X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
Odpowiedz

Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka89 wrote:
    Cztery godziny bez wstawania zawsze ta sama godziny plus minus 30minut to samo miejsce polecam pochwe i tyle. Miłej zabawy ;)
    Dzięki, na pewno będzie miło 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ata114 wrote:
    Witam dziewczyny. A ja czekam na jutro lub poniedziałek na okres jestem cała obolała jak zawsze PSM. Chyba odpuszczam.od przyszłego miesiąca nie daje już radę jeszcze prywatne życie mi się strasznie pokomplikowlo tak że żyć się odechciewa
    Kochanie, problemy są i będą zawsze. Póki nie ma @, nie przekreśla cyklu :*

Ata114 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam powiem, że krzyż mnie tak boli... No nie wiem, dziwne te bóle dzisiaj mam :/ mam nadzieję, że jutro już będzie mi lepiej.

Mysz91 - idziesz na betke?

P. S. Zapas testów zrobiony. Zwlaszcza te co Ounai miała :) fajne one, tanie, a zarówno płytowy jak i strumieniowy czułość od 10 :)

Ounai lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:
    A ja Wam powiem, że krzyż mnie tak boli... No nie wiem, dziwne te bóle dzisiaj mam :/ mam nadzieję, że jutro już będzie mi lepiej.

P. S. Zapas testów zrobiony. Zwlaszcza te co Ounai miała :) fajne one, tanie, a zarówno płytowy jak i strumieniowy czułość od 10 :)

A o jakich mowa ?

Mamba91 lubi tę wiadomość

• Ulaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Ja dziewczyny jak będę w ciąży i lekarz potwierdzi ciążę i serduszko, to od razu idę na l4 😉 pracuje z dziećmi z niepełnosprawnością, wiele z nich jest agresywnych i bywa niebezpiecznie, pomagam też przy higienie i toalecie więc non stop kontakt z zarazkami, nie będę ryzykować 😊

Ja też od razu idę na zwolnienie. Moja praca jest w sumie spoko, ale ciąża to szczególny czas jak dla mnie i jedyny kiedy mogę posiedzieć w domu 😉

Lalia lubi tę wiadomość

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • Klaudia9212 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka a jak głęboko ten termometr ? 🙈 bo ja w ustach mierze, ale chce zmienić i zobaczyć czy lepiej widać Zmianę w drugiej fazie cyklu 🙈

I FET: 17.09 ❄️5.1.1 ❤️
    Czekamy na Ciebie 🩵

preg.png
  • Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    W tym roku 37 kończę

To i tak jestem z was najstarsza bo w tym roku kończę 38 lat

kic83, Nona lubią tę wiadomość

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • Klaudia9212 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka_87 wrote:
    Annia gratuluję pięknej bety i życzę Ci spokojnej, zdrowej ciąży 💚🍀👶

Gratuluję II kresek Dziewczyny! 💚

Przykro mi z powodu Waszych @, mam nadzieję, że wkrótce się uda ✊

Kicuś, życzę, żeby się zazieleniło u Ciebie, masz cudny wykres 😘💚

Żegnam się z forum. Nie wiem jeszcze czy już na stałe, ale na ten moment na pewno. Nie wiem czy cokolwiek będzie jeszcze z naszych, a może raczej moich starań o 👶 tak w tym cyklu, tak w ogóle...

Mąż mnie bardzo, ale to bardzo wczoraj zawiódł... Wiem, że można się tutaj wygadać Wam, ale ja nie z tym żalących...

Życzę Wam wszystkim powodzenia, dużo zieloności, a późnej zdrowych, spokojnych ciąż! Fajne z Was kobietki i zasługujecie na dzieciątka, więc trzymam za Was kciuki 🤰

Kitka będzie nam ciebie brakować. 😔 Ale każda z nas potrzebuje czasu na przemyślenie i poukładanie życia. Ja sama już myślałam ze jednak zrezygnuje ze starań bo tez mamy z mezem problemy w małżeństwie. Myśle ze najpierw to trzeba „uleczyć” związek a dopiero później starać się o dzidziusia, bo przy dziecku problemy się piętrzą ☺️

Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i wrócisz do nas 😘 Ze pokażesz dwie kreseczki 🥰

Kitka_87 lubi tę wiadomość

I FET: 17.09 ❄️5.1.1 ❤️
    Czekamy na Ciebie 🩵

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia9212 wrote:
    Biedronka a jak głęboko ten termometr ? 🙈 bo ja w ustach mierze, ale chce zmienić i zobaczyć czy lepiej widać Zmianę w drugiej fazie cyklu 🙈

Ja mam microlife i wkładam do miejsca gdzie się rozszerza zawsze staram się na tą samą głębokość

Klaudia9212, Ignissa, motylek1909 lubią tę wiadomość

• Ignissa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka89 wrote:
    Ja jestem po jeden cc bardzo tego nie chciałam czekałam na skurcze do momentu wizyty położnej która gdy zobaczyła jak jestem opuchnięte i jakie mam ciśnienie kazała od razu jechać na sor i tym sposobem mnie pocieli bo rzucawka była za rogiem ale drugie bardzo bym chciała urodzić sn
    To jest możliwe, moja szwagierka urodziła sn po cc ;)

Ja jeśli da radę, chciałabym drugi raz urodzić sn. Przyjemne to moze nie jest, ale szybciej będę na chodzie i wyjdę że szpitala. Leżałam z dziewczyną po cc na sali i widziałam jak cierpiała i jak ciężko było jej zajmować się dzieckiem na początku. Ja mimo komplikacji zakończonej krwotokiem i narkozy po porodzie, byłam w o wiele lepszym stanie. W dodatku mnie wypisali po 2 dobie a ich jeszcze trzymali, mimo, że dziecko urodziło się dzień wcześniej.

Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:
    Kochanie, problemy są i będą zawsze. Póki nie ma @, nie przekreśla cyklu :*
    Zgadzam się z tobą tylko na tyle starać człowiek jak dostaje te bóle co co miesiąc to już wie

motylek1909 lubi tę wiadomość

• Ignissa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka_87 wrote:

Żegnam się z forum. Nie wiem jeszcze czy już na stałe, ale na ten moment na pewno. Nie wiem czy cokolwiek będzie jeszcze z naszych, a może raczej moich starań o 👶 tak w tym cyklu, tak w ogóle...

Mąż mnie bardzo, ale to bardzo wczoraj zawiódł... Wiem, że można się tutaj wygadać Wam, ale ja nie z tym żalących...

Życzę Wam wszystkim powodzenia, dużo zieloności, a późnej zdrowych, spokojnych ciąż! Fajne z Was kobietki i zasługujecie na dzieciątka, więc trzymam za Was kciuki 🤰
    Kitko, jeśli nie staraczkowo, to odezwij się odnośnie kolposkopii i co dalej z tą sprawą! Jestem żywo zainteresowana rozwojem sytuacji, jako że u mnie podobnie

16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • Camarilla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:

Co do bólu kręgosłupa. Od tygodnia nie mija ale nie boli cały czas mocno, cmi to dobre określenie. Dostałam mate do akupresury która podobno działa cuda. Na razie wytrzymałam 3 minuty i poleciały głównie kurwy, ale fakt - zapomniałam o bólu 😂

♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
    ♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie

Starania od 08.2018
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    To jest możliwe, moja szwagierka urodziła sn po cc ;)

Ja jeśli da radę, chciałabym drugi raz urodzić sn. Przyjemne to moze nie jest, ale szybciej będę na chodzie i wyjdę że szpitala. Leżałam z dziewczyną po cc na sali i widziałam jak cierpiała i jak ciężko było jej zajmować się dzieckiem na początku. Ja mimo komplikacji zakończonej krwotokiem i narkozy po porodzie, byłam w o wiele lepszym stanie. W dodatku mnie wypisali po 2 dobie a ich jeszcze trzymali, mimo, że dziecko urodziło się dzień wcześniej.

Kochana ja oprócz powtórnego bólu pooperacyjnego miałam tzw zespół popunkcyjny po znieczuleniu w kręgosłup. Objawiało się to potwornym bólem głowy. Przez tydzień po porodzie nie mogłam na cm ponieść głowy z poduszki i nie mogłam nawet dzieckiem się zajmować

• Mysz91 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    Robisz bete :)?
    Tak, myślę by zrobić w środę bo teraz jestem a urlopie i nie bardzo mam jak 😉

motylek1909, dmg11 lubią tę wiadomość

• Mysz91 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:

Tak planuje w środę 😊

motylek1909 lubi tę wiadomość

• Ignissa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaa. wrote:
    Mama nigdy jie miała problemu z zajściem, ani z utrzymaniem ciąży a my z siostrą niestety mamy problemy 😢
    Moja mama zachodziła niemalże od spojrzenia a jak widać, nie mam tego skilla; )
    Ale szczerze, sama nie wiem co gorsze. Dopóki mama nie zainwestowała w spiralę, to jaka się bzykać, bo zaraz byla wpadka, mimo zabezpieczeń. Ciągle zastanawiam się jak to możliwe.

16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • Ignissa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka89 wrote:
    Kochana ja oprócz powtórnego bólu pooperacyjnego miałam tzw zespół popunkcyjny po znieczuleniu w kręgosłup. Objawiało się to potwornym bólem głowy. Przez tydzień po porodzie nie mogłam na cm ponieść głowy z poduszki i nie mogłam nawet dzieckiem się zajmować
    To po zewnatrzooponowym?

16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    To po zewnatrzooponowym?

Tak. Dopiero potem naczytałam się w internecie że żeby tego uniknąć trzeba leżeć plackiem 24 godziny. Mnie pionizowali po 10

• kic83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2020, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka_87 wrote:

Kochana jak tylko będziesz gotowa, na siłach to wróć do nas.
    Jestem z Tobą calym sercem.
    Mam nadzieję, że jak emocje opadną to wyjasnicie sobie wszystko z Mężem.
    Dużo siły!
    ♥️

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ