STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
1000 wrote:Byłoby cudownie gdyby sie udało mnie tez coś kuje trochę z jednej trochę z drugiej strony. Do tego to ciągniecie. Ale właśnie nic a nic nie bolą mnie piersi, a ostatnie cykle to praktycznie od owulacji... zaraz minie 48 h od zastrzyku i zaczynam się zastanawiać czy oby na pewno owulacja już u mnie była. Śluzu zauważyłam minimalne ilości, a w tym prawym jajniki, w którym był pęcherzyk, cały czas coś czuje.... zupełnie jakby nadal tam był i sobie rósł cóż, jutro mam monitoring wiec wszystko się okaże...
jej odbicie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja byłam u koleżanki , urodziła miesiąc temu synka... Mały jest przesłodki i przekonany zakochałam się ! Jak go trzymałam na rękach to ogarnęło mnie takie uczucie że ciężko to opisać...
Chyba jeszcze bardziej zapragnęłam zostać mamą..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 19:22
Paula_30 lubi tę wiadomość
-
SMag wrote:Dziewczyny ja byłam u koleżanki , urodziła miesiąc temu synka... Mały jest przesłodki i przekonany zakochałam się ! Jak go trzymałam na rękach to ogarnęło mnie takie uczucie że ciężko to opisać...
Chyba jeszcze bardziej zapragnęłam zostać mamą..
I tego Ci zycze z calego serca
Jeszcze chwilka, jeszcze moment i beda piekne dwie krechyOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
1000 hahah padlam z tym testem ! Ale tez o tym myslalam hhaha zeby siknac po zastrzyku:-)
Szimi wielkie gratulacje! Poekna wiadomosci i super beta!
Ja dzis rano dostalam zastrzyk, ale gin mowila ze podrosly te 2 na tyle ze moga same peknac juz dzis! Ze widac na usg ze lada chwila pekna to bylaby moja 1sza owulacja od 4 m-cy:-) W pt mam ponowne usg i zobaczymy. Dzis dalej , w tym cyklu sexik jest co drugi dzien badz codziennie. A i od dzis biore duphaston
Dziewczyny no musimy zobaczyc te II krechy!!!!_Hania, 1000, Szimi lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond wrote:1000 hahah padlam z tym testem ! Ale tez o tym myslalam hhaha zeby siknac po zastrzyku:-)
Ja dzis rano dostalam zastrzyk, ale gin mowila ze podrosly te 2 na tyle ze moga same peknac juz dzis! Ze widac na usg ze lada chwila pekna to bylaby moja 1sza owulacja od 4 m-cy:-) W pt mam ponowne usg i zobaczymy. Dzis dalej , w tym cyklu sexik jest co drugi dzien badz codziennie. A i od dzis biore duphaston
Dziewczyny no musimy zobaczyc te II krechy!!!!
Almond brzmi super!! Z tego będą piękne 2 kreski! Ja juz jutro dowiem się jak moje pęchrzyki, proszę trzymać za mnie kciuki!!1000 lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Paula_30 wrote:napisz jutro co Ci lekarz powie na lutowym testowaniu albo pod moim wykresem, bo jestem ciekawa:-) ja zrobilam sobie zastrzyk w niedziele a w poniedzialke bylam na usg i lekarz powiedzial,ze pecherzyk musial przed chwila peknac bo jest tylko slad po nim i ze tam sie zaraz zacznie wytwarzac ciałko żółte. Wiec ja wiem,ze u mnie pekł Tylko mam takie wodnisto żółte upławy, jak sprawdzilam w poprzeenich miesiacach to mam tak zawsze wiec u mnie chyba nic z tego
Dam znać na pewno idę na 9.00 wiec z całego rana
Almond wrote:1000 hahah padlam z tym testem ! Ale tez o tym myslalam hhaha zeby siknac po zastrzyku:-)
Ale super! Bliźniaki może będą ja mocno liczyłam na dwa pecherzyki, zawsze to 2 razy większe szanse ale niestety. My ostatnio codziennie a dziś nawet 2 razy wg zaleceń i jesteśmy oboje mega wypompowani, już mam dość na razie dodam ze w naszym wypadku istnienie harmonogramu współżycia spowodowało znaczny spadek przyjemność i jednocześnie wzrost rozdrażnienia także tego typu staran na dłuższa metę sobie nie wyobrażamAlmond, Helenka_mała lubią tę wiadomość
-
1000 ale u nas to samo! Dzisiaj moj m juz prawie zaniemógl ale w koncu dal rade hehe u nas tez lekkie napiecie wzroslo, niestety takie „harmonogramy” dosc mocno obciazaja..
Jak bede II kreski to bede w 7 niebie a jak blizniaki to jeszcze lepiej hehe
Daj znaka jutro po usg! Kciuki zacisniete!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 21:28
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Trzymam kciuki za Wasze pęcherzyki i owocne !!pozarażam Was wszystkie i w lutym będzie pełno 2 kresek $@#&*!÷$^$#@^*(^$##@
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 22:11
Almond, ams lubią tę wiadomość
-
ams wrote:I tego Ci zycze z calego serca
Jeszcze chwilka, jeszcze moment i beda piekne dwie krechy -
To dostałaś dupka tak jak ja. I jak zobaczysz II kreski to masz dalej stosować czy odstawić ?
-
Dziewczyny, trzymam za was wszystkie mocno kciuki :-*
Miałam ustaloną wizytę u ginekologa na 7 lutego. Wczoraj zaczęłam plamić, pojechałam od razu zrobić kolejna betę (wyszła ponad 5 tys) i z wynikiem do lekarza. Na USG pojawił się pęcherzyk dobrze zagnieżdżony, ale na razie bez widocznego lokatora. Dostałam 3x dziennie dupka i mam się oszczędzać.. więc teraz odliczanie do 7 czy wszystko jest ok.
-
BeaBea89 wrote:Dziewczyny, trzymam za was wszystkie mocno kciuki :-*
Miałam ustaloną wizytę u ginekologa na 7 lutego. Wczoraj zaczęłam plamić, pojechałam od razu zrobić kolejna betę (wyszła ponad 5 tys) i z wynikiem do lekarza. Na USG pojawił się pęcherzyk dobrze zagnieżdżony, ale na razie bez widocznego lokatora. Dostałam 3x dziennie dupka i mam się oszczędzać.. więc teraz odliczanie do 7 czy wszystko jest ok.ignite -
hej gwiazdeczki, podczytuje Was codziennie ale co chce odpisać to dzieciaki mi nie dają. Widzę że sporo dobrych wiadomości, gratki dla zielonokropkowych ;*
i ściskam się ze wszystkimi starającymi mocno, u nas dalej nic , nie mierze temp , nie bawie sie w to, serduszkujemy cały miesiac codziennie lub co 2 dni, według mnie płodne były 21.01 troche za wczesnie ale tylko śluz mi tak pokazał.. nie wiem... według kalendarza powinnam miec 26 .01 , okaże sie 11.02
bolą mnie przeokrutnie piersi od 3 dni ale to tak ze bym je odciachała, scpetycznie podchodze, nie testuje póki @ nie ma, po co mi nerwy
-
Malinka wskakuj na luty trzymam kciuki za Ciebie :*
-