X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
Odpowiedz

Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)

Oceń ten wątek:
  • Ignissa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    Oj tak odkurzacz robot to zbawienie, my mamy jeszcze do niego nakładkę z mopem
    Ja chciałam tego bez mopa, bo zanim by przejechał po odkurzaniu to zebrałby sama sierść. Taki urok zwierzyńca w domu :D

Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 10:29

Ignissa, motylek1909, Koteczka82 lubią tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    Myśleliśmy o czyms takim, drogie takie cudo?
    No moja akurat ma pompę ciepła więc suszy powietrzem a nie para wodna i do najtańszych sprzętów nie należała, chyba 5300zl daliśmy, ale są też tańsze modele. Zużywają więcej wody ale też fajnie susza podobno. My akurat kupując sprzęt rozbilismy go na raty 0% więc dzięki temu mogliśmy sobie pozwolić na lepszy sprzęt i nie odczuć tak tego, że musimy go spłacać, bo raty są znośne :)

Ignissa lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    ja prscuje wszystko i to co pralam dzis bede prasowac jutro.
    Teraz mam wszystko poprasowane na bieżąco.
    W poniedzialek wstawie kolejne pranie i wyprasuje to z niedzieli.
    Wtorek przerwa bo mamy sporty a
    w srode jade z koksem i prasuje to pranie z poniedzialku plus wstawiam kolejne srodowe
    czwartek przerwa bo mamy sporty
    piatek mily wieczor bez tych pierdol
    sobota uprasuje pranie srodowe...

pon, sroda, sobota, nd prasowanie
    wt, czw sporty
    piatek alko-wyjscia z kolezankami/nasze wiczory z alko kolacją milą itp
    O i to jest plan którego potrzebuje :)

Nona lubi tę wiadomość

• Ounai Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    Też mam pralko-suszarke i to najlepszy sprzęt domowy, razem z odkurzaczem samojezdnym. Tyle, że z mojej wychodzą pogniecione, ale to pewnie dlatego, że za dużo ma raz ładuje 🙄
    Wkładaj mniej prania. Też to przechodziłam i okazało się właśnie ze za dużo wkładałam rzeczy. Też mam odkurzacz samojezdny, nie wiem jak zylam bez tych sprzętów kiedyś 😂

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    A ja 1,5 roku temu kupiłam pralkosuszarke, załadowuję wieczorem, ustawiam opóźnienie czasowe i opróżniam jak wracam z pracy. Od razu ciuchy na wieszaki i nie trzeba prasować (chyba że moje koszule do pracy). Polecam!
    O i to mnie przekonuje, to będzie moj kolejny zakup jak już pralka się zepsuje 😂

• Ignissa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    No moja akurat ma pompę ciepła więc suszy powietrzem a nie para wodna i do najtańszych sprzętów nie należała, chyba 5300zl daliśmy, ale są też tańsze modele. Zużywają więcej wody ale też fajnie susza podobno. My akurat kupując sprzęt rozbilismy go na raty 0% więc dzięki temu mogliśmy sobie pozwolić na lepszy sprzęt i nie odczuć tak tego, że musimy go spłacać, bo raty są znośne :)
    Nawet nie wiedziałam, że takie są... Mądry polak po szkodzie. Następną też taką kupię, to może ubrania będąnirk wygniecione. No do samego suszenia nie mam zastrzeżeń, oprócz tego, że trochę trwa

16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tonia wrote:
    Hejka, witam Dziewczyny! Ja testuję 26, jak nie przyjdzie okres i temperatura pozostanie wyżej. A jakie Wy macie nawyki? Testujecie jeszcze przed okresem, kiedy jest jeszcze szansa na ciążę, czy najpierw czekacie aż przyjdzie i w razie opóźnienia dopiero siusiacie na teścik?? :D
    Ja tam poszalalam i w 7 dpo już tescilam, także docierpliwych nie należę :) witamy i zapraszamy :)

dmg11, Tonia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    Ja zawsze planuje, że zatestuje dzieje po spodziewanej miesiączce, ale jeszcze mi się to nie udało ;)

Ale wam dziś zaspamowałam... Chyba czas kopnąć się w tyłek i iść spać, bo o 6 pobudka..m
    Ja 5:30, a tu się spać nie chce...

Nona, Ignissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai - kiedy idziesz na usg? :)

• Ounai Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    Nawet nie wiedziałam, że takie są... Mądry polak po szkodzie. Następną też taką kupię, to może ubrania będąnirk wygniecione. No do samego suszenia nie mam zastrzeżeń, oprócz tego, że trochę trwa
    Ja inżynierem jestem, zgoogliłam wszystkie parametry sprzętów które wylądowały u nas w domu, tygodniami wybierałam to co wstawimy do kuchni/łazienki i jak się dowiedziałam o tej to już nie było odwrotu. Ale to jedna jedyna taka, żaden inny producent nie robi z pompą ciepła

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny--kciuki za jutrzejsze tempki i testy! 💪

P. S. Myślicie, że ma sens mierzenie temp jak mam termometr z 1 miejscem po przecinku? Nie zwróciłam uwagi i kupiłam tylko taki... 🤔 I tak sobie myślę, czy to będzie miarodajne...

• Ounai Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:
    Ounai - kiedy idziesz na usg? :)
    Jakiegoś pecha mam z lekarzami. Z pakietu dodatkowego już mi ponad tydzień wizytę umawiają. Ostatecznie na NFZ mam 22.01 a prywatnie dopiero 27.01. Chyba jajko zniosę do tego czasu.

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Jakiegoś pecha mam z lekarzami. Z pakietu dodatkowego już mi ponad tydzień wizytę umawiają. Ostatecznie na NFZ mam 22.01 a prywatnie dopiero 27.01. Chyba jajko zniosę do tego czasu.
    O matulu! No nic, czekamy :) przynajmniej zobaczymy ślicznego bobasa 😍😍😍

Ounai lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 08:06

motylek1909 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:
    Dziewczyny--kciuki za jutrzejsze tempki i testy! 💪

P. S. Myślicie, że ma sens mierzenie temp jak mam termometr z 1 miejscem po przecinku? Nie zwróciłam uwagi i kupiłam tylko taki... 🤔 I tak sobie myślę, czy to będzie miarodajne...

Wiesz są dziewczyny które mierzą zwykłym termometrem bezrtęciowym. Te elektroniczne są szybsze

• Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 10:29

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka89 wrote:
    Wiesz są dziewczyny które mierzą zwykłym termometrem bezrtęciowym. Te elektroniczne są szybsze
    No mam elektroniczny właśnie, ale nie z 2 miejscami po przecinku, a z jednym. No nic, pomierze do końca tego cyklu i następny. Zobaczę z ciekawości jak to u mnie wygląda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkam w domu z ogrodem więc nie czuję potrzeby posiadania suszarki zwłaszcza w lecie gdzie mogę mieć pranie z ogrodu pachnące świeżym powietrzem ale jakbym miała mieszkanie to na pewno bym się nad tym zastanowiła

• Ignissa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2020, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Ja inżynierem jestem, zgoogliłam wszystkie parametry sprzętów które wylądowały u nas w domu, tygodniami wybierałam to co wstawimy do kuchni/łazienki i jak się dowiedziałam o tej to już nie było odwrotu. Ale to jedna jedyna taka, żaden inny producent nie robi z pompą ciepła
    To powiedz co to za producent, żebym wiedziała gdzie szukać :D

16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
‹‹ 196 197 198 199 200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ