Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLalia wrote:O jaaa! I jak, było skrępowanie czy luzik? 😁
Mój mąż nie miał oporów ja do ściągnięcia góry w sumie też nie ale majtki to musiał mnie dlugo przekonywać. W końcu pomyślałam sobie sami obcy drugi konic Europy to raz kozie śmierćKoteczka82, Mamba91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:my to co chwile urlop.
Ulrop= u nas lot za granice, takze nie dzien wolny w miescie, nie shopping, nie dlatego ze dlugi weekend, my ciagle gdzies latamy, dopiero wrocilam z Hiszpanii, nie patrzylam jeszcze na loty, pewnie maj lub czerwiec z tydzien. Potem wrzesien tydzien, sie zobaczy, potem grudzien na kilka dni jakis Paryz/Drezno.
Mysle o Majorce, Grecji, Hiszpanii-to lubie najbardziej i moge ciagle tam
moze Azja-Korea.Edyciak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanulla91 wrote:Hej:)
Melduję się, na razie @ nie przyszła ale nie nastawiam się ...
Dziś zarejestrowałam się do naprawdę dobrego lekarza i jestem mega szczęśliwa że się udało.
Nastawiam się że on mi pomoże, a wizyta juz niedługo 5 lutego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Też właśnie w zeszłym roku byłam na Rodos 😍 i też bardzo mi się podobało, no ale z racji że już tam byłam szukam czegoś innego, myślałam o Zakhyntos, chciałabym zobaczyć Caretta Beach i tą wylęgarnie żółwi.
Z Europy bardzo lubię jeszcze Wyspy Kanaryjskie, każda jest na swój sposób cudowna. Więc Kanary zawsze będę każdemu polecać!Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Jestem dzisiaj nie do życia.. na samą myśl o tym ,że od pozytywnego testu do owu może upłynąć nawet 36h mnie mdli... mam nadzieję, że nie będę musiała tyle czekać i jutro już będę czuć się lepiej.. mąż mi kupił 6-pak piwa i mówił, że mam się znieczulac bo jak tak dalej będzie to nie pogadamy dzisiaj o robieniu dzieci 😂
-
nick nieaktualnyKochane moje, a co powiecie o tych produktach w trakcie starań, bo mam je w domu i z chęcią bym wykorzystała, ale się cykam...
https://www.tummytox.pl/pl-tt-single/carni-fit-new
https://www.tummytox.pl/pl-tt-single/tummy-tox-fat-burner-drink-intense-x15-sach
https://www.tummytox.pl/pl-tt-bundles/tea-pack -
Justyna1719 wrote:U nas nie za ciekawie, mąż robił badanie, które wykazało zero plemników, ale idziemy dalej do lekarza, zobaczymy.. Mam nadzieję że da się to jakoś naprawić.. No ja pamiętam jak się chwaliłaś że będą bliźniaki 😊😊😊😊 super 😊 odzywaj się do nas jak najczęściej 😊😊
Bedzie dobrze!! Musi byc ❤️❤️❤️
No postaram sie byc czesciej ale nic innego nie robie pracuje jem i spie. Na szczescie jeszcze tylko 3tyg pracy i idziemy na maciezynskie w koncu bo jiz ledwo daje rade. A jeszcze jakis wirus mnie dopadl. Napewno bd pisac jak najczesciej trzymam kciuki za was i lap wiruski 💚💚💚 -
nick nieaktualnyMy dziś z dziećmi u mojej babci byliśmy. Także niedawno powrót, kapanie, kolacja i spać. Znaczy dzieci, bo ja czekam na mojego aż wróci przed 23 z pracy. Muszę jeszcze swój trening ogarnąć jak syn usnie (zasypia przy mnie). Wagi nie zdążyłam odebrać, ale jutro to zrobię. I jutro na spokojnie się zmierze..
A Wy już po treningach?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedrona ❤️
01.01 Nona 🍾🍷, zakochanaaw 🍷
02.01 *KasiaS*🍷, kkasia 🍷, Guśka21? , Kamila 90 💝
03.01 Edyciak 🍷, Ulaa🍷
04.01 Kitka_87💝/🍷, Kristin1990 🍷
05.01 Annia💝
06.01
07.01 boo123 🍷, BB_Anna🍷 , Klaudia9212 🍷, Biedronka89 🍷
08.01 Morwa💝/🍷, Marti29 🍷, Justyna1719🍷
09.01
10.01 Feel 🍷, Mysz91💝, Jasminum 🍷
11.01 Turkusowa90 🍷, Girl25? , nataria 💝
12.01 Sylwucha 🍷
13.01 Anet.kaa 🍷, Kamcia🍷, Ladyo 🍷, Martina 🍷, martimarti 🍷, Krokodylica 💝, kic83 🍷, Ata114💝
14.01 Maniaaa🍷 , Mlodamezatka? , Tara (-)
15.01 bebetka.b? , Karolkaks 🍷
16.01 Inaa89🍷 , edyta90? , kłot 💝
17.01 dmg11🍷, Nadzieja94🍷, motylek1909🍷 , Chmurka 💝
18.01 Ignissa🍷
19.01 StarającaSię 🍷, Dagmara? , Olympionica🍷, LadySISI 💝, dopaminka 💝
20.01 Mamba91 🍷
21.01 Zośka? , Evelle28 🍷
22.01 anulla91? , doomi03🍷
23.01 Wik89
24.01 Migotka, Ola_45
25.01 Enigvaa
26.01 Tonia