Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzakochanaaw wrote:Mój czasami ma takie zachcianki a ostatnio mu powiedziałam, że mógłby częściej bo mimo, że ja z rana nie dojdę to i tak to dla mnie mega przyjemne haha
Mojemu czasami tak odwala, że budzi mnie miziajac penisem po twarzy! 🤣🤣
Ale wariat😂 jakie pobudki robi😁
Moja🐵 nie przybyla jeszcze, mam nadzieję, że nie przesunie sie za bardzo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:O syna 2 lata, córka to wpadka na tabletkach anty.. 🤔
Kurczę jaka ta natura dziwna jest... Chyba naprawdę nie ma reguły.motylek1909 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny miałam ostatniego owulaka i chciałam się pozbyć pudełka więc siknęłam.
Myslicie że taki owulak 9dpo cokolwiek znaczy? 🤔
Teraz widzę że na zdjęciu ta testowa jest trochę jaśniejsza niż w rzeczywistości, gdzie są niemal takie same.
Edit: tu jeszcze na innym tleWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2019, 12:39
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:
Annia - testuj jutro 🍀💚✊Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kitka_87 wrote:Annia - testuj jutro 🍀💚✊
Teraz widzę jak przeszłam na laptopa, że mój telefon ma do zdjęć makro obiektyw jak jakaś stara cegła, na żywo ta linia testowa jest tylko minimalnie jaśniejsza... Taki mniej więcej jak twój Kitko 2 h przed szczytem LH (ten taki prawie dodatni test owulacyjny).Kitka_87 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyNynka wrote:Myślę, że przyjedzie spóźniona ale jesli nie to planuje zakończyć ten.rok testem😉
Motylek bo widze, że miałaś dwie cesarki. Tez masz przed miesiączka bole blizny?🤔 -
nick nieaktualnyMoże to coś oznaczać, ale nie musi czekaj do testowania!
-
Nynka wrote:Myślę, że przyjedzie spóźniona ale jesli nie to planuje zakończyć ten.rok testem😉
Motylek bo widze, że miałaś dwie cesarki. Tez masz przed miesiączka bole blizny?🤔motylek1909, Nynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annia wrote:
Nie sugeruj się testami owulacyjnymi...
Lepiej zrób test ciążowy ok 11-12dpoCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyNynka wrote:Ja ogólnie nie czuje jej w ogóle, czasem swedzi ale przed miesiaczka zawsze mnie boli z jednej strony wlasnie z tej gdzie jest brzydko zaszyta (takie zgrubienie mam). A na usg lekarz powiedzial, że od środka blizna idealna.
Może boli Cię jakiś zrost po prostu? A to widać dopiero jak ponownie otworzą blizne.. ? -
kic83 wrote:Nie sugeruj się testami owulacyjnymi...
Lepiej zrób test ciążowy ok 11-12dpoMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Hej . Melduję piąty dzień gehenny przeziębienie nie daje za wygraną nie mam pojęcia czy miałam w ogóle owulacje bo wyktes szaleje a poza tym jak była ostatnio to cykl jest w plecy bo seksy to ostatnie o czym teraz myślęMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Biedronka89 wrote:Hej . Melduję piąty dzień gehenny przeziębienie nie daje za wygraną nie mam pojęcia czy miałam w ogóle owulacje bo wyktes szaleje a poza tym jak była ostatnio to cykl jest w plecy bo seksy to ostatnie o czym teraz myślę
A który to dc?
Dużo zdrówka dla Ciebie, ja w zeszłym cyklu az trzy tygodnie chorowałamCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność