Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylek, kochana, pamiętaj, że w ostateczności liczy się Twoje szczęście ❤️ I z tą myślą im powiedz co i jak, jak będą narzekać, krytykować, to to samo im powiedz.
Twoje życie, Twoje szczęście!
Ja mam też słabe relacje z rodzicami i zawsze sobie powtarzam, że przez to będę później cudowna mama. Ty już jesteś dla Twojej gromadki ❤️ To jest teraz Twoja najważniejsza cześć życia i najbliższa rodzina - Ty, P. i Wasze dzieciaczki!motylek1909 lubi tę wiadomość
27 lat
Starania o pierwsze dziecko -
Motylek, tak jak pisałam wcześniej. Mój miał chory związek z rodzicami. Planowali za niego wszystko. Studia , spoko , ale niech idzie na takie jakie oni chcą, no i najlepiej żeby to była tylko alternatywa na dodatkowy zarobek bo przecież on musi robić u nich i pod ich dyktando. Całe życie to jedne wielkie kłutnie, ucieczki z domu, albo wyzwanie się na takim poziomie że jak to kiedyś uslyszałam to się za głowę złapałam, że tak może ze sobą "rozmawiać" rodzina. Mąż ma też młodszego brata. Przekręt jakich mało. A rodzice go wielbią i wysławiają. Mąż zawsze był tym gorszym chociaż tak nie jest. Zrozumiał , poczuł swoją wartość i częściowo się odciął. Przestał wiecznie przepraszać i czuć się winny za całe zło. Zaczął grać w ich grę, grać tak jak gra jego brat. Jednym uchem wpuszcza przytakuje i wypuszcza a później wymyśla wytłumaczenia, dlaczego coś nie udało mu się zrobić (tego co chcieli) tak jak robi to za każdym razem jego ojciec. Wszędzie szuka winy ,że coś nie wyszło tylko nigdy nie w sobie(tak postepuje mój teść). Mąż zaczął robić dobra minę do złej gry , przyjeżdża od świata (mieszkaja od nas zut beretem), przejazdem i zawsze przy okazji załatwia to co ma załatwić. Jak zaczynają się te złe rozmowy to my się zawijamy bo zamkn nam sklep , chleba już nie dostaniemy i takie tam. Zawsze przytakujemy ,że wrócimy do rozmowy i że weźmiemy ich rady pod uwagę. Dziękujemy i wychodzimy. Oni nie tracą na zdrowiu bo nie denerwują się i my tak samo. Wiecie jak wyglądał nasz ślub? Chcieliśmy wszystkich zaprosić niby na rodzinne spotkanie zapoznawcze, taka miała być wersja . Mąż Jak rodzicie zaczęli się wymigiwać (są antyspołeczni, zamknięci tyko na najbliższą rodzinę, poklucrni z całym światem, toksyczni) to powiedział im wprost. Mam ślub na 17 tu i tu , jak nie przyjedziecie to trudno, świat się nie zawali. Przyjechali spóźnienie o 30 min. Urzędniczka była na tyle dobra ,że poczekała. Bo nikt po nas ślubu nie brał. Wszyscy byli przed czasem nawet brat męża przyjechał swoim transportem bo wkurzył się na nich ,że nigdy nie mogą zebrać się na czas. Niby postawili na swoim, ale w oczach wszystkich byli na straconej pozycji.
Wiecie jak było z wojskiem mojego ? Cyrk jakich mało. Mąż chciał iść na zawodowego, kręciło go to. Co na to teść? Teść przeszedł najgorszą falę w wojsku i ma po tym uraz psychiczny, płakał i błagał męża na kolanach by nie szedł do wojska. Groził. Chciał mu załatwić lewe papiery , podparte tym że mąż za dziecka miał drgawki od gorączki a oni wkręcili mu epilepsję. Zniszczyli mu karierę, nie poszedł na zawodowego. Zniszczyli mu studia, nie skończył tego co chciał. Ciągle próbują mu ustawiać życie. Ale mąż już jest silniejszy i umie sobie z tym radzićmotylek1909 lubi tę wiadomość
-
Tysia150 wrote:Ja też tylko lechtaczkowy. Chciałabym z wytryskiem, ale nie wiem jak 🙈
A jak można z kobiecym wytryskiem??
Mnie smyranie piersi w ogóle nie jara, zresztą tak samo jak lizanie cipki, za długo, za nudno, myślę kiedy we mnie wejdzieNona, Anet.kaa lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Tysia150 wrote:Ja też tylko lechtaczkowy. Chciałabym z wytryskiem, ale nie wiem jak 🙈
Miałam wytrysk z byłym 🤫 cholernik znał się na rzeczy. Przed zabawą kazał mi podłożyć ręcznik pod pupę i tak działał paluszkami że oszalałam, ale jak on to robił to do tej pory się zastanawiam. Mega uczuciezakochanaaw lubi tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
Angie1985 wrote:Mi w ogóle ciężko jest dojść i często mi się nie udaje ale to pewnie od tego że rozwleczona jestem po dwóch porodach. Po trzecim (jeśli Bóg da) bejbiczku chce sobie zrobić ten zabieg laserowy obkurczający mięśnie.
Mi też strasznie ciężko zwykle dojść i czasami muszę się tak skupić, że mój się ze mnie śmieje, że jestem nekrofilem bo nawet jego oddech mnie wyrywa z rytmu, nie wspominając o dotyku więc czasami każde mu się nie ruszać, nie oddychać za głośno i robię swoje 🤣Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
Ja mam często z wytryskiem, chociaż często tryskam ale nie czuję przy tym np. że to orgazm, po prostu leci... Hmm jakby to ująć co mogłoby pomóc żebyś miała to haha
Np. możecie spróbować tak, że Ty normalnie leżysz na plecach, a facet robi sercedczny i środkowy palec w pusie i jedzie haha szybko i mocno i najlepiej jakby uciskał podbrzusze delikatnie może wtedy się udać 🤣 haha kurde ale zem napisała 🤣
Ja teraz normalnie przy stosunku tryskam, zwykle jak jestem na nim ale to on się rusza ;pStarania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
03.11 - hematolog
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
Chwilę mnie nie było a tu znowu Seks Porady
jak tak czytam, to co jedna to inna
ja tam lubię lizanko i to bardzo, a jak jeszcze podczas lizanka mój włoży ze dwa palce i zaczyna nimi ruszać jak ja zaczynam dochodzić to turbo orgazm gwarantowany
za to za ciula nie dojdę podczas bzykanka, tylko lizanko
a mój kończy tylko jak ja jestem na górze, od tyłu czy ja na dole też lipaKoteczka82, Anet.kaa, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Probujecie różnych pozycji. Jak klasyczna pozycja: Ty na dole, facet na górze, spróbuj całkiem wyprostować nogi lub przyciągnąć nogi do brzucha. Poproś swojego, żeby wpychal się jednym tempem, rytmicznie. Ja lubię głęboko i na początku powoli. Znajdź taka pozycję żeby czubek penisa rytmicznie uderzał w szyjke macicy, ona jest bardzo wrazliwa. Jak poczujesz, że napływa krew do narządów, poproś o zwiększenia tempa. Ważna jest rytmicznosc i znalezienia pozycji w której penis uderza w szyjke i masuje punkt G. Wszystko zależy też od wielkości penisa. Jeśli nie jest zbyt długi i gruby najlepsze są pozycję, w których nogi są blisko siebie a pupa mocno wypieta żeby mógł wejść jak najgłębiej, nogi razem bo większą szansa na symulacje punktu G. Bardzo ważna tez jest psychika. Nie myśleć o tym, że brudna jest podloga czy "o Boże trzeba juz zrobić pranie bo zaraz nie będę miec czystych majtek " tylko skupić się na doznaniach .
Kolejną ważną rzeczą jest oddech. Wdech nosem, wydech ustami. Rytmiczne oddychanie to polowa sukcesu. Szukamy też czegoś co nas podnieca i przyspieszy puls i oddech.
Ćwiczyć mięśnie kegla!!! Im mocniejsze tym większa szansa na orgazm pochwowy. Podczas seksu gdy penis wysuwa się zaciskamy mięśnie pochwy i glebokie na czubku penisa. Wymaga to zgrania partnerow i cierpliwości ale przynosi efekty. Na początku może być mało poświęcające ale uwierz że z czasem zrozumiesz że było warto.
Podsumowując:
1. Znalezienie pozycji stymulujacej szyjke macicy i punkt G
2. Rytmiczny oddech
3. Wzmocnienie mięsni kegla/glebokich
Powodzenia!
luthienn, Lalia, Tysia150, Julik lubią tę wiadomość
IVF 2021/2022
1. 20.11.2021 punkcja. Pobrano 23 komórki. Zapłodniło się 19. W piątej dobie zostało 7 zarodków.
2. Mamy cztery zdrowe śnieżynki (pgt-a) ❄️❄️❄️❄️
3. CD138 39/10 😢 Po leczeniu levoxa i metronizadol 9/10. Test Era: przesunięte okno implantacyjne.
4. 02.04.2022 transfer mrożaczka 😍 beta 0
5. 04.07 2022 transfer beta 0 (accofil, metryped, intralipid, neoparin)
6. 30.08.2022 beta 0 (ten sam zestaw co wyżej)
7. 29.11.2022 (immunoglobiny, accofil, intralipid, neoparin)
6 dpt: 25.87 mlU
8 dpt: 74.84 mlU
10 dpt: 158.3 mlU
13 dpt: 546.4 mlU
15 dpt: 1315 mlU
11.02.23 prenatalne: zdrowy syn 💙
-
Kristin1990 wrote:Probujecie różnych pozycji. Jak klasyczna pozycja: Ty na dole, facet na górze, spróbuj całkiem wyprostować nogi lub przyciągnąć nogi do brzucha. Poproś swojego, żeby wpychal się jednym tempem, rytmicznie. Ja lubię głęboko i na początku powoli. Znajdź taka pozycję żeby czubek penisa rytmicznie uderzał w szyjke macicy, ona jest bardzo wrazliwa. Jak poczujesz, że napływa krew do narządów, poproś o zwiększenia tempa. Ważna jest rytmicznosc i znalezienia pozycji w której penis uderza w szyjke i masuje punkt G. Wszystko zależy też od wielkości penisa. Jeśli nie jest zbyt długi i gruby najlepsze są pozycję, w których nogi są blisko siebie a pupa mocno wypieta żeby mógł wejść jak najgłębiej, nogi razem bo większą szansa na symulacje punktu G. Bardzo ważna tez jest psychika. Nie myśleć o tym, że brudna jest podloga czy "o Boże trzeba juz zrobić pranie bo zaraz nie będę miec czystych majtek " tylko skupić się na doznaniach .
Kolejną ważną rzeczą jest oddech. Wdech nosem, wydech ustami. Rytmiczne oddychanie to polowa sukcesu. Szukamy też czegoś co nas podnieca i przyspieszy puls i oddech.
Ćwiczyć mięśnie kegla!!! Im mocniejsze tym większa szansa na orgazm pochwowy. Podczas seksu gdy penis wysuwa się zaciskamy mięśnie pochwy i glebokie na czubku penisa. Wymaga to zgrania partnerow i cierpliwości ale przynosi efekty. Na początku może być mało poświęcające ale uwierz że z czasem zrozumiesz że było warto.
Podsumowując:
2. Rytmiczny oddech
Powodzenia!
Tak zapytam 🤣 jesteś seksuologiem czy coś? Bo Ty to tak ładnie i fachowo wszystko opisujesz, że jestem aż pod wrażeniem! 😁Lalia, Kristin1990 lubią tę wiadomość
Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
03.11 - hematolog
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
Kristin1990 wrote:Probujecie różnych pozycji. Jak klasyczna pozycja: Ty na dole, facet na górze, spróbuj całkiem wyprostować nogi lub przyciągnąć nogi do brzucha. Poproś swojego, żeby wpychal się jednym tempem, rytmicznie. Ja lubię głęboko i na początku powoli. Znajdź taka pozycję żeby czubek penisa rytmicznie uderzał w szyjke macicy, ona jest bardzo wrazliwa. Jak poczujesz, że napływa krew do narządów, poproś o zwiększenia tempa. Ważna jest rytmicznosc i znalezienia pozycji w której penis uderza w szyjke i masuje punkt G. Wszystko zależy też od wielkości penisa. Jeśli nie jest zbyt długi i gruby najlepsze są pozycję, w których nogi są blisko siebie a pupa mocno wypieta żeby mógł wejść jak najgłębiej, nogi razem bo większą szansa na symulacje punktu G. Bardzo ważna tez jest psychika. Nie myśleć o tym, że brudna jest podloga czy "o Boże trzeba juz zrobić pranie bo zaraz nie będę miec czystych majtek " tylko skupić się na doznaniach .
Podsumowując:
2. Rytmiczny oddech
Powodzenia!
Kristin, nasza SEX MASTERKOKristin1990 lubi tę wiadomość
-
dmg11 wrote:Motylek, kochana, pamiętaj, że w ostateczności liczy się Twoje szczęście ❤️ I z tą myślą im powiedz co i jak, jak będą narzekać, krytykować, to to samo im powiedz.
Twoje życie, Twoje szczęście!
Ja mam też słabe relacje z rodzicami i zawsze sobie powtarzam, że przez to będę później cudowna mama. Ty już jesteś dla Twojej gromadki ❤️ To jest teraz Twoja najważniejsza cześć życia i najbliższa rodzina - Ty, P. i Wasze dzieciaczki!
Kochana, sorki że tak na inny temat :*
zerknęłam na Twój wykres i WOW!
Przy tak wysokiej temperaturze zaczęłaś plamić?
a rozkręciło Ci się to plamienie w okres?
Robiłaś może test ciążowy??
Przepraszam, że tak dopytuje, aż mi głupio, ale rzadko widuje, żeby najpierw przyszedł okres a potem tempka spadała, a u Ciebie jest solidnie wysoka! -
Lalia wrote:
ja tam lubię lizanko i to bardzo, a jak jeszcze podczas lizanka mój włoży ze dwa palce i zaczyna nimi ruszać jak ja zaczynam dochodzić to turbo orgazm gwarantowany
za to za ciula nie dojdę podczas bzykanka, tylko lizanko
a mój kończy tylko jak ja jestem na górze, od tyłu czy ja na dole też lipa
Ja nigdy nie doszłam przy minetce :o ogólnie ja nie umiem nawet przeżywać tego bo zaraz zaczynają mi się trząść uda i odpycham mu głowę... Nie wiem czemu raz aż na mnie nakrzyczał, że go to boli 😅
Mnie jara palcówka ale mój jest za delikatny... Nie umie zrobić takiej ostrzejszej palcowy... A jak mówię mu jak ma zrobić to chwila moment i mówi, że go ręką boli... W kwietniu ma urodziny chyba mu kupię karnet na siłownię 😅
Lalia, Koteczka82, ladySiSi lubią tę wiadomość
Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
03.11 - hematolog
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
zakochanaaw wrote:Ja nigdy nie doszłam przy minetce :o ogólnie ja nie umiem nawet przeżywać tego bo zaraz zaczynają mi się trząść uda i odpycham mu głowę... Nie wiem czemu raz aż na mnie nakrzyczał, że go to boli 😅
Mnie jara palcówka ale mój jest za delikatny... Nie umie zrobić takiej ostrzejszej palcowy... A jak mówię mu jak ma zrobić to chwila moment i mówi, że go ręką boli... W kwietniu ma urodziny chyba mu kupię karnet na siłownię 😅
Trzęsienie ud to dobry początek! a odpychasz mu głowę, bo może Ci robi za mocno.. ja czasami mojemu wciskam twarz w moją pipkę, żeby robił mocniej
ale jak dojdę i on chce mi zaserwować drugi orgazm, to musi to robić TURBO TURBO delikatnie, ledwo mnie smyrać żeby to było przyjemne a nie niekomfortowe, no i obowiązkowo mokry język albo dużo śliny, bo na sucho to nie ma opcji -
zakochanaaw wrote:Ja mam często z wytryskiem, chociaż często tryskam ale nie czuję przy tym np. że to orgazm, po prostu leci... Hmm jakby to ująć co mogłoby pomóc żebyś miała to haha
Np. możecie spróbować tak, że Ty normalnie leżysz na plecach, a facet robi sercedczny i środkowy palec w pusie i jedzie haha szybko i mocno i najlepiej jakby uciskał podbrzusze delikatnie może wtedy się udać 🤣 haha kurde ale zem napisała 🤣
Ja teraz normalnie przy stosunku tryskam, zwykle jak jestem na nim ale to on się rusza ;pMutacja genu m1ap u męża
Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
15.10 3 komórki zapłodnione
19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
04.2024 inseminacja nasieniem dawcy -
zakochanaaw wrote:Tak zapytam 🤣 jesteś seksuologiem czy coś? Bo Ty to tak ładnie i fachowo wszystko opisujesz, że jestem aż pod wrażeniem! 😁
Nie. Nauczycielką wychowania przedszkolnego i edukacji wczesnoszkolnej (stąd umiejętność opisywania), ktora kocha seks :p chyba minęłam się z powołaniem :pLalia, Tysia150, Koteczka82, Nona, motylek1909, Anet.kaa, luthienn, zakochanaaw, Julik lubią tę wiadomość
IVF 2021/2022
1. 20.11.2021 punkcja. Pobrano 23 komórki. Zapłodniło się 19. W piątej dobie zostało 7 zarodków.
3. CD138 39/10 😢 Po leczeniu levoxa i metronizadol 9/10. Test Era: przesunięte okno implantacyjne.
-
Podsumowując:
2. Rytmiczny oddech
Powodzenia!
Działamy jutro kupię wino żeby rozluźnić mięśnie kegla hahahahaKristin1990 lubi tę wiadomość
Mutacja genu m1ap u męża
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
zakochanaaw wrote:Ja nigdy nie doszłam przy minetce :o ogólnie ja nie umiem nawet przeżywać tego bo zaraz zaczynają mi się trząść uda i odpycham mu głowę... Nie wiem czemu raz aż na mnie nakrzyczał, że go to boli 😅
Ale mam dni, że np zacznie lizać i już wiem że nie dojdę, bo gila za bardzo 🙈Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
Mutacja genu m1ap u męża
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
Tysia150 wrote:Pięknie to napisałaś
Działamy jutro kupię wino żeby rozluźnić mięśnie kegla hahahaha
Tysia, mięśnie Kegla to właśnie trzeba zaciskać! Tak jakbyś napinała pipkę
Ale byłyby jaja jakbym podeszła na siłowni do trenera personalnego i zapytała: "Przepraszam, na której maszynie można ćwiczyć mięśnie pochwy?" Hahahahkic83, Evelle28, Tysia150, Nynka lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kristin, nasza SEX MASTERKO
Moj mówi, że jestem sekoholiczka 😂😂😂
Ona ma super sprzęt ale umiejętności miał zerowe jak się poznaliśmy. Musiałam go wszystkiego nauczyć od 0. Gdyby nie moja wiedza w życiu nie miałabym z nim orgazmuLalia, Anet.kaa, Julik lubią tę wiadomość
IVF 2021/2022
-
Kristin1990 wrote:Moj mówi, że jestem sekoholiczka 😂😂😂
Ona ma super sprzęt ale umiejętności miał zerowe jak się poznaliśmy. Musiałam go wszystkiego nauczyć od 0. Gdyby nie moja wiedza w życiu nie miałabym z nim orgazmu
My też się razem docieraliśmy, to jest super sprawa jak w związku temat seksu nie jest tabu i można bez skrępowania mówić o swoich potrzebach i odczuciachKoteczka82 lubi tę wiadomość