Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ladySiSi wrote:Kłot, też mi się w głowie kreci i jest mi słabo rano. Dobrze, że nie masz żadnych plamień Dzisiaj na śniadanie chciałam zjeść jajko na twardo z majonezem to parę razy mnie zemdliło. Pisałaś wcześniej o bólach piersi, nadal je masz? Ja swoje czułam wczoraj dość mocno jednak dziś tak jakby mniej i mnie to martwi. Masz jednolity ból przez cały dzień czy różnie to bywa z tymi (.)(.)?
Chmurka, mam to samo. Dopóki lekarz nie potwierdzi i nie zobaczę kropeczki to będę jak na bombie. Poczekam na wynik bety z dzisiaj i wtedy umówię się na 29.01.
Też nie możecie w nocy spać? Ja się budzę o 5:00 już wyspana
No ja właśnie też planowałam na koniec stycznia się umówić. Też chciałam 29.01 bo to akurat urodziny męża; P
. Ktory to będzie u Ciebie tydzień? Kiedy miałaś dzień spodziewanej miesiaczki? -
Ulaa wrote:Ja miałam wrażenie, że mnie lewa pierś boli jak wstałam, a właściwie sutek 😂
To na tyle z objawów póki co 😄
Ula, Nynka mnie wczoraj zaczęły boleć piersi, dzisiaj nie miałam sił na treningu a teraz kłuje mnie prawy jajnik, toż to przecież ciąża jak nic, hahahaha 😂😂😂Nynka, Ulaa lubią tę wiadomość
-
ladySiSi wrote:Kłot, też mi się w głowie kreci i jest mi słabo rano. Dobrze, że nie masz żadnych plamień Dzisiaj na śniadanie chciałam zjeść jajko na twardo z majonezem to parę razy mnie zemdliło. Pisałaś wcześniej o bólach piersi, nadal je masz? Ja swoje czułam wczoraj dość mocno jednak dziś tak jakby mniej i mnie to martwi. Masz jednolity ból przez cały dzień czy różnie to bywa z tymi (.)(.)?
Chmurka, mam to samo. Dopóki lekarz nie potwierdzi i nie zobaczę kropeczki to będę jak na bombie. Poczekam na wynik bety z dzisiaj i wtedy umówię się na 29.01.
Też nie możecie w nocy spać? Ja się budzę o 5:00 już wyspanaladySiSi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angie1985 wrote:Mam nadzieje że część popłynęła do celu. 😆😆😆
Nona, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:A czy napisujac się na zwykłą wizytę zrobią mi to USG? Czy jakiś specjalnie muszę się zapisywać? Nie widzę w aplikacji opcji zapisu na USG ginekologiczne.
Ja w Tu zdrowie biore 2 kody na infolinii. Dzwonie i mowie poprosze 2 kody na wizyte i na usg ginekologiczne transwaginalne. Nie tlumacze sie, mowie ze ginekolog kazal przyjsc. Potem odczekam i znow dzwonie po kolejne, na innej rozmowie o trzecie usg. -
Nona wrote:bo mam wtedy termin @. Ja mam tak krótką fazę lutealną. 11 dni.
aa ok, też taką miałam przed 1 ciążą, a nawet 9-10 dni flNona lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kłot wrote:Dziś jak będę miała wynik i zadzwonię do mojej gin to sami mi ustala termin tak aby już było serduszko. Mój małż trochę panikuje że takie usg jest niebezpieczne na tak wczesnym etapie i że powinnam dopiero ok 11 tyg zrobić ale ja bym tyle nie wytrzymała, wydaje mi się że w 6tyg można już robić żeby było słychać serce
Ale usg jest całkowicie bezpieczne przecież 😊
https://mamaginekolog.pl/czy-usg-jest-bezpieczne-w-ciazy
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Nona, zakochanaaw, motylek1909, Lalia, kkasia lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Ula, Nynka mnie wczoraj zaczęły boleć piersi, dzisiaj nie miałam sił na treningu a teraz kłuje mnie prawy jajnik, toż to przecież ciąża jak nic, hahahaha 😂😂😂
No jajnik lewy to i ja czuję od 3 dni prawie 😂
Ból brzucha taki rozpychająco-ciągnący 🙈Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chmurka wrote:No ja właśnie też planowałam na koniec stycznia się umówić. Też chciałam 29.01 bo to akurat urodziny męża; P
. Ktory to będzie u Ciebie tydzień? Kiedy miałaś dzień spodziewanej miesiaczki?
Ale fajny prezent dla męża będzie Mój ma urodziny 8.02 i też dostanie prezent bo jeszcze nic nie wie. Mam nadzieję, że wytrzymam do tego czasu żeby mu nie powiedzieć.
29.01 będę w 5 tygodniu, ale ja mam problemy z tarczycą i sercem także wolę iść jak najszybciej a u Ciebie jak wypada?
PS. Datę miesiączki miałam na 18/19.01Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 11:10
Nona, Chmurka lubią tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualny
-
ladySiSi wrote:Ale fajny prezent dla męża będzie Mój ma urodziny 8.02 i też dostanie prezent bo jeszcze nic nie wie. Mam nadzieję, że wytrzymam do tego czasu żeby mu nie powiedzieć.
29.01 będę w 5 tygodniu, ale ja mam problemy z tarczycą i sercem także wolę iść jak najszybciej a u Ciebie jak wypada?
PS. Datę miesiączki miałam na 18/19.01 -
Nona wrote:DO BABCI ZAMAWIASZ? HAHA
ja do pracy lub paczkomatu.
ja do pracy biorę, a co tam, nie chce mi się potem łazić nigdzieNona lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność