Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:My jesteśmy damami, Noncia szuka kapci aby pasowały pod zatyczkę ❤️
Nona
Patrz idealne
https://lovet.pl/klapki/7297-klapki-z-krysztalkami-biale-diamond.html
Jak nic będą pasować pod diament w pupie
A mówią że nie wszystko złoto co się świeci 🙈😂Anet.kaa, Nona, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Super z tym urlopem Kic! U nas najlepiej jak owu kolo weekendu wypada albo na wakacjach...ale kurde dopiero mco bylismy 10 dniw Hiszpanii...
A jakby teraz nie wyszło to kiedy następne płodne? Może taki przedłużony weekend jak my, jak nie czwartek-piatek , to poniedziałek i wtorek?
PomyślcieCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Nona wrote:hahaha
z innej beczki, widziałyście film Boże Ciało? albo serial Wataha?
Co innego oglądacie jeszcze?
2x nie
Ja obecnie Homeland na netflixie
Wcześniej Wiedźmin, Gra o TronNona lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Anet.kaa wrote:A tak z innej beczki? Dziewczyny które przyjmują Euthyrox, naczytałam się już sporo o sposobie przyjmowania aby najlepiej się wchłaniał. Jakie są Wasze sposoby? Na czczo to na pewno, popite jedynie łykiem wody? Minimum pół godziny przed posiłkiem? Czytałam, że lepiej odczekać nawet godzinę. Jak to z nim jest ?
Ja robiłam tak, że po godzinie kawę i jedzenie, ale po dwóch miesiącach mi zaczęło wzrastać do wyniku z przed tabletek i wtedy na insta u mamyginekolog było o tym, że nowe wytyczne są takie, że tabletka popijana wodą (mała ilość), później przez 1h nie można jeść, przez 2 godziny nie powinno się pić kawy. Po zastosowaniu się do tego po 3 tygodniach spadek z 3,8 na 0,57
Co do supli, to mój endo powiedział, by brać je po obiedzie/przed kolacją, bo wchodzą w reakcje z euthoryxem, np. kwas foliowy, wszystko z żelazem czy biotyna, więc w końcu całość biorę po pracy/wieczorem.
Czuję się o wiele lepiej, nie mam tych zjazdów jak wcześniej
Zulugula lubi tę wiadomość
27 lat
Starania o pierwsze dziecko -
Anet.kaa wrote:A tak z innej beczki? Dziewczyny które przyjmują Euthyrox, naczytałam się już sporo o sposobie przyjmowania aby najlepiej się wchłaniał. Jakie są Wasze sposoby? Na czczo to na pewno, popite jedynie łykiem wody? Minimum pół godziny przed posiłkiem? Czytałam, że lepiej odczekać nawet godzinę. Jak to z nim jest ?
te pol godz to min. teraz sie mówi o godzinie. ja lykam o 7 jak wstaje, popijam tak z pol szklanki wody, tak slyszalam. jem dopiero w pracy po 8 wiec akurat mija ta godzina.
Nona nie wiem czy można z innymy lekami brać, moga tez zaburzac wchłanianie. dopytaj, doczytaj. wydaje mi się że jak jeść nie wolno to i leków też nie bardzo albo zależy jakieNona lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Nona wrote:oj tam pszczolko, co ja mam powiedziec? sex 2 razy w tym cyklu byl. Nic na sile...ech
Chmurko, super. Co zrobilas ze sie udalo?
Szczerze mówiąc właśnie nic... Brałam ten dong quai żeby przyspieszyć/ wywołać owulacje tylko i wiesiołek na śluz. No i wiadomo witaminy ciążowe - prenatalne classic.
Ale przyznam że jestem zaskoczona... A mąż nie wierzy;PNona, Klaudia9212, Koteczka82, Pszczolka36l lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Boże Ciało ekstra, to samo Dwóch Papieży z ostatnio oglądanych. Wczoraj zaczęliśmy oglądać Historie Małżeńską nominowaną do Oscara - tez dobre. Z seriali to ostatnio ja oglądam Crown a z mężem True Detective. Nie jestem kinomaniakiem, wszystko mnie szybko nudzi ale te powyższe są naprawdę dobre.
Crown i True Detective superCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Anet.kaa wrote:Boże Ciało ekstra, to samo Dwóch Papieży z ostatnio oglądanych. Wczoraj zaczęliśmy oglądać Historie Małżeńską nominowaną do Oscara - tez dobre. Z seriali to ostatnio ja oglądam Crown a z mężem True Detective. Nie jestem kinomaniakiem, wszystko mnie szybko nudzi ale te powyższe są naprawdę dobre.
Dwóch papieży super. Polecam też narodziny gwiazdy, ale to na hbo.
Z seriali polecam na netflix "Jak nas wiedzą" mega irytujący lektor (jak do filmu przyrodniczego) więc polecam napisy ;p
"Sex education" tez na netflix. Dzisiaj zresztą jest premiera 2 sezonu, can't wait to come back home 😃😃
Polecam dom z papieru (netflix) ale to trzeba lubic hiszpańskie produkcje.
Masters of sex na hbo
Anet.kaa, Lalia, Nona lubią tę wiadomość
IVF 2021/2022
1. 20.11.2021 punkcja. Pobrano 23 komórki. Zapłodniło się 19. W piątej dobie zostało 7 zarodków.
2. Mamy cztery zdrowe śnieżynki (pgt-a) ❄️❄️❄️❄️
3. CD138 39/10 😢 Po leczeniu levoxa i metronizadol 9/10. Test Era: przesunięte okno implantacyjne.
4. 02.04.2022 transfer mrożaczka 😍 beta 0
5. 04.07 2022 transfer beta 0 (accofil, metryped, intralipid, neoparin)
6. 30.08.2022 beta 0 (ten sam zestaw co wyżej)
7. 29.11.2022 (immunoglobiny, accofil, intralipid, neoparin)
6 dpt: 25.87 mlU
8 dpt: 74.84 mlU
10 dpt: 158.3 mlU
13 dpt: 546.4 mlU
15 dpt: 1315 mlU
11.02.23 prenatalne: zdrowy syn 💙
-
Nona wrote:hahaha
z innej beczki, widziałyście film Boże Ciało? albo serial Wataha?
Co innego oglądacie jeszcze?
Watachy oglądaliśmy 2 sezony, 3 w planach jak najbardziej.
Jak masz netflix to polecam homeland, the dark, black listNona, Lalia lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Chmurka, gratulacje
Nona, moze te dwa razy wystarczyły
Inna, kciuki za kolejny cykl
KKasia była tu taka, która pisała że ma dziecko po seksie bez finiszu
Pszczółka zaciskaj poślady i jedziesz
Motylku kolejny cykl nasz, głowa do góry
Jadę spóźniona do pracy
Ps narobiłyscie mi wczoraj ochoty na bzykanko
Kic no faktycznie kojarzę 😄😄😄 A tak wgl w tej mojej pierwszej ciąży z pustym jajem wyobraźcie sobie ze 14dc mialam owulacje a sex był 9dc 😅 i jak sobie pomyślę że jak ten biedny, umordowany plemnik dal radę przetrwać 5 dni i jeszcze spełnić swoja misję to musiał być koks😂 ale wydaje mi się że to mogl byc powód tego ze to nie przetrwało 😉 a córa jest z 2 dni przed owu z 1cs. To było miłe zaskoczenie po takiej stracie 😊
Nona lubi tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualny
-
Łyk wody i min pół godziny przed posiłkiem 😉Nona lubi tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualny