Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Oj tak odkurzacz robot to zbawienie, my mamy jeszcze do niego nakładkę z mopemStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
kic83 wrote:Myśleliśmy o czyms takim, drogie takie cudo?
Ignissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:ja prscuje wszystko i to co pralam dzis bede prasowac jutro.
Teraz mam wszystko poprasowane na bieżąco.
W poniedzialek wstawie kolejne pranie i wyprasuje to z niedzieli.
Wtorek przerwa bo mamy sporty a
w srode jade z koksem i prasuje to pranie z poniedzialku plus wstawiam kolejne srodowe
czwartek przerwa bo mamy sporty
piatek mily wieczor bez tych pierdol
sobota uprasuje pranie srodowe...
pon, sroda, sobota, nd prasowanie
wt, czw sporty
piatek alko-wyjscia z kolezankami/nasze wiczory z alko kolacją milą itpNona lubi tę wiadomość
-
Ignissa wrote:Też mam pralko-suszarke i to najlepszy sprzęt domowy, razem z odkurzaczem samojezdnym. Tyle, że z mojej wychodzą pogniecione, ale to pewnie dlatego, że za dużo ma raz ładuje 🙄
-
nick nieaktualnyOunai wrote:A ja 1,5 roku temu kupiłam pralkosuszarke, załadowuję wieczorem, ustawiam opóźnienie czasowe i opróżniam jak wracam z pracy. Od razu ciuchy na wieszaki i nie trzeba prasować (chyba że moje koszule do pracy). Polecam!
-
Ounai wrote:No moja akurat ma pompę ciepła więc suszy powietrzem a nie para wodna i do najtańszych sprzętów nie należała, chyba 5300zl daliśmy, ale są też tańsze modele. Zużywają więcej wody ale też fajnie susza podobno. My akurat kupując sprzęt rozbilismy go na raty 0% więc dzięki temu mogliśmy sobie pozwolić na lepszy sprzęt i nie odczuć tak tego, że musimy go spłacać, bo raty są znośneStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualnyTonia wrote:Hejka, witam Dziewczyny! Ja testuję 26, jak nie przyjdzie okres i temperatura pozostanie wyżej. A jakie Wy macie nawyki? Testujecie jeszcze przed okresem, kiedy jest jeszcze szansa na ciążę, czy najpierw czekacie aż przyjdzie i w razie opóźnienia dopiero siusiacie na teścik??
dmg11, Tonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIgnissa wrote:Ja zawsze planuje, że zatestuje dzieje po spodziewanej miesiączce, ale jeszcze mi się to nie udało
Ale wam dziś zaspamowałam... Chyba czas kopnąć się w tyłek i iść spać, bo o 6 pobudka..mNona, Ignissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ignissa wrote:Nawet nie wiedziałam, że takie są... Mądry polak po szkodzie. Następną też taką kupię, to może ubrania będąnirk wygniecione. No do samego suszenia nie mam zastrzeżeń, oprócz tego, że trochę trwa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Jakiegoś pecha mam z lekarzami. Z pakietu dodatkowego już mi ponad tydzień wizytę umawiają. Ostatecznie na NFZ mam 22.01 a prywatnie dopiero 27.01. Chyba jajko zniosę do tego czasu.
Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:Dziewczyny--kciuki za jutrzejsze tempki i testy! 💪
P. S. Myślicie, że ma sens mierzenie temp jak mam termometr z 1 miejscem po przecinku? Nie zwróciłam uwagi i kupiłam tylko taki... 🤔 I tak sobie myślę, czy to będzie miarodajne...
Wiesz są dziewczyny które mierzą zwykłym termometrem bezrtęciowym. Te elektroniczne są szybsze -
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Wiesz są dziewczyny które mierzą zwykłym termometrem bezrtęciowym. Te elektroniczne są szybsze
-
nick nieaktualnyMieszkam w domu z ogrodem więc nie czuję potrzeby posiadania suszarki zwłaszcza w lecie gdzie mogę mieć pranie z ogrodu pachnące świeżym powietrzem ale jakbym miała mieszkanie to na pewno bym się nad tym zastanowiła
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Ja inżynierem jestem, zgoogliłam wszystkie parametry sprzętów które wylądowały u nas w domu, tygodniami wybierałam to co wstawimy do kuchni/łazienki i jak się dowiedziałam o tej to już nie było odwrotu. Ale to jedna jedyna taka, żaden inny producent nie robi z pompą ciepłaStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361