Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnnia gratuluję pięknej bety i życzę Ci spokojnej, zdrowej ciąży 💚🍀👶
Gratuluję II kresek Dziewczyny! 💚
Przykro mi z powodu Waszych @, mam nadzieję, że wkrótce się uda ✊
Kicuś, życzę, żeby się zazieleniło u Ciebie, masz cudny wykres 😘💚
Żegnam się z forum. Nie wiem jeszcze czy już na stałe, ale na ten moment na pewno. Nie wiem czy cokolwiek będzie jeszcze z naszych, a może raczej moich starań o 👶 tak w tym cyklu, tak w ogóle...
Mąż mnie bardzo, ale to bardzo wczoraj zawiódł... Wiem, że można się tutaj wygadać Wam, ale ja nie z tym żalących...
Życzę Wam wszystkim powodzenia, dużo zieloności, a późnej zdrowych, spokojnych ciąż! Fajne z Was kobietki i zasługujecie na dzieciątka, więc trzymam za Was kciuki 🤰Magdalena 😀 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvelle28 wrote:A ja miałam dziś dziwna sytuację z temp zmiwrzylam wyjelam i yam 35.54 i miga czyli jakoś error myślę zmierze jeezcze raz a tam 36,61... I już sama nie wiem która dobra... Chyba ta 1 to raczej błąd pomiaru
-
nick nieaktualnyŁyżeczka proszku dziennie, dosypuje do wody z sokiem. Zatykam nos i szybko połykam. 😁
doomi03 lubi tę wiadomość
-
Kitko! Bardzo, bardzo mi przykro, że coś niedobrego się między Wami stało, mam nadzieję, że da się to naprawić jeszcze.
Mam nadzieję, że do nas wrócisz -pochwalić się II kreskami czy pozytywną betą. Ja cały czas będę za Ciebie trzymać kciuki. 😘
No i będę tęsknić za twoimi racjonalnymi, merytorycznymi postami, ale w pewnym sensie rozumiem, że chcesz się od tego odciąć.
Trzymam też kciuki za dobry wynik twojej kolposkopii. Powodzenia kochana!Kitka_87, Ignissa lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Gratuluję dwóch kreseczek dziewczyny 😘
Kitka_87, będzie mi Cię brakowało kochana ☹️ zrób tak, jak Tobie będzie dobrze, a jeśli postanowisz wrócić albo będziesz chciała pogadać to my Cię na pewno cieplutko przyjmiemy 😘 trzymaj się 😘 oby wszystko Ci się wyprostowalo i spełniły się Twoje pragnienia ✊🍀Kitka_87, Ignissa lubią tę wiadomość
-
Kiteczka nooo nieeee też będę za Tobą tęsknić tu, jakoś tak sie tu do Ciebie przywiazalam moja cyklowa "siostro" mam nadzieję że to co się dzieje między wami nie jest na tyle poważne i uda Wam się wszystko poukładać jakoś, życzę Ci jak najlepiej kochana 😘❤️💚💚 mam nadzieję ze jednak wszystko się ułoży i jeszcze wrócisz tu do nas 😘
Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKitka będzie nam Ciebie brakować ale rozumiem twoją decyzję czasami człowiek potrzebuje dytansu.
Mam nadzieję że między Tobą a Twoim mężem wszytko się poukłada i doczekasz się upragnionego maleństwa.
Pamiętaj że zawsze możesz liczyć na nas. Jakbyś potrzebowała rady, pomocy czy po prostu się wygadać to pamiętaj my tutaj czekamy i przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami.
Kiteczko powodzenia dużo zdrowia i szczęście kochana!Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:
Mój sypie łyżeczkę do kawy 😊
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Kiteczko trzymaj się. Pamiętaj że zawsze możesz na Nas liczyć. I Ty tak samo jak My zasługujesz na Maleństwo 😘😘😘
Kitka_87 lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualnyKitka_87 wrote:Annia gratuluję pięknej bety i życzę Ci spokojnej, zdrowej ciąży 💚🍀👶
Gratuluję II kresek Dziewczyny! 💚
Przykro mi z powodu Waszych @, mam nadzieję, że wkrótce się uda ✊
Kicuś, życzę, żeby się zazieleniło u Ciebie, masz cudny wykres 😘💚
Żegnam się z forum. Nie wiem jeszcze czy już na stałe, ale na ten moment na pewno. Nie wiem czy cokolwiek będzie jeszcze z naszych, a może raczej moich starań o 👶 tak w tym cyklu, tak w ogóle...
Mąż mnie bardzo, ale to bardzo wczoraj zawiódł... Wiem, że można się tutaj wygadać Wam, ale ja nie z tym żalących...
Życzę Wam wszystkim powodzenia, dużo zieloności, a późnej zdrowych, spokojnych ciąż! Fajne z Was kobietki i zasługujecie na dzieciątka, więc trzymam za Was kciuki 🤰 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wiek to tylko liczba moja mama urodziła 11 dziecko w wieku 44 lat 😁🙈
kkasia, motylek1909, in_co_gni_to lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Łyżeczka proszku dziennie, dosypuje do wody z sokiem. Zatykam nos i szybko połykam. 😁
Jezu jeśli ona smakuje tak jak pachnie to masakra xD.
Ja sobie właśnie wycisnelam sok z jednej pomaranczy, zmiksowalam z jednym bananem i macą i w takiej formie jest super, ani nie śmierdzi a i w smaku pycha bo macy w ogole nie czuć. Więc ja chyba będę sobie ją przemycać w takiej formie, bo nawet mój w ten sposob wypił bez słowa sprzeciwu, więc będę robiła nam taki koktajlik codziennie 😊 mniamEdyciak lubi tę wiadomość
-
Ja też po cc a sn było moim marzeniem ❤ ale przy 7cm dostałam krwotoku, więc musieli ciąć 😞 wgl z moim porodem były dobre jaja 😁
Pojechaliśmy do wybranego szpitala juz wody mi w domu odeszły, a nam mówią że nie ma miejsca... mało tego w żadnym szpitalu w Lublinie nie ma miejsca dzis 😂😂😂 podejrzewam, że przez ten stres tak akcja mi zwolniła zanim dojechaliśmy poza Lublin... podawali oxy... w końcu krwotok no i tak 😑 wierzę że następny uda się sn 😊💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 21:21
19.03.2020 -> Jest ❤
15.10.2020 -> usg 2520g
Maniaaa. wrote:Dziewczyny wiek to tylko liczba moja mama urodziła 11 dziecko w wieku 44 lat 😁🙈
Wooooooooow! Szacun!😮😮😮Maniaaa. lubi tę wiadomość
19.03.2020 -> Jest ❤
15.10.2020 -> usg 2520g
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:Kupiłam se termometr, zacznę z nim zabawę ile h ciągiem muszę spać, żeby temp była miarodajna?
Cztery godziny bez wstawania zawsze ta sama godziny plus minus 30minut to samo miejsce polecam pochwe i tyle. Miłej zabawymotylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkasia wrote:Wooooooooow! Szacun!😮😮😮