Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:A biorąc pod uwagę 6 pralek tygodniowo, 6 zmywarek US codzienna kąpiel lub prysznic 5 osób... No cóż, zbankrutuje na wodzie i smieciach😂
U nas woda baaardzo droga, cena jak z kosmosu serio dlatego mam trochę obsesję jak nie mam bardzo naglącej potrzeby że muszę mieć coś na już pranie robię dopiero jak pralka jest załadowana po brzegi ale to i tak trzy prania na tydzień białe kolorowe i dziecko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:ja prscuje wszystko i to co pralam dzis bede prasowac jutro.
Teraz mam wszystko poprasowane na bieżąco.
W poniedzialek wstawie kolejne pranie i wyprasuje to z niedzieli.
Wtorek przerwa bo mamy sporty a
w srode jade z koksem i prasuje to pranie z poniedzialku plus wstawiam kolejne srodowe
czwartek przerwa bo mamy sporty
piatek mily wieczor bez tych pierdol
sobota uprasuje pranie srodowe...
pon, sroda, sobota, nd prasowanie
wt, czw sporty
piatek alko-wyjscia z kolezankami/nasze wiczory z alko kolacją milą itp
U mnie w domu nigdy się nie praktykowało czegoś takiego, wiem, że niektórzy tak robią, ale ja nie widzę w tym żadnej logiki... Bo ja prasuję ubrania tuż przed założeniem. -
Nona wrote:Motylku ja też tylko wieczorne. Ciężko z rana jak rano to budzi Cię starsze dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 23:02
Nona, motylek1909, Nynka lubią tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Edyciak wrote:Może głupie pytanie... Skoro prasujesz pranie, potem składasz je do szafy, to gdy zakładasz na siebie potem nie widać kantów od składania?
U mnie w domu nigdy się nie praktykowało czegoś takiego, wiem, że niektórzy tak robią, ale ja nie widzę w tym żadnej logiki... Bo ja prasuję ubrania tuż przed założeniem.
Ja nienawidze prania, bo mam male mieszkanie i przez cala zime sie musze obtykac z suszeniem....
Powinnam miec pralkosuszarke, ale bez sensu wymieniac niezepsutą pralkę 🙈Ignissa, Nona lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️PCO 🙋🏻♂️MSOME 0%
02.2021 krótki protokół
02.2021 IMSI z FertileChip
😢Hiperstymulacja, 0 blastek
😥04.2021 IMSI z mrożonymi oocytami z FertileChip, 0 blastek , ET 3dniowców 💔
❤️ Naturals
Beta-hcg 11dpo 24,8; 14 dpo 167,8; 16dpo 392,8; 19dpo 1325,5; 28dpo 27917,5
[/url] -
Nona wrote:ja prscuje wszystko i to co pralam dzis bede prasowac jutro.
Teraz mam wszystko poprasowane na bieżąco.
W poniedzialek wstawie kolejne pranie i wyprasuje to z niedzieli.
Wtorek przerwa bo mamy sporty a
w srode jade z koksem i prasuje to pranie z poniedzialku plus wstawiam kolejne srodowe
czwartek przerwa bo mamy sporty
piatek mily wieczor bez tych pierdol
sobota uprasuje pranie srodowe...
pon, sroda, sobota, nd prasowanie
wt, czw sporty
piatek alko-wyjscia z kolezankami/nasze wiczory z alko kolacją milą itp
My tylko w niedzielę prasujemy rzeczy na cały tydzień do pracy, zostawiamy uprasowane na wieszakach w szafie i czekają na nas
Jakiś czas temu mieliśmy Panią do sprzątania i prasowania ale odeszlaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 22:50
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
motylek1909 wrote:A ja wkładam do szaf tonę prania... Pierdziele, Wy też tak macie? U mnie pralka i zmywarka chodzą codziennie... Ja wiem, że na jest 5 osób w domu, ale że my aż tyle prania robimy? 🤔
motylek1909 lubi tę wiadomość
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
A ja 1,5 roku temu kupiłam pralkosuszarke, załadowuję wieczorem, ustawiam opóźnienie czasowe i opróżniam jak wracam z pracy. Od razu ciuchy na wieszaki i nie trzeba prasować (chyba że moje koszule do pracy). Polecam!
Ignissa, kkasia lubią tę wiadomość
-
Ignissa wrote:U mnie teraz też poranki raczej nie wchodzą w grę z tego względu. Córka też jest z wieczornego. Ja wychodzę z założenia,cze jak lavsor idąc, to się uda, czy będzie z rana, czy z wieczora, czy polezysz z nasieniem, czy pójdziesz siku itp. Tyle razy próbowałam powtarzać "patenty" że szczęśliwych cykli swoich i innych, że już w to nie wierzę i nie zaklinam rzeczywistości
O tuż to! U jednych zaskoczy dany "patent" u innych nie.
W punkt Ignissa.
Ignissa lubi tę wiadomość
[/url]
Ounai wrote:A ja 1,5 roku temu kupiłam pralkosuszarke, załadowuję wieczorem, ustawiam opóźnienie czasowe i opróżniam jak wracam z pracy. Od razu ciuchy na wieszaki i nie trzeba prasować (chyba że moje koszule do pracy). Polecam!
Myśleliśmy o czyms takim, drogie takie cudo?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Nynka wrote:Na bieżąco nie dalabym rady😁
Ja sobie mówię przy każdym prasowaniu, że będę robić to od razu po praniu...moje postanowienie ma efekt taki ze zapomniałam o 2 bluzkach nowych😂Nynka lubi tę wiadomość
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
motylek1909 wrote:Najgorzej, że teraz liczą opłatę za śmieci od wody... W ogóle tego nie rozumiem. Jeszcze u nas w bloku, odgórnie powiedziane, że niesegregowane, to nam podwyższył opłatę za śmieci o 200%. Kumacie to? Czynsz idzie w kosmos 😂
motylek1909 lubi tę wiadomość
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Hejka, witam Dziewczyny! Ja testuję 26, jak nie przyjdzie okres i temperatura pozostanie wyżej. A jakie Wy macie nawyki? Testujecie jeszcze przed okresem, kiedy jest jeszcze szansa na ciążę, czy najpierw czekacie aż przyjdzie i w razie opóźnienia dopiero siusiacie na teścik??
-
Ounai wrote:A ja 1,5 roku temu kupiłam pralkosuszarke, załadowuję wieczorem, ustawiam opóźnienie czasowe i opróżniam jak wracam z pracy. Od razu ciuchy na wieszaki i nie trzeba prasować (chyba że moje koszule do pracy). Polecam!
Ounai lubi tę wiadomość
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ignissa wrote:Też mam pralko-suszarke i to najlepszy sprzęt domowy, razem z odkurzaczem samojezdnym. Tyle, że z mojej wychodzą pogniecione, ale to pewnie dlatego, że za dużo ma raz ładuje 🙄
Oj tak odkurzacz robot to zbawienie, my mamy jeszcze do niego nakładkę z mopemIgnissa, motylek1909 lubią tę wiadomość
[/url]
Tonia wrote:Hejka, witam Dziewczyny! Ja testuję 26, jak nie przyjdzie okres i temperatura pozostanie wyżej. A jakie Wy macie nawyki? Testujecie jeszcze przed okresem, kiedy jest jeszcze szansa na ciążę, czy najpierw czekacie aż przyjdzie i w razie opóźnienia dopiero siusiacie na teścik??
Ale wam dziś zaspamowałam... Chyba czas kopnąć się w tyłek i iść spać, bo o 6 pobudka..mStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualny