STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde napisałam się i się nie zapisało. Średnio mi działa ta stronka na telefonie.
Ja też testuję 6 stycznia, ale dzisiaj to mnie nawet szyjka boli więc chyba nie dotrwam do sobotniego testowania... A głowa mnie tak boli że zaraz odpadnie. Dodatkowo raz mi zimno raz gorąco. Chyba menopauza mnie łapie:p -
Mnie piersi przestają boleć, brzuch nie daje już spokoju Szyjkę mam tylko mega wysoko, zawsze mialam nisko bardzo ale już jest lekko otwarta i miękka (chociaż po HSG wydaje mi się, że mam cały czas otwartą). Śluz mam taki wodnisty biały teraz i mało, więc dziś/jutro zawita u mnie @ a potem pierwszy cykl stymulowany.
Ja też nie chcę czekać do czerwca na moje uro żeby zajść :p
Poza tym patrząc na moje siostry to żadna w "swój" miesiąc nie zaszła, to może i ja nie :psyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Patrząc, że staram się rok oficjalnie, a prawie 1,5 się nie zabepieczamy, to jakby ktoś mi powiedział, że za pół roku najpóźnej będę w ciąży to bym pokornie i poczekała te 6 mcy, byle mieć pewność że się uda. A tak to czekanie na niepewne jest wykańczające!
Mam nadzieję, ze tutaj to 6.01 będzie największy wysyp II kresekKitkat lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
edwarda20 wrote:Tsh ok, apto i atg tez. Hashimoto mozna wykluczyc. Ft4 bardzo ladne 56,4 %, Ft3 ciut za nisko bo 27,3 % ale to nic zlego nie oznacza. Ogolnie wyniki wedlug mnie bardzo dobre
KAL gratulacje!
Bardzo, bardzo Ci dziękuję:)cieszę się, że z tarczycą wszystko dobrze;) w takim razie nie ma sensu chyba nawet iść do endo:)
KAL kochana nasza założycielko styczniowego tematu:) z całego serca Ci gratuluje i też łapie wiruski:) mam nadzieję, że Nas pozarażasz:P i też życzę nudnej, książkowej ciąży:)
Powiedzcie mi moje drogie, bo dzisiaj obudziłam się z 40 min wcześniej, ale nie zmierzyłam od razu tempki, tylko o swojej wyznaczonej godzinie. Przez te 40 min spałam, a nie spałam, byłam w takim jakby pół śnie:) czy temperatura jest zaburzona? Bo akurat skoczyła do góry i nie wiem czy jest OK czy ją ignorować. Przez ten czas nie wstawałam, ani też za wiele się nie ruszałam.
I jeszcze jedno pytanie - jak badać śluz kiedy serduszkuje się co 2 dni i w dodatku z żelem Conceive? Wieczorem dopiero?KAL lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia tez bym chciała wiedzieć
A jeśli chodzi o śluz bo ❤️ to czas ciężko mi go ocenić.. staram się sprawdzać dopiero po południu jeśli serduszku jemy wieczorem dnia poprzedniego..Cukierkowa lubi tę wiadomość
-
Ja na uro musiałabym czekać do sierpnia! Nieeeee!
Mam nadzieję, że szybciej się uda
Jeśli znów nie wyjdzie (tfu, tfu) to idę prywatnie porobić wszystkie badania. Nie będę czekać z założonymi rękami.
28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Też po tym cyklu idę do gina. Może zrobi mi jakiś monitoring jak się wstrzele z wizytą. Chciałabym jeszcze zrobić ta prolaktyne
-
Karolcia27 wrote:Dziewczyny koniecznie zróbcie badania, a szczególnie tą prl właśnie, bo może to wpływać na starania, a dość szybko da się poprawić te wyniki:)
Ja kiedys miałam te hiperprolatynemie i wtedy brałam pol roku Bromergon czy jako tak ale to było z jakies dwa lata temu, muszę powtórzyć badania w następnym cyklu... -
SMag wrote:A ja dopiero za pół roku więc mnie to nie pociesza
ja dopiero za 4 razem zafasolkowałam w listopadzieWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Hej wszystkie starające:)Chciałabym do Was dołączyć.Po wielu miesiącach niepowodzeń nadal walczę.Może w końcu się uda:)
Majaaa lubi tę wiadomość
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Destiny witaj! powodzenia!!!!
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Kitkat wrote:SMag, Ty możesz być wyjątkiem od reguły i zajść w innym miesiącu