STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiadomo kogo słuchać, jeden gin mówi co 2 dni, a inny, że w dni płodne codziennie
Szimi - ja w 3 pierwszych cyklach robiłam i testy i betę, kiedy nie było jeszcze szans na wykrycie ewentualnej ciąży... wiem, ciężko się powstrzymać, ale tym razem zrobię chyba test nie wcześniej niż w dniu spodziewanej miesiączki, szkoda nerwów -
Kurczaki No nie mamy jak teraz serduszkowac, dziecko nie chce iść spać i jeszcze znajomi przyjechali z daleka. Liczę, ze żołnierzyki z nocy dadzą radę, a jeśli nie, to potencjalne jajeczko poczeka do dzisiejszej nocy
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Szimi wrote:Cukierkowa kiedy masz mieć @?
Meggi A co to za usg?
Ewelina poprzednie cykle też grzecznie czekałam A teraz już nie mogę wytrzymać... A to że temp rośnie cały czas daje mi dodatkowe nadzieje... -
Haha ja też dostałam z testami ovu testy ciążowe. Dwa wysikalam, resztę sobie daruje. A zrobiła mi Pani usg, jakąś torbiel mam i to właśnie ten brak owulacji... 11 stycznia idę, żeby zobaczyć czy będzie owu czy nie. Muszę jeszcze zrobic badania tarczycy. Nie sądziłam, że to będzie tak skomplikowane.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Haha, Szimi też jestem nienormalna. Wstałam z myślą, że robię dzisiaj test, a jestem dopiero 4 dni przed @. Zrobiłam, wyszedł negatyw Nie ma to jak samemu się dołować28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
nick nieaktualny
Sung, a od którego dnia startujesz z testowaniem? Kurcze, gdybym miała testy za darmo też bym sikała bez wahania :p
![/QUOTE]
Dzisiaj buhahaha! W testavh owu przyszedł mi jeden ciążowy to go siknelam. Mam jeszcze 2 inne. Zobaczymy. Może 10go a potem 13 a poyem 15go. -
.18 dc zdecydowanie za wcześnie Ja już się przez ponad rok nauczyłam cierpliwości i w większości przypadków zastaje mnie @ o czasie zanim nawet pomyślę o teście (zawsze 1 dzień po terminie @ chcę robić).
W tym cyklu już pierwszy dzień opóźnienia, ale owulacji na 95% nie było, więc nie testuję. Poczekam te 2 tygodnie, a myślę, że wcześniej zastanie mnie @.
Ból piersi coraz silniejszy się robi, brzucha też. I ponowię swoje pytanie, bo ostatnio chyba nie uzyskałam odpowiedzi, czy mimo braku owulacji piersi mogą tak bardzo boleć przed @. Zawsze łączyłam to ze skutkami owulacji a w tym cyklu nie wiem skąd...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 15:22
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Cześć wam, trzymam za was mocno kciuki bo niedawno sama tu pisałam
Jeżeli mogę coś doradzić to wstrzymajcie się z testami do 14dpo, ja jeden cykl wysikałam z 6 testów z apteki.. (każdy ok. 10 zł ile to pieniędzy..) i bez sensu, bo po każdym negatywnym miałam nadzieję, że za wcześnie. Później jedna z dziewczyn poradziła, że przecież test może być wiarygodny tylko z porannego moczu, więc trzeba wytrzymać tylko jedno sikanie rano Wiem, że mi łatwo pisać ale u mnie nie było objawów ciąży i byłam nastawiona na @, a tu 14dpo temperatura podskoczyła lekko w górę
Wiem jak boli brak drugiej kreski na teście, ale w moim przypadku testy jeden po drugim wcześniej i tak nie ukoiły tego bólu, a wręcz przeciwnie miałam cały czas taką złudną nadzieję, no że przecież za wcześnie..
A oczekiwanie polecam sobie umilać, wyjść do koleżanki, do knajpy, do kina, na zakupy. A na weekend polecam wyjechać, można odwiedzić rodziców, jakiś dalszych znajomych. Pojechać do innego miasta pozwiedzać. Zająć czas. Dla mnie najgorsza była niedziela, z reguły bez planu, cały dzień wolny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 15:56
_Hania, tym_janek lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Hania, ja nie mam pojęcia jak to jest. Jak teraz nam się nie uda to dopiero pójdę na monitoring i może się okaże że u mnie też jakieś cuda się dzieją...
Marta dobrze piszesz...codzienne sikanie i jedna kreska dołuje chyba za bardzo. Trzeba poczekać... dzięki za Twój głos rozsądku -
Ewelinaaaa wrote:Xxboo - ja też dopiero 18 dc, dla nas jest zdecydowanie za wcześnie na testowanie
no nic dziewczyny jutro sylwester potem trzeba wrocic do rzeczywistosci a na nastepny weekend wlasnie wyjezdzam do rodzinki troszke sobie posiedziec w milym towarzystwie, wroce 7 stycznia a 9 juz powinnam okres dostac, oby zlecialo!