Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
motylek1909 wrote:Pięknie! Daj już spokój, szkoda żył wszystko jest w najlepszym porządku
Ej, dziewczyny kiedy mowilyscie o ciąży rodzinie? -
Evelle28 wrote:Myślę nad wprowadzeniem Acardu... Hmm co Wy na to?
No właśnie o tym też myślałam, ale jak zajdę w ciążę. W drugiej ciąży miałam krwiaka od 6 tygodnia i wchłonął się dopiero w 16 tygodniu.. Kupa leków i leżenie. Może jakoś z acardem by się udało uniknąć tego -
Chmurka wrote:Nie, no już nie mam zamiaru robić bo pomyślą w labie że jakaś nawiedzona jestem;P czekam na wyniki progesteronu które mają być w środę i na 31.01 na USG. Ciekawe czy będzie widać serduszko... Szanse chyba małe bo może być za wcześnie ale nadzieję mam;P
Ej, dziewczyny kiedy mowilyscie o ciąży rodzinie?
Dosyć szybko, po pierwszym usg jak było widać serduszko, mniej więcej 8 tydzień -
motylek1909 wrote:Dziewczyny mam steper w domu, taki zwyczajny. Myślicie, że takie niby chodzenie na nim coś daje?
motylek1909, Nona lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:No właśnie o tym też myślałam, ale jak zajdę w ciążę. W drugiej ciąży miałam krwiaka od 6 tygodnia i wchłonął się dopiero w 16 tygodniu.. Kupa leków i leżenie. Może jakoś z acardem by się udało uniknąć tego
Nona lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:Ja w 6+5 widzialam serducho i pepowine😁 nigdy tego nie zapomne❤❤
Mój mąż najchętniej polecialby że mną już na to pierwsze USG bo on koniecznie chce zobaczyć kropka
Edit . chociaż ja będę dopiero w 6+1 ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 20:03
justyna1719 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChmurka wrote:Ooo, dzięki. To jest szansa. Super;)
Mój mąż najchętniej polecialby że mną już na to pierwsze USG bo on koniecznie chce zobaczyć kropkaChmurka, justyna1719 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heeej, u mnie dzis 12dpo i juz czuje, ze powoli bol piersi mi sie zmniejsza, wiec pewnie nic z tego. Ale patrze optymistycznie w przyszlosc, oby u mojego m. wyniki po operacji sie poprawily;)
Byly tu jakies bomboniery dzis? Chyba nieII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyEvelle28 wrote:Motyl ja 4 dc. 😁 Więc jesteśmy podobnie. Przewiduję owu na następny week a Ty jak tam?
Od niedzieli zaczynam owulaki:) bzykanko będzie w dzień pozytywna i dzień po
W poprzednim cyklu było dzień przed i w dzien pozytywna, więc zmieniamy taktykę 😂 póki co lajtowo, bo przed owu 🤦♀️ po owu zacznę schizowanie, ale mam twarde postanowienie czekać z testem do daty @. Może zacznę się trzymać i tego, skoro za ćwiczenia tak się na poważnie wzięłam 🤔
Ooo to Wy znów będziecie mieć gorący weekend we dwoje? Booooze czasem sobie wyobrażam jak to było nie mieć dzieci. Zarabiscie. Wyjście do sklepu trwało 10 min, a nie godzinę. Obiad zjedzony w 25 minut, a nie w godzinę. No czad. I te weekendy we dwoje ❤️ my w ten weekend nie mamy dzieci w sobotę, ale w niedziele są już z nami, więc uda nam się tylko troszkę czasu spędzić samemu...justyna1719 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChmurka wrote:Nie, no już nie mam zamiaru robić bo pomyślą w labie że jakaś nawiedzona jestem;P czekam na wyniki progesteronu które mają być w środę i na 31.01 na USG. Ciekawe czy będzie widać serduszko... Szanse chyba małe bo może być za wcześnie ale nadzieję mam;P
Ej, dziewczyny kiedy mowilyscie o ciąży rodzinie?
A z córką chyba w 16 tyg.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny