Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A co do uczucia przeziębienia to w poprzednich, nieudanych cyklach nie miałam tak, a w tym od wczoraj katar jakiś, podwyższona temp (ale to normalne akurat) i takie ogólne "nie chce mi się".. Ale może to zwykle przeziębienie i tyle
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:o kurde Ulaa nie mam pytan
Mam duże potrzeby 😄 ale ja nie potrzebuje żeby seks trwał godzinę, dla mnie 15 min i jest ok 😉 owszem lubię czasami dłużej, ale zwykle wtedy któryś z maluchów się budzi i atmosferę szlag trafia 🤣dmg111, Nona lubią tę wiadomość
-
Mi się raczej chce, ale mój ma ciężki tydzień w pracy więc na razie nic, ale może dziś 🤔
U mnie dzisiaj 12 dpo, jeszcze nie byłam sikac po nocy to mogłabym siknac na tego no name z biedry 😂😂😂 -
U mnie zależy, czasami lubię rypanko, a czasem długie kochanko 😂
dmg111, motylek1909, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeny.. Jak to natura wymyśliła, żeby tak te kobiety na takie czekanie narażać 😂
Ostatnio mój starszy syn zapytał skąd są dzieci. Więc mieliśmy rozmowę, bez bocianów itp. I np on myślał, że jak zajdę w ciążę to następnego dnia już będzie baby z nami..w szoku był jak powiedziałam, że zanim się urodzi to 9 długich miesięcy musi minąć.
I ja się pytam, dlaczego nie może być tak jak w wyobraźni mojego dziecka 😄Lalia, ladySiSi, Nona, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulaa wrote:A co do uczucia przeziębienia to w poprzednich, nieudanych cyklach nie miałam tak, a w tym od wczoraj katar jakiś, podwyższona temp (ale to normalne akurat) i takie ogólne "nie chce mi się".. Ale może to zwykle przeziębienie i tyle
a ktory to dzien po owu?
bo ja w ciazy na 2-3dni przed spodziewana @ mialam takie uczucie choroby 😛
katar, bolaca glowa i rozpalenie.. ale trwało to tylko 2dni max 3💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:a ktory to dzien po owu?
bo ja w ciazy na 2-3dni przed spodziewana @ mialam takie uczucie choroby 😛
katar, bolaca glowa i rozpalenie.. ale trwało to tylko 2dni max 3
7 dni po owulacji. Ale już wiem, że jeśli będę miała okres to będzie on wcześniej niż 2 lutego, bo owulacja była wcześniej o 3 dni -
nick nieaktualny