą..

I tego Ci zycze z calego serca <3
    Jeszcze chwilka, jeszcze moment i beda piekne dwie krechy :)

Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte <3
  • Almond Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1000 hahah padlam z tym testem :D! Ale tez o tym myslalam hhaha zeby siknac po zastrzyku:-)

Szimi wielkie gratulacje! Poekna wiadomosci i super beta!

Ja dzis rano dostalam zastrzyk, ale gin mowila ze podrosly te 2 na tyle ze moga same peknac juz dzis! Ze widac na usg ze lada chwila pekna :) to bylaby moja 1sza owulacja od 4 m-cy:-) W pt mam ponowne usg i zobaczymy. Dzis dalej <3 , w tym cyklu sexik jest co drugi dzien badz codziennie. A i od dzis biore duphaston

Dziewczyny no musimy zobaczyc te II krechy!!!!

_Hania, 1000, Szimi lubią tę wiadomość

f2w3dqk36x7eedzr.png

7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

1cs z Lametta - cb 02.2018
    2 cs z Lametta - Chyba się udało :)

• _Hania Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almond wrote:
    1000 hahah padlam z tym testem :D! Ale tez o tym myslalam hhaha zeby siknac po zastrzyku:-)

Ja dzis rano dostalam zastrzyk, ale gin mowila ze podrosly te 2 na tyle ze moga same peknac juz dzis! Ze widac na usg ze lada chwila pekna :) to bylaby moja 1sza owulacja od 4 m-cy:-) W pt mam ponowne usg i zobaczymy. Dzis dalej <3 , w tym cyklu sexik jest co drugi dzien badz codziennie. A i od dzis biore duphaston

Almond brzmi super!! :-) Z tego będą piękne 2 kreski! Ja juz jutro dowiem się jak moje pęchrzyki, proszę trzymać za mnie kciuki!!

1000 lubi tę wiadomość

syn 2019
    ____

03.2021 wpadka - biochem
    06.2021 - starania czas start!
    07.2021 - biochem
    08.2021 - przerwa
    11.2021 - ?
  • Almond Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania trzymam baaardzo mocno!!

f2w3dqk36x7eedzr.png

7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

• 1000 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_30 wrote:
    napisz jutro co Ci lekarz powie na lutowym testowaniu albo pod moim wykresem, bo jestem ciekawa:-) ja zrobilam sobie zastrzyk w niedziele a w poniedzialke bylam na usg i lekarz powiedzial,ze pecherzyk musial przed chwila peknac bo jest tylko slad po nim i ze tam sie zaraz zacznie wytwarzac ciałko żółte. Wiec ja wiem,ze u mnie pekł:) Tylko mam takie wodnisto żółte upławy, jak sprawdzilam w poprzeenich miesiacach to mam tak zawsze wiec u mnie chyba nic z tego :-/

Dam znać na pewno :) idę na 9.00 wiec z całego rana :D
    Almond wrote:

Ale super! Bliźniaki może będą :D ja mocno liczyłam na dwa pecherzyki, zawsze to 2 razy większe szanse :D ale niestety. My <3 ostatnio codziennie a dziś nawet 2 razy wg zaleceń i jesteśmy oboje mega wypompowani, już mam dość na razie :D dodam ze w naszym wypadku istnienie harmonogramu współżycia spowodowało znaczny spadek przyjemność i jednocześnie wzrost rozdrażnienia :P także tego typu staran na dłuższa metę sobie nie wyobrażam :)

Almond, Helenka_mała lubią tę wiadomość

abebc6b312.png
    6814342a4e.png
  • Almond Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1000 ale u nas to samo! Dzisiaj moj m juz prawie zaniemógl :D ale w koncu dal rade hehe u nas tez lekkie napiecie wzroslo, niestety takie „harmonogramy” dosc mocno obciazaja..

Jak bede II kreski to bede w 7 niebie a jak blizniaki to jeszcze lepiej hehe

Daj znaka jutro po usg! Kciuki zacisniete!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 21:28

f2w3dqk36x7eedzr.png

• Szimi Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za Wasze pęcherzyki i owocne <3!!pozarażam Was wszystkie i w lutym będzie pełno 2 kresek :) $@#&*!÷$^$#@^*(^$##@

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 22:11

Almond, ams lubią tę wiadomość

31.01.2018- dwie kreski. Cudzie rośnij zdrowo <3
    zi133e3kabsyhy15.png
  • SMag Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ams wrote:
    I tego Ci zycze z calego serca <3
    Jeszcze chwilka, jeszcze moment i beda piekne dwie krechy :)
    Dziękuję Ci bardzo :*

LISTA STARACZEK

• SMag Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almond wrote:

Trzymam kciuki :*
    To dostałaś dupka tak jak ja. I jak zobaczysz II kreski to masz dalej stosować czy odstawić ?

LISTA STARACZEK

• Almond Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smag mam caly czas zazywac dupka i nie odstawiac chuba ze @ przyjdzie

f2w3dqk36x7eedzr.png

• BeaBea89 Znajoma

Wysłany: 1 lutego 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, trzymam za was wszystkie mocno kciuki :-*

Miałam ustaloną wizytę u ginekologa na 7 lutego. Wczoraj zaczęłam plamić, pojechałam od razu zrobić kolejna betę (wyszła ponad 5 tys) i z wynikiem do lekarza. Na USG pojawił się pęcherzyk dobrze zagnieżdżony, ale na razie bez widocznego lokatora. Dostałam 3x dziennie dupka i mam się oszczędzać.. więc teraz odliczanie do 7 czy wszystko jest ok.

• ignite Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeaBea89 wrote:
    Dziewczyny, trzymam za was wszystkie mocno kciuki :-*

Miałam ustaloną wizytę u ginekologa na 7 lutego. Wczoraj zaczęłam plamić, pojechałam od razu zrobić kolejna betę (wyszła ponad 5 tys) i z wynikiem do lekarza. Na USG pojawił się pęcherzyk dobrze zagnieżdżony, ale na razie bez widocznego lokatora. Dostałam 3x dziennie dupka i mam się oszczędzać.. więc teraz odliczanie do 7 czy wszystko jest ok.
    Trzymam kciuki.Teraz jesteśmy na lutowym wątku

ignite
  • Malinka23x Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2018, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej gwiazdeczki, podczytuje Was codziennie ale co chce odpisać to dzieciaki mi nie dają. Widzę że sporo dobrych wiadomości, gratki dla zielonokropkowych ;*
    i ściskam się ze wszystkimi starającymi mocno, u nas dalej nic , nie mierze temp , nie bawie sie w to, serduszkujemy cały miesiac codziennie lub co 2 dni, według mnie płodne były 21.01 troche za wczesnie ale tylko śluz mi tak pokazał.. nie wiem... według kalendarza powinnam miec 26 .01 , okaże sie 11.02 :P
    bolą mnie przeokrutnie piersi od 3 dni ale to tak ze bym je odciachała, scpetycznie podchodze, nie testuje póki @ nie ma, po co mi nerwy :D

4de4da5bbbe6e996e17a2a8aaf94d399.png
  • SMag Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka wskakuj na luty :) trzymam kciuki za Ciebie :*

LISTA STARACZEK

• Cukierkowa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szimi, gratuluje!!!

Szimi lubi tę wiadomość

Basia - wrzesień 2018
    Gosia - maj 2024
‹‹ 221 222 223 224 225
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ