Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
Odpowiedz

Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)

Oceń ten wątek:
  • Ulaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2020, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie natchnęła Rumunia.. Może by tak w tamte rejony. Szlakiem wampira 👹
    Po obejrzeniu Draculi 😂 btw polecam mega ten serial

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 20:56

Lalia lubi tę wiadomość

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2020, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:
    Kochane moje, a co powiecie o tych produktach w trakcie starań, bo mam je w domu i z chęcią bym wykorzystała, ale się cykam...

https://www.tummytox.pl/pl-tt-single/carni-fit-new

https://www.tummytox.pl/pl-tt-single/tummy-tox-fat-burner-drink-intense-x15-sach

https://www.tummytox.pl/pl-tt-bundles/tea-pack
    Co jest w składzie tych drinków?

• boo123 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2020, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Kanary moje marzenie. Chociaż boje się tak długiego lotu jak dla mnie 😂

My byliśmy na Krecie kilka lat temu, było super. Dokładnie niedaleko Heraklionu. Lecieliśmy z Alfa Star, organizacja na wysokim poziomie. Kilka tygodniu po naszym powrocie biuro upadło 😂😂😂 co za fart

2 lata starań o 👦
    08.2016 synek ♥️

Starania o rodzeństwo od 05.2018

05.2020 9tc 💔
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2020, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Anetka, my byliśmy na Korfu z Itaki 😉 fajnie było, bo to była podróż poślubna 😂

Ounai, dzięki wielkie za wsparcie ✊🍀 a jak Ty się czujesz? Z tego co wyczytałam to zdarzają Ci się rzyganka 😐
    My byliśmy na Kos, idealne miejsce dla tych co lubią spokój.
    U mnie to jakoś tak dziwnie. Rano zero mdłości, a ledwo skończyłam kawę to ją zwróciłam. Potem coś tam mnie mdliło, obiadu zjadłam pół, a wieczorem apetyt wrócił. Całą sobotę mdłości takie, że z łóżka nie mogłam wstać, a poniedziałek w miarę ok. Dalej jak wracam z pracy to padam, ale teraz już przynajmniej mam siły np załadować pranie. Więc są postępy. Dziś byłam u gin na NFZ. Dzidzia ma 1,73cm, wg USG 8w1d, czyli dokładnie tak jak wg moich przypuszczeń o dniu Owu. TP: 1.09.

motylek1909, Ola_45, Koteczka82, Lalia, Morwa, Wik89, kic83, dmg111, Inaa89, Klaudia9212 lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2020, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Co jest w składzie tych drinków?
    Każde zdjęcie to osobny produkt. Co myslisz:

https://zapodaj.net/0192afb4dad2c.jpg.html

https://zapodaj.net/bd47048c2b5f7.jpg.html

https://zapodaj.net/30c6657b5415b.jpg.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2020, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    U mnie to jakoś tak dziwnie. Rano zero mdłości, a ledwo skończyłam kawę to ją zwróciłam. Potem coś tam mnie mdliło, obiadu zjadłam pół, a wieczorem apetyt wrócił. Całą sobotę mdłości takie, że z łóżka nie mogłam wstać, a poniedziałek w miarę ok. Dalej jak wracam z pracy to padam, ale teraz już przynajmniej mam siły np załadować pranie. Więc są postępy. Dziś byłam u gin na NFZ. Dzidzia ma 1,73cm, wg USG 8w1d, czyli dokładnie tak jak wg moich przypuszczeń o dniu Owu. TP: 1.09.
    Aaaaa Cudnie ❤️❤️❤️ gratuluję raz jeszcze ❤️

Ounai lubi tę wiadomość

• Ounai Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2020, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek dzięki, mam nadzieję, że szybko do mnie po kolei dołączycie. Trzymam mocno kciuki i zmykam spać, bo 21:00 ostatnio to ostateczny max moich możliwości :P

motylek1909 lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2020, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 09:24

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r
    Mąż ✅
    Ja :
    Niepłodność idiopatyczna
    Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    IVF :
    I transfer - 5t.💔
    2 zarodki ❄️❄️
    II transfer - 19.11.2024
    testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze)
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2020, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 10:48

motylek1909, Ounai lubią tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:
    Motylku, ja nie wierze w tego typu specyfiki- tylko rozsądne odżywianie z deficytem kalorycznym i treningi. Na super ciało nie ma półśrodków niestety.
    Ja wiem. Ale kupiłam to sporo czasu temu, a teraz przypadkiem w kuchni odkopalam. Smakują mi te herbatki, ale chcę tylko dopytać, czy mają jakiś wpływ na ewentualne peczecie, w sensie negatywny... :)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2020, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:
    Każde zdjęcie to osobny produkt. Co myslisz:

https://zapodaj.net/0192afb4dad2c.jpg.html

https://zapodaj.net/bd47048c2b5f7.jpg.html

https://zapodaj.net/30c6657b5415b.jpg.html
    Na pierwszy rzut oka wydaje się, że wszystkie mają spoko skład. Nie wydaje mi się aby coś z tych rzeczy było zabronione podczas starań;) Bardziej dziwi mnie te zadziwiające dziłanie tego składu. Nie wiem czy przekonała by mnie reklama danych produktów do kupna ich.
    Ten co ma w składzie pokrzywę dobry będzie na drugą fazę cyklu bo ona podbija progesteron ;)

Tylko ,że sama pokrzywa w zielarskim to koszt kilku złotych. Wszystko kupilabys dużo taniej i sama mogła robić z tego herbatki. Tak samo jest z tymi ziołami ojca Sroki. Lepiej kupić wszystko osobno ;) O wiele taniej wychodzi i samemu zmieszać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 21:26

• Lalia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2020, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:

Super wieści 😊 to niewiarygodne, że z takiej fasolki rozwija się później dorosły człowiek 😍
    Do kiedy planujesz pracować? Bo mi uciekło 🤔

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2020, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:
    :D w jakim miejscu w Portugalii? W sensie Algarve czy gdzie? Ja tez bym na taką plaże na luzie poszła, chodzenie na SAUNĘ wyzbyło mnie wstydu :D

W Albufeirze ;) a wlasciwie gdzieś w okolicy

Ej, dziopy o czym mam z ginem gadać we czwartek mam o coś szczególnego pytać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2020, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kanary moja miłość, mofe zamieszkać na Lanzarote albo gran Canarii(na ktorej jeszcze nie bylam😂)
    Boo123 długość lotu warta wsyp😉
    Mnie mąż namawia ale boję się że młody doprowadzi mnie do obłędu w samolocie😁

Ta lista testowa mnie mega stresuje😂 czuje taką presję, że mam ochote się usunąć z niej😂

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2020, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku, ja na razie nie testuję jednak, może poczekam do poniedziałku. Jeśli się złamię wcześniej, to dam znać oczywiście;)

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Kamila 90 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2020, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno mnie tu nie było ale sil brak w niedziele 12 stycznia wylądowałem z plamieniami w szpitalu we wtorek mnie wypuścili. Zrobili usg byl pecherzyk ciążowy 1mm pecherzyk zoltkowy 2.6mm byl to 5tci4 dni zarodka brak W czwartek mialam dziwne krwawienie 1,5 h potem czysto bez skrzepow do tej pory caly czas brudzenie szczególnie po nocy to już 10 dzień jutro wizyta u lekarza . I wyrok jest zarodek i bijące serduszko czy to nie ma. Ja jestem przygotowana na najgorsze. Choć nie powiem męczą mnie poranne mdłości nie mam boli skurczowych, ale ciazy to ja po tych brązowych brudzeniach to nie widzę szczerze napisalam dzisiaj lekarzowi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 22:17

3jvztgf6kycusqbj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2020, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Na pierwszy rzut oka wydaje się, że wszystkie mają spoko skład. Nie wydaje mi się aby coś z tych rzeczy było zabronione podczas starań;) Bardziej dziwi mnie te zadziwiające dziłanie tego składu. Nie wiem czy przekonała by mnie reklama danych produktów do kupna ich.
    Ten co ma w składzie pokrzywę dobry będzie na drugą fazę cyklu bo ona podbija progesteron ;)

Tylko ,że sama pokrzywa w zielarskim to koszt kilku złotych. Wszystko kupilabys dużo taniej i sama mogła robić z tego herbatki. Tak samo jest z tymi ziołami ojca Sroki. Lepiej kupić wszystko osobno ;) O wiele taniej wychodzi i samemu zmieszać
    No ja to się nie znam na tych bajerach, a kupiłam to pamiętam na jakiejś promocji, więc ceny nie były takie jak teraz :) ale jak jest spoko, to sobie popije i poprobuje :) co mi szkodzi, skoro już to mam :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2020, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka89 wrote:
    W Albufeirze ;) a wlasciwie gdzieś w okolicy

Ej, dziopy o czym mam z ginem gadać we czwartek mam o coś szczególnego pytać?
    Pokaż mu swoje wykresy. Ja kiedyś tak zrobiłam i dostałam kilka wskazówek :) wydrukuj najlepiej

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2020, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka wrote:
    Kanary moja miłość, mofe zamieszkać na Lanzarote albo gran Canarii(na ktorej jeszcze nie bylam😂)
    Boo123 długość lotu warta wsyp😉
    Mnie mąż namawia ale boję się że młody doprowadzi mnie do obłędu w samolocie😁

Ta lista testowa mnie mega stresuje😂 czuje taką presję, że mam ochote się usunąć z niej😂
    Ja Ci się zaraz usunę! Proszę mi tu serducho zafundować :)

Nynka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2020, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik89 wrote:
    Motylku, ja na razie nie testuję jednak, może poczekam do poniedziałku. Jeśli się złamię wcześniej, to dam znać oczywiście;)
    Tak długo chcesz nas trzymać w niepewności? No dobra :D

‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ