Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAta114 wrote:Witam dziewczyny. A ja czekam na jutro lub poniedziałek na okres jestem cała obolała jak zawsze PSM. Chyba odpuszczam.od przyszłego miesiąca nie daje już radę jeszcze prywatne życie mi się strasznie pokomplikowlo tak że żyć się odechciewa
Ata114 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja Wam powiem, że krzyż mnie tak boli... No nie wiem, dziwne te bóle dzisiaj mam mam nadzieję, że jutro już będzie mi lepiej.
Mysz91 - idziesz na betke?
P. S. Zapas testów zrobiony. Zwlaszcza te co Ounai miała fajne one, tanie, a zarówno płytowy jak i strumieniowy czułość od 10Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:A ja Wam powiem, że krzyż mnie tak boli... No nie wiem, dziwne te bóle dzisiaj mam mam nadzieję, że jutro już będzie mi lepiej.
P. S. Zapas testów zrobiony. Zwlaszcza te co Ounai miała fajne one, tanie, a zarówno płytowy jak i strumieniowy czułość od 10
A o jakich mowa ?Mamba91 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ja dziewczyny jak będę w ciąży i lekarz potwierdzi ciążę i serduszko, to od razu idę na l4 😉 pracuje z dziećmi z niepełnosprawnością, wiele z nich jest agresywnych i bywa niebezpiecznie, pomagam też przy higienie i toalecie więc non stop kontakt z zarazkami, nie będę ryzykować 😊
Ja też od razu idę na zwolnienie. Moja praca jest w sumie spoko, ale ciąża to szczególny czas jak dla mnie i jedyny kiedy mogę posiedzieć w domu 😉Lalia lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:W tym roku 37 kończę
To i tak jestem z was najstarsza bo w tym roku kończę 38 latkic83, Nona lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Kitka_87 wrote:Annia gratuluję pięknej bety i życzę Ci spokojnej, zdrowej ciąży 💚🍀👶
Gratuluję II kresek Dziewczyny! 💚
Przykro mi z powodu Waszych @, mam nadzieję, że wkrótce się uda ✊
Kicuś, życzę, żeby się zazieleniło u Ciebie, masz cudny wykres 😘💚
Żegnam się z forum. Nie wiem jeszcze czy już na stałe, ale na ten moment na pewno. Nie wiem czy cokolwiek będzie jeszcze z naszych, a może raczej moich starań o 👶 tak w tym cyklu, tak w ogóle...
Mąż mnie bardzo, ale to bardzo wczoraj zawiódł... Wiem, że można się tutaj wygadać Wam, ale ja nie z tym żalących...
Życzę Wam wszystkim powodzenia, dużo zieloności, a późnej zdrowych, spokojnych ciąż! Fajne z Was kobietki i zasługujecie na dzieciątka, więc trzymam za Was kciuki 🤰
Kitka będzie nam ciebie brakować. 😔 Ale każda z nas potrzebuje czasu na przemyślenie i poukładanie życia. Ja sama już myślałam ze jednak zrezygnuje ze starań bo tez mamy z mezem problemy w małżeństwie. Myśle ze najpierw to trzeba „uleczyć” związek a dopiero później starać się o dzidziusia, bo przy dziecku problemy się piętrzą ☺️
Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i wrócisz do nas 😘 Ze pokażesz dwie kreseczki 🥰
Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia9212 wrote:Biedronka a jak głęboko ten termometr ? 🙈 bo ja w ustach mierze, ale chce zmienić i zobaczyć czy lepiej widać Zmianę w drugiej fazie cyklu 🙈
Ja mam microlife i wkładam do miejsca gdzie się rozszerza zawsze staram się na tą samą głębokośćKlaudia9212, Ignissa, motylek1909 lubią tę wiadomość
-
Biedronka89 wrote:Ja jestem po jeden cc bardzo tego nie chciałam czekałam na skurcze do momentu wizyty położnej która gdy zobaczyła jak jestem opuchnięte i jakie mam ciśnienie kazała od razu jechać na sor i tym sposobem mnie pocieli bo rzucawka była za rogiem ale drugie bardzo bym chciała urodzić sn
Ja jeśli da radę, chciałabym drugi raz urodzić sn. Przyjemne to moze nie jest, ale szybciej będę na chodzie i wyjdę że szpitala. Leżałam z dziewczyną po cc na sali i widziałam jak cierpiała i jak ciężko było jej zajmować się dzieckiem na początku. Ja mimo komplikacji zakończonej krwotokiem i narkozy po porodzie, byłam w o wiele lepszym stanie. W dodatku mnie wypisali po 2 dobie a ich jeszcze trzymali, mimo, że dziecko urodziło się dzień wcześniej.Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualny
-
Kitka_87 wrote:Annia gratuluję pięknej bety i życzę Ci spokojnej, zdrowej ciąży 💚🍀👶
Żegnam się z forum. Nie wiem jeszcze czy już na stałe, ale na ten moment na pewno. Nie wiem czy cokolwiek będzie jeszcze z naszych, a może raczej moich starań o 👶 tak w tym cyklu, tak w ogóle...
Mąż mnie bardzo, ale to bardzo wczoraj zawiódł... Wiem, że można się tutaj wygadać Wam, ale ja nie z tym żalących...
Życzę Wam wszystkim powodzenia, dużo zieloności, a późnej zdrowych, spokojnych ciąż! Fajne z Was kobietki i zasługujecie na dzieciątka, więc trzymam za Was kciuki 🤰Kitka_87 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
motylek1909 wrote:A ja Wam powiem, że krzyż mnie tak boli... No nie wiem, dziwne te bóle dzisiaj mam mam nadzieję, że jutro już będzie mi lepiej.
P. S. Zapas testów zrobiony. Zwlaszcza te co Ounai miała fajne one, tanie, a zarówno płytowy jak i strumieniowy czułość od 10
Co do bólu kręgosłupa. Od tygodnia nie mija ale nie boli cały czas mocno, cmi to dobre określenie. Dostałam mate do akupresury która podobno działa cuda. Na razie wytrzymałam 3 minuty i poleciały głównie kurwy, ale fakt - zapomniałam o bólu 😂♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
nick nieaktualnyIgnissa wrote:To jest możliwe, moja szwagierka urodziła sn po cc
Ja jeśli da radę, chciałabym drugi raz urodzić sn. Przyjemne to moze nie jest, ale szybciej będę na chodzie i wyjdę że szpitala. Leżałam z dziewczyną po cc na sali i widziałam jak cierpiała i jak ciężko było jej zajmować się dzieckiem na początku. Ja mimo komplikacji zakończonej krwotokiem i narkozy po porodzie, byłam w o wiele lepszym stanie. W dodatku mnie wypisali po 2 dobie a ich jeszcze trzymali, mimo, że dziecko urodziło się dzień wcześniej.
Kochana ja oprócz powtórnego bólu pooperacyjnego miałam tzw zespół popunkcyjny po znieczuleniu w kręgosłup. Objawiało się to potwornym bólem głowy. Przez tydzień po porodzie nie mogłam na cm ponieść głowy z poduszki i nie mogłam nawet dzieckiem się zajmować -
motylek1909 wrote:A ja Wam powiem, że krzyż mnie tak boli... No nie wiem, dziwne te bóle dzisiaj mam mam nadzieję, że jutro już będzie mi lepiej.
Tak planuje w środę 😊motylek1909 lubi tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Mama nigdy jie miała problemu z zajściem, ani z utrzymaniem ciąży a my z siostrą niestety mamy problemy 😢
Ale szczerze, sama nie wiem co gorsze. Dopóki mama nie zainwestowała w spiralę, to jaka się bzykać, bo zaraz byla wpadka, mimo zabezpieczeń. Ciągle zastanawiam się jak to możliwe.Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Biedronka89 wrote:Kochana ja oprócz powtórnego bólu pooperacyjnego miałam tzw zespół popunkcyjny po znieczuleniu w kręgosłup. Objawiało się to potwornym bólem głowy. Przez tydzień po porodzie nie mogłam na cm ponieść głowy z poduszki i nie mogłam nawet dzieckiem się zajmowaćStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualny
-
Życzę Wam wszystkim powodzenia, dużo zieloności, a późnej zdrowych, spokojnych ciąż! Fajne z Was kobietki i zasługujecie na dzieciątka, więc trzymam za Was kciuki 🤰
Kochana jak tylko będziesz gotowa, na siłach to wróć do nas.
Jestem z Tobą calym sercem.
Mam nadzieję, że jak emocje opadną to wyjasnicie sobie wszystko z Mężem.
Dużo siły!
♥️Kitka_87 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność