Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:A ja wkładam do szaf tonę prania... Pierdziele, Wy też tak macie? U mnie pralka i zmywarka chodzą codziennie... Ja wiem, że na jest 5 osób w domu, ale że my aż tyle prania robimy? 🤔
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Justyna, jak tam?
Evelle przeżyłas wyjazd ?Nona, motylek1909, Ignissa lubią tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Ja też ciągle piore z 3-4 x w tygodniu I prasuje ze 3 x w tygodniu...ech.
U nas to samo
A wiecie co jest najgorsze, że co szukam miski na pranie to się okazuje że stoi jeszcze ze złożonym wcześniej praniem i że znów trzeba poroznosić je do szaf ,żeby wyjąć to mokre z pralki, i tak w kółkoNona lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
sandiklove wrote:I to jest ten moment kiedy opuszczam forum bezpowrotnie.
Nie chce aby ktoś mi słodził i pisał złudne rzeczy, bo sama troszke przeszłam, i wiem jakie są realia. Ale nie pozwolę na to aby ktoś podcinał drugiej osobie skrzydła i spychał w dół... wiedz lub nie ze dużo zależy od tego co jest w głowie . Ja mam dobre nastawienie i wierze ze prędzej czy później się uda, bo udało się już dwa razy...
ja jestem osoba która bierze wiele rzeczy do siebie i wiele razy wyszłam z dołu sama , ale to nie było łatwe.
Pisze do Was w jednej sprawie a wy piszecie mi o in vitro? Czy jesteście lekarzem? A może minęliście się z powołaniem?
Nona pisze mi o parametrach nasienia?
Wybacz znam ludzi którzy maja świetne wyniki i wiele lat starań za sobą. Znam tez takich których nasienie jest bliskie zeru a mimo to maja potomstwo
Dziekuje za „rady”
Piszesz ze chcesz żeby nikt Ci nie slodzil i nie pisał zludnych rzeczy - to robimy. Na tym wątku stopujemy się w odpowiednich momentach. Osobiście wolę zostać zastosowana niż karmić się zludna nadzieja, że coś się wydarzyło.
I nie - nie jesteśmy lekarzami, ale każda z nam ma jakis bagaż doświadczeń za sobą i żyjemy w XXI wieku kiedy dostep do wiedzy medycznej jest nieograniczony. Faktem jest że bhcg poniżej 5 nie jest ciąża. Faktem jest że nie liczy się przyrostu bety poniżej 5.
Każda z nas wie że chcesz mieć nadzieję, że to ciąża. Każda z nas na Twoim miejscu byłaby zaniepokojona, część miałaby nadzieję i każda wiedziałaby że coś się zadziało.
Skąd moja wypowiedź o iui? Przelec tak jak ja wszytklie możliwe wątki o inseminacji, sprawdź statystyki. My też chcemy mieć dzieci, po to tu jesteśmy i jesteśmy tu po to żeby wyciągać wnioski i bazować na doświadczeniach dziewczyn z forum. Dziwnie się czuję że świadomościa że opuszczasz forum bo cześć z nas postanowiła nie owinąć w bawełnę. Ale to Twoja decyzja.
Trzymam kciuki za 2 kreski na teście i zdrowa, donoszona, naturalna ciaze.Nona, Mamba91 lubią tę wiadomość
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Nona wrote:Ile ma malolata? Twój dla niej to jak wujek przecież, luz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 22:02
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Ja porę raz w tygodniu nasze rzeczy to 3 pralki i pranie Adasia też raz w tygodniu. Wiadomo czasem coś piore bo mam taki kaprys i potrzebę. Jest nas 4.
-
nick nieaktualnyNynka wrote:U nas 3, a ja od piatku zrobilam 5 pran i kosze nadal pełne, a nie chce patrzeć nawet ile prasowania😳😳
-
nick nieaktualnykic83 wrote:U nas to samo
A wiecie co jest najgorsze, że co szukam miski na pranie to się okazuje że stoi jeszcze ze złożonym wcześniej praniem i że znów trzeba poroznosić je do szaf ,żeby wyjąć to mokre z pralki, i tak w kółkokic83 lubi tę wiadomość
-
Evelle28 wrote:14 lat. Ja wiem ze wujek. Ale wiesz żadna siostrzenica nie zachowuje się tak jak ona. No rok temu jak byliśmy to wzięła jego rękę i polozyla Sobie na nodze i kazała mu ją smyrac. Albo tulila się do niego i patrzyła na mnie takim wzrokiem że szok. Mój sam mówił że ona od najmłodszych lat tak do niego ze tulenia buziaki itp. Trochę to było dziwne. Mój ma 30 lat a ona 14 więc dziwne to jak dla mnie... Rozumiem tak jak jego cbrzesniavzka która ma 5 lat że lepi się buzkuje itp małe dziewczynki tak mają a nie nastolatkiMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyEvelle28 wrote:14 lat. Ja wiem ze wujek. Ale wiesz żadna siostrzenica nie zachowuje się tak jak ona. No rok temu jak byliśmy to wzięła jego rękę i polozyla Sobie na nodze i kazała mu ją smyrac. Albo tulila się do niego i patrzyła na mnie takim wzrokiem że szok. Mój sam mówił że ona od najmłodszych lat tak do niego ze tulenia buziaki itp. Trochę to było dziwne. Mój ma 30 lat a ona 14 więc dziwne to jak dla mnie... Rozumiem tak jak jego cbrzesniavzka która ma 5 lat że lepi się buzkuje itp małe dziewczynki tak mają a nie nastolatki
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:Czyli u mnie po prostu przeginaja dzieciaki, bo to głównie ich rzeczy pierzemy. Odliczajac mała, bo ona to je cokolwiek i zaraz brudna. Ale reszta? Muszę z nimi zrobić porządek 😂
Ja na początku szalałam u mlodego przebierałam nawet kilka razy dziennie bo po kazdym jedzeniu brudny teraz
1. To nie kupa, albo nic śmierdzącego
2. Nie wychodzimy z domu ani nikt nas nie odwiedza
Niech chodzi brudny bo bym tylko prała i prasowała
Gorszy jest mój mąż on nie umie składać i odkładać na miejsce ubrań koszulkę założy na pół godziny rzuci w kąt i koszulka już nadaje się tylko do prania u cała moja praca na marne
Nynka, motylek1909, Nona, Ignissa, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:No u mnie jeszcze ze 2 pralki na pewno do zrobienia, 2 się susza. Ale pasuje codziennie ubrania na jutro do ubrania. Tak to bym nigdy z sypialni nie wyszła :p
Ja sobie mówię przy każdym prasowaniu, że będę robić to od razu po praniu...moje postanowienie ma efekt taki ze zapomniałam o 2 bluzkach nowych😂
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNynka wrote:Biedronka to ja jak Twój mąż😳 mój mówi że mam conajmniej 3 szafy dodatkowe w domu, np krzeslo, sofa😳 nie ogarniam tego
Ja dbam o to żebym sama sobie nie dokładał obowiązków. Poskładam ładnie i odłoże zasze to kilka minut mniej przy desce -
u nas też pralnia na cały etat, jest nas dwójka, a czasem dochodzi do 4-5 pran w tygodniu. a to majciochy więc 60stopni, a tu swetry czyli tryb wełna, a to ulubione fatałaszki czyli na "delikatne" , a tu białe coby nie zafarbowac na majtkowy róż itp itd🙆
motylek1909, Biedronka89, Nynka lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny