Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak mnie natchnęła Rumunia.. Może by tak w tamte rejony. Szlakiem wampira 👹
Po obejrzeniu Draculi 😂 btw polecam mega ten serialWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 20:56
Lalia lubi tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Kochane moje, a co powiecie o tych produktach w trakcie starań, bo mam je w domu i z chęcią bym wykorzystała, ale się cykam...
https://www.tummytox.pl/pl-tt-single/carni-fit-new
https://www.tummytox.pl/pl-tt-single/tummy-tox-fat-burner-drink-intense-x15-sach
https://www.tummytox.pl/pl-tt-bundles/tea-pack -
Ooo Kanary moje marzenie. Chociaż boje się tak długiego lotu jak dla mnie 😂
My byliśmy na Krecie kilka lat temu, było super. Dokładnie niedaleko Heraklionu. Lecieliśmy z Alfa Star, organizacja na wysokim poziomie. Kilka tygodniu po naszym powrocie biuro upadło 😂😂😂 co za fart2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Lalia wrote:Anetka, my byliśmy na Korfu z Itaki 😉 fajnie było, bo to była podróż poślubna 😂
Ounai, dzięki wielkie za wsparcie ✊🍀 a jak Ty się czujesz? Z tego co wyczytałam to zdarzają Ci się rzyganka 😐
U mnie to jakoś tak dziwnie. Rano zero mdłości, a ledwo skończyłam kawę to ją zwróciłam. Potem coś tam mnie mdliło, obiadu zjadłam pół, a wieczorem apetyt wrócił. Całą sobotę mdłości takie, że z łóżka nie mogłam wstać, a poniedziałek w miarę ok. Dalej jak wracam z pracy to padam, ale teraz już przynajmniej mam siły np załadować pranie. Więc są postępy. Dziś byłam u gin na NFZ. Dzidzia ma 1,73cm, wg USG 8w1d, czyli dokładnie tak jak wg moich przypuszczeń o dniu Owu. TP: 1.09.motylek1909, Ola_45, Koteczka82, Lalia, Morwa, Wik89, kic83, dmg111, Inaa89, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOunai wrote:My byliśmy na Kos, idealne miejsce dla tych co lubią spokój.
U mnie to jakoś tak dziwnie. Rano zero mdłości, a ledwo skończyłam kawę to ją zwróciłam. Potem coś tam mnie mdliło, obiadu zjadłam pół, a wieczorem apetyt wrócił. Całą sobotę mdłości takie, że z łóżka nie mogłam wstać, a poniedziałek w miarę ok. Dalej jak wracam z pracy to padam, ale teraz już przynajmniej mam siły np załadować pranie. Więc są postępy. Dziś byłam u gin na NFZ. Dzidzia ma 1,73cm, wg USG 8w1d, czyli dokładnie tak jak wg moich przypuszczeń o dniu Owu. TP: 1.09.Ounai lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 09:24
motylek1909 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Motylku, ja nie wierze w tego typu specyfiki- tylko rozsądne odżywianie z deficytem kalorycznym i treningi. Na super ciało nie ma półśrodków niestety.
-
motylek1909 wrote:Każde zdjęcie to osobny produkt. Co myslisz:
https://zapodaj.net/0192afb4dad2c.jpg.html
https://zapodaj.net/bd47048c2b5f7.jpg.html
https://zapodaj.net/30c6657b5415b.jpg.html
Ten co ma w składzie pokrzywę dobry będzie na drugą fazę cyklu bo ona podbija progesteron
Tylko ,że sama pokrzywa w zielarskim to koszt kilku złotych. Wszystko kupilabys dużo taniej i sama mogła robić z tego herbatki. Tak samo jest z tymi ziołami ojca Sroki. Lepiej kupić wszystko osobno O wiele taniej wychodzi i samemu zmieszaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 21:26
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:My byliśmy na Kos, idealne miejsce dla tych co lubią spokój.
U mnie to jakoś tak dziwnie. Rano zero mdłości, a ledwo skończyłam kawę to ją zwróciłam. Potem coś tam mnie mdliło, obiadu zjadłam pół, a wieczorem apetyt wrócił. Całą sobotę mdłości takie, że z łóżka nie mogłam wstać, a poniedziałek w miarę ok. Dalej jak wracam z pracy to padam, ale teraz już przynajmniej mam siły np załadować pranie. Więc są postępy. Dziś byłam u gin na NFZ. Dzidzia ma 1,73cm, wg USG 8w1d, czyli dokładnie tak jak wg moich przypuszczeń o dniu Owu. TP: 1.09.
Super wieści 😊 to niewiarygodne, że z takiej fasolki rozwija się później dorosły człowiek 😍
Do kiedy planujesz pracować? Bo mi uciekło 🤔 -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:w jakim miejscu w Portugalii? W sensie Algarve czy gdzie? Ja tez bym na taką plaże na luzie poszła, chodzenie na SAUNĘ wyzbyło mnie wstydu
W Albufeirze a wlasciwie gdzieś w okolicy
Ej, dziopy o czym mam z ginem gadać we czwartek mam o coś szczególnego pytać? -
nick nieaktualnyKanary moja miłość, mofe zamieszkać na Lanzarote albo gran Canarii(na ktorej jeszcze nie bylam😂)
Boo123 długość lotu warta wsyp😉
Mnie mąż namawia ale boję się że młody doprowadzi mnie do obłędu w samolocie😁
Ta lista testowa mnie mega stresuje😂 czuje taką presję, że mam ochote się usunąć z niej😂motylek1909 lubi tę wiadomość
-
Dawno mnie tu nie było ale sil brak w niedziele 12 stycznia wylądowałem z plamieniami w szpitalu we wtorek mnie wypuścili. Zrobili usg byl pecherzyk ciążowy 1mm pecherzyk zoltkowy 2.6mm byl to 5tci4 dni zarodka brak W czwartek mialam dziwne krwawienie 1,5 h potem czysto bez skrzepow do tej pory caly czas brudzenie szczególnie po nocy to już 10 dzień jutro wizyta u lekarza . I wyrok jest zarodek i bijące serduszko czy to nie ma. Ja jestem przygotowana na najgorsze. Choć nie powiem męczą mnie poranne mdłości nie mam boli skurczowych, ale ciazy to ja po tych brązowych brudzeniach to nie widzę szczerze napisalam dzisiaj lekarzowi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 22:17
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Na pierwszy rzut oka wydaje się, że wszystkie mają spoko skład. Nie wydaje mi się aby coś z tych rzeczy było zabronione podczas starań Bardziej dziwi mnie te zadziwiające dziłanie tego składu. Nie wiem czy przekonała by mnie reklama danych produktów do kupna ich.
Ten co ma w składzie pokrzywę dobry będzie na drugą fazę cyklu bo ona podbija progesteron
Tylko ,że sama pokrzywa w zielarskim to koszt kilku złotych. Wszystko kupilabys dużo taniej i sama mogła robić z tego herbatki. Tak samo jest z tymi ziołami ojca Sroki. Lepiej kupić wszystko osobno O wiele taniej wychodzi i samemu zmieszać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNynka wrote:Kanary moja miłość, mofe zamieszkać na Lanzarote albo gran Canarii(na ktorej jeszcze nie bylam😂)
Boo123 długość lotu warta wsyp😉
Mnie mąż namawia ale boję się że młody doprowadzi mnie do obłędu w samolocie😁
Ta lista testowa mnie mega stresuje😂 czuje taką presję, że mam ochote się usunąć z niej😂Nynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny