Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarti29 wrote:Mnie znowu 2-3 dni nie bylo A tu tyle stron do przeczytania. Pewnie nie dam rady nadrobić.
U mnie chyba dzisiaj lub jutro owu. Pobolewalo mnie rano w lewym jajniku, od wczoraj sluz plodny i dzisiaj rano temperatura już trochę wyższa.
Mam zalecane zbadanie progesteronu między 20-25dc. Myślicie, że jak zrobię 23dc to będzie ok? Bo wcześniej będę mieć problem żeby zdążyć do laboratoriumMarti29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa byłam z synkiem jak miał 1,5 roku w Bułgarii. Nie miałam Córy. Ogólnie spoko, dlatego ja mówię, że z 1 dzieckiem to jestem królowa życia a tak z całą 3, to masakra 🤦♀️ to żaden urlop. Mają wrodzone ADHD, dra się ciągle, popychaja, biegają gdzie popadnie... No jakoś ich w samolocie nie widzę 😂
Nona, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:no to do boju!
ja na swojego czekam, bo dziś jednak pracuje, ale jutro jest ze mną w domu
ps to z tych Clearblue może dwa dni pod rząd wyjść uśmiechnięta buźka?
kiedy na nie sikasz, z rana, zgodnie z instrukcją że przed testem nie wolno sikać 4 h?
Testy allegro :
Wczoraj intensywność kresek taka sama
Dzisiaj kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej
Testy clearblue:
Wczoraj kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej (w eleltronicznym czytniku uśmiechnięta buźka)
Dzisiaj obie kreski tego samego koloru (w elektronicznym czytniku uśmiechnięta buźka)
-
Motyle ja chętnie bym chciała drugie nawet kosztem siedzenia w domu kilku lat bez podróży. Ale jak.widac nie wychodzi.
Nona mój też żłobkowy od kiedy skończył roczek. A choruje jak chorował.Nona, motylek1909 lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualnyMy byliśmy w północnej części krety, mnie nie powalilo. Chania czy Retymno, Balos piękne. Ale drugi raz nie ruszylabym tam. I nie polecam malych wsi, my bylismy w scalecie i wieczorami tylko hotel albo dojazd gdzieś bo nawet oswietlenia nie bylo na ulicach a bardziej szczerych polach pelnych widoków kryzysu krety...
Laila moje przeczucia są marne, aleee jestem 6 dni przed hipotetyczna małpa i nie mam zadnych objawów a juz dawno powinnam miec, nie zrobilam sie 2x grubsza, nie wysypalo mnie jakos specjalnie, plecy nie bolą. A cyce czuje...może jakis znak a może bede miec jak mama na zmiane brzuch z cyckami....Nona, motylek1909 lubią tę wiadomość
-
Nynka wrote:My byliśmy w północnej części krety, mnie nie powalilo. Chania czy Retymno, Balos piękne. Ale drugi raz nie ruszylabym tam. I nie polecam malych wsi, my bylismy w scalecie i wieczorami tylko hotel albo dojazd gdzieś bo nawet oswietlenia nie bylo na ulicach a bardziej szczerych polach pelnych widoków kryzysu krety...
Laila moje przeczucia są marne, aleee jestem 6 dni przed hipotetyczna małpa i nie mam zadnych objawów a juz dawno powinnam miec, nie zrobilam sie 2x grubsza, nie wysypalo mnie jakos specjalnie, plecy nie bolą. A cyce czuje...może jakis znak a może bede miec jak mama na zmiane brzuch z cyckami....
Mnie tak cycki bolą, że chodzę w staniku sportowym 😂😂 ale jestem cały dzień w domu to kto mi zabroni 😁 jajniki mnie tak od czasu do czasu zakłuja, raz jeden raz drugi a poza tym nic nie czuję nadzwyczajnego 🤷♀️Nona lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ja mam długi wyrzut lh. Pierwszego dnia zawsze testy wyglądają tak jak wczoraj. Dwie kreski takiej samej intensywności, na drugie dzień kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej i dopiero na kolejny dzień negatyw. Te testy z clearblue robię z rana , zgodnie z instrukcją a te z allegro robię rano i wieczorem. Ich intensywnością nie zmienia się od pory dnia. Identycznie wygladają te z rana i wieczora robione tego samego dnia. Ja to jestem fanatyk i nawet porównuję kreski z patyka od clearblue 😂 . W nich było odwrotnie niż w tych z allegro.
Testy allegro :
Wczoraj intensywność kresek taka sama
Dzisiaj kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej
Testy clearblue:
Wczoraj kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej (w eleltronicznym czytniku uśmiechnięta buźka)
Dzisiaj obie kreski tego samego koloru (w elektronicznym czytniku uśmiechnięta buźka)
dziękuję!
ja w tym cyklu sikam tylko na Clearblue
- wczoraj pustke kółko, i kreska po wyjęciu w ogóle prawie niewidoczna
- dziś uśmiechnięta bluzka i obydwie kreski intensywne
już przebieram nogami czekając na mężaNona, motylek1909, Morwa, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Mnie tak cycki bolą, że chodzę w staniku sportowym 😂😂 ale jestem cały dzień w domu to kto mi zabroni 😁 jajniki mnie tak od czasu do czasu zakłuja, raz jeden raz drugi a poza tym nic nie czuję nadzwyczajnego 🤷♀️
Ja jestem nastawiona na @ sroda/czwartek. Jakoś nie wierze, że się udało. A jak sie nie udalo, to luty, marzec zostawiam same sobie, nie bede nic liczyc pilnować, bo mnie to meczy takie ciagle myslenie a juz a teraz a teraz, a brzuch boli mnie centymetr dalej niż zawsze😳
Serio szacun, za te wasze mierzenia, obserwacje, badania, monity...
Na pewno jestem w innej sytuacji niż nie które z Was i to ma wpływ...
-
Nona wrote:Evelle, zamówiłam kuriera po odbiór próbek JUTRO, czyli jutro w pracy w toalecie pobiorę te próbki na to badanie z testdna. A Ty?
Nona lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Motylku, z kazdej pensji odkladaj np 500zl na wakacje, mąż tez, uzbiera sie chociaz na loty i hotel.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Czemu w innej sytuacji, że masz już dziecko tak?
Jakc hcesz to odpusc, ja sie czulam fatalnie jak 1 czy 2 cykle odpuscilam, zero kontroli.
Bo mam dziecko, bo tak na prawde staramy się może 3 cykle? Reszta sexy nie wypadaly w ogóle w pobliżu owu, przez kilka miesiecy wrecz celowo omijalismy owu. I jak na razie jako takich problemów nie mam jak nie które dziewczyny tu. Wiadomo zawsze może teraz mi coś wyjść.
Ja nigdy az tak skrupulatnie cyklow nie sledzilam, zadne testy, monity temperatury...moze dlatego nie czuje potrzeby kontrolowania cykluNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Max do końca czerwca. Potem chcę się przygotować na przyjście dzidzi.
Dziewczyny, słabo mi. Na fiolecie jedna dziewczyna doradza drugiej żeby schudła. W ciąży... Pierwszy raz słyszę, żeby dla ciężarnej dieta redukcyjna była czymś dobrym....
Zawsze sie tarfi jakaś MUNDRA MENTOR-DOKTOR która zlote rady bierze z pudelka chyba....masakra
O Nona zmotywuj do oszczedzania....ja jestem bardzo oszczędna, wrecz hobbistycznie lubie zbierac dolary 😁 ale mój mąż dramat, on 50 zl nie umie odłożyć. Musial w pracy założyć sobie taki fundusz zeby odkładać, jak przestaje kontrolowac nasze oszczędności to obe znikaja, nie wiadomo gdzie....
Mamy oddzielne konta, gdybyśmy mieli wspolne to na bank wiecej byśmy mieli odlozyli