Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Mi nic nie pomagało też próbowałam wszystkich metod. 😉
Mi też skończyłam na czopkach, które hamowaly wymioty ale nie mdłości.
Ale wiecie jak ja doszłam do etapu tylko mdłości to byłam najszczesliwsza na swiecie. Troche mam stresa że w kolejnej ciąży będzie podobnie...
Dziewczyny helpunku. Nic mnie nie boli, nie piecze, nie swedzi, ale mam takie uczucie jak przy zapaleniu pecherza, takie ciągle parcie, od rana tak mam pozniej mija. Myślicie że to jednak jakies delikatne zapalenie? -
Tonia wrote:Teraz nie mierzę, bo mam małe dziecko, które po parę razy mnie budzi w nocy i od rana ma różne swoje potrzeby, więc trochę brak mi motywacji. Ale w pierwszej ciąży mierzyłam i uważam, że to genialny wskaźnik! Owulacja - skok temperatury, spadek temperatury - okres następnego dnia. Niezawodne.
A! I nigdy nie przejmowałam się godziną pomiarów, a też wstawałam o różnych porach.
A i tak wykresy zawsze były czytelne i jednoznacznie wskazywały owulację, okres lub ciążę
Jedyne co to nie wychodziłam z łóżka. Tylko budziłam się i od razu termometr w dziurkę
Tonia w jakim wieku masz maluszka?😊
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Anet.kaa, Nona, Agafiga, Nynka, dmg111, Lalia, ladySiSi, zakochanaaw, Koteczka82, kkasia, boo123, Morwa, Ola_45, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 21:00
Nona lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
Nona wrote:idealnie kic, dzis bzyknij a jutro monit? a gdzie chora córka? bajke wlaczasz czy co?
W domu ze mną, ale jutro ją pośle do przedszkola😁
a dziś jak piszesz, bajkę jej włączę
Tak, dziś bzyk, jutro monit i bzyk,i w sobotę bzyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 09:00
dmg111, Nona, Lalia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja widzę, że dużo naszych dziewczyn ma w tym cyklu owulację 😍 Super! Nic tylko działać 😄💪kic83 lubi tę wiadomość
-
boo123 wrote:Ooo Kanary moje marzenie. Chociaż boje się tak długiego lotu jak dla mnie 😂
My byliśmy na Krecie kilka lat temu, było super. Dokładnie niedaleko Heraklionu. Lecieliśmy z Alfa Star, organizacja na wysokim poziomie. Kilka tygodniu po naszym powrocie biuro upadło 😂😂😂 co za fart
Oo my też byliśmy niedaleko Heraklionu, Stalis. Wyjazd typowo wypoczynkowy, chociaż przyszłe wakacje planujemy spędzić bardziej aktywnie, więcej pozwiedzać, mniej wylegiwać się przy plaży i basenie Dla mojego Grecja jest za gorącakic83 lubi tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualny
-
Ciążowe objawy part 2.
Lekko ćmi mnie podbrzusze i w lewej pachwinie ciągnie 🤣
Cycki leciuteńko pobolewają, ale tak naprawdę jak je ponaciskam, a jak nie dotykam to takie mrowienie czuję. Te dziewczyny, które karmiły piersią będą widziały, takie uczucie napływającego mleka 😄 i drożdżówka dzisiaj wjechała na śniadanie o!Nona, Kristin1990, kkasia, Nynka, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
Kic, to się zapowiada bzykajacy urlop 😁
Nona, Nynka macie jakieś dolegliwości?
Jak przeczucia przed testowaniem? -
Ulaa wrote:Ciążowe objawy part 2.
Lekko ćmi mnie podbrzusze i w lewej pachwinie ciągnie 🤣
Cycki leciuteńko pobolewają, ale tak naprawdę jak je ponaciskam, a jak nie dotykam to takie mrowienie czuję. Te dziewczyny, które karmiły piersią będą widziały, takie uczucie napływającego mleka 😄 i drożdżówka dzisiaj wjechała na śniadanie o!
Ula, to mnie cycki bolą podczas chodzenia i jak dotykam to tak najbardziej od strony pachy 🤔 a brzuch tak nie wiem czy boli czy nie boli tylko jakby mi ktoś jeździł po nim 🤷♀️ -
Nona wrote:to spróbujcie Grecje w maju, jets bosko, lipiec-siepien faktycznie gorąco. Ja polecam Korfu.
Dokładnie, my zawsze jeździmy w maju do Grecji zawsze trafialiśmy na upały, wieczorem sweterek trzeba było zakładać bo na wyspach w maju jeszcze wieje, ale w ciągu dnia smażing-plażing-drinkingNona, Lalia lubią tę wiadomość
[/url]
Lalia wrote:Ula, to mnie cycki bolą podczas chodzenia i jak dotykam to tak najbardziej od strony pachy 🤔 a brzuch tak nie wiem czy boli czy nie boli tylko jakby mi ktoś jeździł po nim 🤷♀️
Mnie bolą tak bardziej w okolicach sutków, ale też od zewnętrznej..
Kurcze, ale mam ochotę test zrobić, tylko to dopiero 7dpo i tak nie zobaczę tego co bym chciała -
Julik wrote:Wybieram się do gina w nowym cyklu, chciałabym porobić badania, może jeszcze przed wizytą. Czy udało wam się dostać jakies skierowania od rodzinnego?
Jasne, mój rodzinny dał mi cały pakiet badań, które mógł mi wypisać na NFZ musisz dobrze zagadaćJulik lubi tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualny