Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Ja się jeszcze nie znam aż tak, ale z takim progesteronem naturalnym nie ma szans chyba na utrzymanie ciąży, w związku z tym jest duże prawdopodobieństwo że to wina jego niskiego poziomu. Jeśli się myśle to proszę o poprawę.
Niedomoga lutealna może być przyczyną problemów z utrzymaniem ciąży (i samym zagniezdzaniem) ale może być tez tak, że poronienie nastąpiło z zupełnie innego powodu, a w konsekwencji spadł progesteron. Żeby tę zagadkę rozwikłać - trzeba zbadać proga 7 dpo i np. 10 dpo, żeby ustalic czy za szybko nie spada.ladySiSi, Morwa lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Właśnie średnio mam ochote robić, sporo czytałam o nim, ewentualnie mogłoby wykryć PCOS. Tylko mój gin mi je zalecił i teraz trochę głupio mi iść do niego bez tego wyniku. Już pomyślałam ze powiem ewentualnie, że badanie zrobione i czekam na wynik który niestety się nie pojawił w dniu wizyty.
Ja robię wszystkie badania jakie mi zaleci doktorek, wolę wszystko wiedzieć od razu inaczej ciekawość by mnie zjadła01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
Podczytuje Was i podczytuje ale mało się ostatnio udzielam. Dziś powtórzyła po raz kolejny bete. I zrobiłam też progesteron jednak bo uznałam że przed wizytą u gina chce mieć. Tylko moje laboratorium jest kijowe i wyniki proga będę miała dopiero najwcześniej w środę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 11:27
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:Ciążowe objawy part 2.
Lekko ćmi mnie podbrzusze i w lewej pachwinie ciągnie 🤣
Cycki leciuteńko pobolewają, ale tak naprawdę jak je ponaciskam, a jak nie dotykam to takie mrowienie czuję. Te dziewczyny, które karmiły piersią będą widziały, takie uczucie napływającego mleka 😄 i drożdżówka dzisiaj wjechała na śniadanie o! -
nick nieaktualnydmg111 wrote:A ja znowu jestem fanką szybkich numerków, serio, nie mam w ogóle potrzeby na długi i namiętny seks. Nie ma to jak ochota - szybka akcja - euforia, i od ochoty do spełnienia maks 10-15 min. Chociaż jak dla mnie i 5 min byłoby ok hahah
dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:hmm a moze by tak w maju Kreta, w lipcu drogie loty.
I Motylku mozemy sobie pozwolic na zagraniczne wyjazdy bo kombinujemy, szukamy tanich lotow itp
Plus nie wydajemy na inne rzeczy, ja np praktycznie nie kupuje zabawek dla dziecka, dziadkowie coś przyniosą, masę książek ma plus z biblioteki nowosci ale zabawek, mega prezentów nie kupuje. Inwestujemy w przeżycia. ))) mamy państwowe przedszkole, nie pijemy butelkowanej wody tylko z kranu, oszczędzamy -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 21:01
Nona lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My byliśmy w okolicy Heraklionu, ale dużo jeździliśmy. Bardzo polecam wąwóz Samaria, jeśli ktoś lubi długie wycieczki. Wyspa Spinalonga ciekawa sprawa (tam zsylali ludzi chorych na trąd), Agios Nikolaos. Oczywiście polecam Knossos i muzeum archeologiczne jak kogoś takie rzeczy interesuja.
Hmmm myślałam że w maju jeszcze za chłodno na kąpiele w Grecji. Ale jak piszecie że plazing to pomyśle, na długim weekendzie majowym mamy rocznicę ślubu, może się wybierzemy 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 11:49
Nona lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 21:01
Nona lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
U mnie dzisiaj drugi dzień pozytywu. Dzisiaj na tym allegrowym mega pozytyw. Kreska testowa ciemniejsza niż kontrolna 😂
Mąż dzisiaj został w domu i tym sposobem mamy już weekend 😂 Rano przed zrobieniem testu mąż mi mówi "Nie miałaś jeszcze owulacji bo nie zgrzytałaś z bólu zębami w nocy" 😂 on i te jego teorie 😂Nona, motylek1909, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Miałam takie samo uczucie, pisałam dziewczynom w poprzednim cyklu. Jakby mi mleko napływało i niestety:( trzymam kciukasy
Dlatego ja się śmieje z tych moich objawów ☺️
A serio już nie pamiętam jak to było w poprzednich ciążach 😐 -
Morwa wrote:U mnie dzisiaj drugi dzień pozytywu. Dzisiaj na tym allegrowym mega pozytyw. Kreska testowa ciemniejsza niż kontrolna 😂
Mąż dzisiaj został w domu i tym sposobem mamy już weekend 😂 Rano przed zrobieniem testu mąż mi mówi "Nie miałaś jeszcze owulacji bo nie zgrzytałaś z bólu zębami w nocy" 😂 on i te jego teorie 😂
no to do boju!
ja na swojego czekam, bo dziś jednak pracuje, ale jutro jest ze mną w domu
ps to z tych Clearblue może dwa dni pod rząd wyjść uśmiechnięta buźka?
kiedy na nie sikasz, z rana, zgodnie z instrukcją że przed testem nie wolno sikać 4 h?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny