Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Ooo, to dobra wiadomość! Dzisiaj niezbyt miałam warunki rano na test, zresztą nie chciałam się rozczarować...
Annia rób jutro rano test!Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Madlene28 wrote:Hej kobietki właśnie wróciłam z wizyty i mam same dobre wieści jest już serduszko! ❤ Tydzień ciąży dokładnie pokrywa się z tym z kalendarzyka czyli wg okresu to 6t0d. Wszystko wygląda pięknie, tylko ze względu na wcześniejsze poronienia mam cały czas stosować luteinę dopochwowo. Jednak jestem spokojna i wierzę, że tym razem się uda ❤ A tu obiecane zdjęcie kropka: ( w takim formacie chyba lepiej)
https://naforum.zapodaj.net/f6c7eee0030f.jpg.htmlAnnia, Madlene28, motylek1909, Su, dmg11 lubią tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Siknij teraz! Jezuniu nie mogę się doczekać! No proszę prosze!!!,🙏🙏🙏
Więc jeśli jutro tempka nadal będzie podwyższona to idę na betę i sprawa będzie jasna - 14dpo potwierdzonej na monitoringu to już będzie wóz albo przewóz.motylek1909, AsiaKK, Nona, dmg11, Edyciak lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Madlene28 wrote:Hej kobietki właśnie wróciłam z wizyty i mam same dobre wieści jest już serduszko! ❤ Tydzień ciąży dokładnie pokrywa się z tym z kalendarzyka czyli wg okresu to 6t0d. Wszystko wygląda pięknie, tylko ze względu na wcześniejsze poronienia mam cały czas stosować luteinę dopochwowo. Jednak jestem spokojna i wierzę, że tym razem się uda ❤ A tu obiecane zdjęcie kropka: ( w takim formacie chyba lepiej)
https://naforum.zapodaj.net/f6c7eee0030f.jpg.html
Ale super prześliczne kropeczek rosnijcie zdrowo -
A ja wg ovu powinnam dzisiaj mieć okres, na razie cisza, brzuch nie boli. Mierzylam przed chwilą tempke i wzrosła do 37,12, ale wiem że taki wzrost po południu nie jest miarodajny. Jak do jutra nie dostanę @ to zatestuje rano
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
Marti29 wrote:A ja wg ovu powinnam dzisiaj mieć okres, na razie cisza, brzuch nie boli. Mierzylam przed chwilą tempke i wzrosła do 37,12, ale wiem że taki wzrost po południu nie jest miarodajny. Jak do jutra nie dostanę @ to zatestuje rano
Edyciak lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Motylku nie ma opcji. Niepotrzebne mi pełne stresu dopatrywanie się cieni. Już pisałam, że ostatnio przy becie 110 ledwo na teście mi coś wychodziło (z porannego moczu!).
Więc jeśli jutro tempka nadal będzie podwyższona to idę na betę i sprawa będzie jasna - 14dpo potwierdzonej na monitoringu to już będzie wóz albo przewóz.dmg11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarti29 wrote:A ja wg ovu powinnam dzisiaj mieć okres, na razie cisza, brzuch nie boli. Mierzylam przed chwilą tempke i wzrosła do 37,12, ale wiem że taki wzrost po południu nie jest miarodajny. Jak do jutra nie dostanę @ to zatestuje rano
Marti29 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny w styczniu planuje zapisac sie do lekarza ktory pracuje w klinice nieplodnosci, jedna wizyta u niego juz jest droga, a podobno zleca badania ktore kosztuja kilka tys i nie wszystkie sa u mnie w miescie.... Jak sobie radzicie z tymi wydatkami na badania?
Ja juz dluzej nie chce czekac... Nie chce sie oszukiwac ze sie uda i nic nie robic chce dzialac ale wiem ze nie stac mnie na to .... Eh obled....Anulaa
Wiek 31 lat
05.2022 - początek stymulacji in vitro
06.2022 - punkcja
1 zarodek
08.2022 - transfer
beta 7dpo - 46,5
beta 9dpo 125
13.04.2023 Kaja 💕
04.2024 punkcja nr 2
3 zdrowe zarodki ❄️❄️❄️
06.2024 Transfer
7dp beta 85,00
9dp beta 205,5 -
nick nieaktualnyzakochanaaw - trzymam kciuki, żeby temp jutro odbiła i żebyś jednak zatestowala :*
Annia - uparta jesteś, ale to dobrze! Trzymam kciuki za to, żeby jutro temp się utrzymała i żeby beta wyszła bardzo pozytywna 😍
Guśka21 - Testowalas dziś!? Jak wynik?
Klaudia9212 - testujesz jutro? Jeśli tak, to trzymam kciuki
Biedronka89 - na kiedy masz termin @? Może jeszcze nie wszystko stracone?zakochanaaw, Migotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie wczoraj 36,8 ale to wiedziałam, że brak snu i przebudzenie na 1h przed mierzeniem zrobili swoje. A dziś zwykle 36,67 i tak czuję że powoli będzie szło w dół, ale już pisałam Wam - nie wierzę, że się udało, także przykro mi będzie, ale jak co cykl, więc uczucie dobrze znane 🙄🙄🙄
-
Annia wrote:A rano jaka była tempka? Te popołudniowe niestety nie mają żadnego znaczenia - wejdziesz po schodach i już jest o 0,5 stopnia wyższa. Trzymam kciuki!
Rano była 36.72, był spadek 0,2 w porównaniu z dniem poprzednim -
Marti29 wrote:Rano była 36.72, był spadek 0,2 w porównaniu z dniem poprzednim
Motylku - ja już trochę rozczarowań testowych mam za sobą, więc tym razem postanowiłam sobie tego zaoszczędzić. 🤨
Kitko - bardzo mocno Cię przytulam, mam nadzieję, że tak jak dziewczyny pisały Ci w komentarzach pod wykresem, że właśnie ten cykl który wydaje Ci się nieudany - Cię zaskoczy i to pozytywnie! 😘Kitka_87 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
StarającaSię wrote:Dziewczyny poradźcie proszę.mam brać dupka niby od 23dc(ze względu na zwykle puźne owulacje 20-21dc).w tym cyklu wg mnie owulacja była wczoraj wg ovu jestem już 4dpo.kiedy go zacząć brać bo już sama niewiem.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
StarającaSię wrote:Dziewczyny poradźcie proszę.mam brać dupka niby od 23dc(ze względu na zwykle puźne owulacje 20-21dc).w tym cyklu wg mnie owulacja była wczoraj wg ovu jestem już 4dpo.kiedy go zacząć brać bo już sama niewiem.
Duphaston bierze się albo po potwierdzonej owulacji przez lekarza na USG
albo
jeśli znasz idealnie swoje ciało to dwa dni po stwierdzonej owulacji wg CiebieCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Annia wrote:Jeśli jesteś już po owulacji w obu "wersjach" (i wg OF i wg siebie) to myślę, że możesz już zacząć brać. Ale może któraś dziewczyna bardziej doświadczona w tej kwestii się wypowie, bo ja biorę Duphaston 1 cykl dopiero - ginekolog po potwierdzonej owu kazał mi go brać od 2dpo.
dokładnia jak Annia pisze 2dpo ale od stwierdzonej owulacji, żeby jej nie zahamować, nie ma co też brać za późno bo wydłużasz sobie w ten sposób cykl i go zaburzasz, i zmieniasz też termin owulacji w następnym cykluAnnia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualnyKitka_87 wrote:U mnie wczoraj 36,8 ale to wiedziałam, że brak snu i przebudzenie na 1h przed mierzeniem zrobili swoje. A dziś zwykle 36,67 i tak czuję że powoli będzie szło w dół, ale już pisałam Wam - nie wierzę, że się udało, także przykro mi będzie, ale jak co cykl, więc uczucie dobrze znane 🙄🙄🙄
Annia, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:U Ciebie też jutro odbije, mówię Ci
motylek działacie dziś?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność